Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 30

i_ulia spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Vorbiti de usturoi? Eu stiu ca face foarte bine in sarcina, in cantitati normale, uitati si www.garlic.mistral.co.uk/preg.htm" target="_blank">aici un articol.
ce tare! deci pot sa mananc in continuare, cel putin pana alaptez!

Iulia

siminoc spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Oana
Liaeu ma gandeam la o persoana ranchiunoasa care a renuntat de mult la compania noastra. Poate gresesc, oricum parerea maea e ca o greseala nu ar fi facut atatea ravagii si taman la nr de tel si la fotografii trimise de fete. Arata ca o razbunare.
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 37+
AMR 10 zile
salutare!
m-am prins si io despre ce-i vorba!
imi trimisesem si io nr de tel de pe adresa personala pe cea comuna, si nu mai e. in plus erau mai multe nr de tel acolo!
groaznic! imi place sa cred ca yahoo are o problema! pe cine pacalesc, nu?
Simona

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

karligutza spune:
Anto, ce surpriza! abia astept sa ne povestesti cum de s-a intamplat imediat dupa 'decerclaj'... insa pana atunci te inconujuram si pe tine, dar si pe micuta Sonia de urarile noastre de bine! sanatate si voie buna! adica Soniutza sa fie cea mai cuminte fetita, iar tu cea mai fericita mamica de Sonia! Felicitari si refacere grabnica!
Ioana referitor la pompa de muls, ai zis ca e mai utila in prima saptamana dupa nastere, apoi fff.rar... ca asa ai facut tu la prima sarcina, insa ce sa inteleg? ca tu si acum o vei folosi la fel? cum ramane cu aerobicul? o sa merci ffff.rar la aerobic?
Aylin deja stai acasa in concediu prenatal? si cum e teoria asta cu deshidratarea si contractiile... ai vb.si cu un medic sau e doar o experienta personala? oricum e bine ca incurajezi hidratarea gravidei! asta e foarte bine oricum! poate ar fi fost bine sa reamintesti ca e util sa bem minim 2 litri de lichide pe zi, acum fiind si vara si noi mai "maricele" si mai "consumatoare" (ca doar suntem niste motorase care functioneaza flux continuu timp de 9 luni) poate ca ar tb.sa bem peste 2 litri de lichide pe zi... 3 sau 4. Iar cu pampersii se gasesc de la "Pampers" cei pt.new-born care sunt nr.1 (folositi la bebe intre 2 si 5 kg) - deci numai buni!
Jeni cum a mai ramas povestea cu cumnata care se autoinvitase la tine in weekendul trecut sau celalalt... si copilul ei bolnav de varicela? A mai existat vizita aceea... imi amintesc bine? parca tu ne spuneai despre asta.
karligutza sapt.38 cu
la purtator

karligutza spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
toata lumea imi zice sa nu nasc inainte de 23 iul ca sa.l fac leu....ca rac e o zodie naspa pt baieti...da nu exista om sa nu.mi spuna asta!pana si dr a zis ca daca o duc imi ceza pe 23 ca sa fie leu!asa ca mai am la greeeeeeeeuuu de muncit cu bb!!!!
oana34+
IANIS BOGDAN
si tu chiar crezi toate prostiile?
eu zic sa le pui la

karligutza

alexi22 spune:
anto multa sanatate tie si micutei sonia sa creasca mare si sa fie papacioasa.30+
giulia rebeca

alexi22 spune:
uitasem sa va spun am fost la szeged la dr nu se compara profesionalismul de care dau dovada dr de acolo.mi-au spus ca intradevar am contactii dar nu de travaliu(m-au pus la tocograf) colul a inceput sa se scurteze,si incepe sa se deschida la exterior.
bebelina este bine are 1800 gr.
Am trecutsi pe la alina.a ea se simte bine la fel si micuta Elisa am vazut-o in poze si este f frumoasa.31+
giulia rebeca