Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 23

siminoc spune:
quote:
Originally posted by andicu
Am revenit de la plimbare si sunt cam rupta!
Garmastan= unguent pt sani ( ajuta la repararea ranilor de la alaptat)
Galactogil= ceai pt stimularea lactatiei
Ergomet= pt prevenirea infectiei dupa o interventie chirurgicala si care ajuta la curatarea uterului
Ketorol = anti-durere dupa operatie.
Astea sunt explicatii din cunostintele mele, nu scoase din dictionar exact, asa ca iertare daca nu sunt complete.
Andicusapt.38
Filip Gabriel
AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Simona

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

ddanagh spune:
DE fapt pe caldura asta ti-e imposibil sa adormi. Eu am ajuns franta acasa dupa aceasta zi. Ziceam ca dorm de rup insa nu pot de caldura. Maine, cand o sa am mintea mai odihnita, o sa incerc sa va redau informatiile legate de respiratie primite de la moasa azi pentru contravaloarea a 90 ron (enorm).
Vroiam sa mai scriu ceva dar efectiv am uitat ce
Dana S36 + cu
Daria Stefania

siminoc spune:
l atoate fetele pt explicatii!
dana, asa ca pasarile de noapte, ca de obicei!
io, ma retrag, la dus mai intai si apoi in pat!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

ddanagh spune:
Eu in aceasta seara am mancat ceva total aiurea pentru o sarcina. Dar mi-era o. E si vina sotului ca a venit acasa cu asa ceva. Babic - care e si crud si afumat si usturat. Nu stiu daca e de la asta insa bebelina mea face niste tumbe acum, de am bagat repede un kg de lapte sa sting. Saracuta.
Voi mai mancati usturat? Eu am intrebat doctorul si mi-a zis sa ma gandesc la femeile din india - ce fac si ele copii si mananca cel mai condimentat, asa ca eu nu am tinut cont de asta insa parca tot ma mai intreb de e bine sau nu.
Dana S36 + cu
Daria Stefania

oanabbb spune:
pai io daca mananc ciorbita fara 2,3 ardei iuti mai bine o las acolo!
oana34+
IANIS BOGDAN

oanabbb spune:
seara asta se vede ca s.a mai racorit!ati fugit care pe unde la somnic!f bine...sa creasca bb.ii mici si scumpi!!!!
noapte buna burtici!
oana34+
IANIS BOGDAN

ghinetz spune:
Buna...seara? Sau noapte buna? Nici nu stiu ce sa va spun.
Siminoc, a raspuns f bine andicu si Meda. Cat despre ketotrol, eu am luat doar 4 tablete si am pus si fiole de Piafen. Sa vad ce zice medicul (care o fi ala - e f stresant sa stii ca peste 3-4 sapt urmeaza sa fi operata si sa nu stii ce dr. te va opera).Galactogilul e cam scump, sper sa-l folosesc. Nu prea stiu cum sa-l prepar.
Fetele care ati folosit la prima sarcina Garmastan - Ioana, tu spuneai ca ti-a fost de tare folos - cum/cand l-ati folosit? Dupa alaptare? Te speli si ungi cu garmastan? Sau inainte? (Scuze daca intrebarea pare prosteasca, dar...)
Oana, iar am ramas singurele pe net? Dana a plecat? Eu am dormit la pranz cu Stefan vreo 3 ore, asa ca acum nu pot dormi. Maine imi pleaca barbatii. Cel mare pentru 3 zile. Iar cel mic...cat l-o tine socrela. Eu i-am spus ca prefer sa-l mai ia prin august o sapt-doua. Sa vedem
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

jeni71 spune:
Eu nu pot dormi. Cand sa adorm a inceput vesnica mea durere de burta si intarirea burtii si ma doare de mor. I-am spus la dr gine de durerile astea ieri si mi-a dat Utrogestan. Am senzatia ca dupa ce le iau atunci ma apuca. Acuma de ex. mi se lasa pe piciorul stang de innebunesc. Ieri seara am dat-o pe seama faptului ca mancasem pizza mexicana care a avut fasole si era condimentata, dar azi nu am mai mancat ciudatenii, am papat la Mc si asta la ora 5 dupa masa, iar seara cand v-am scris ultima data mar cu biscuite. Cred ca de la Utrogestan e. Offfffffffffffff, mor de durere. Oare pot lua No Spa+Diazepam? Mi-e cam frica sa le combin peste Utrogestan. Offffffffffff..........
Jeni32+

AndraZ spune:
Buna seara sau buna dimineata dupa caz!
Fetele mele dragi, va multumesc la toate pentru urarile de bine si vreau sa va spun ca si eu va doresc ca DD sa va dea la toate ceea ce mi-ati urat voi mie, totul inmultit cu 1000000.....0000000.....00000 etc!
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, desi in ultima perioada eu am cam tras chiulul. Nu mi-am dorit asta pt nimic in lume, insa pana astazi am avut o mica "pana de calculator", care astazi s-a REMEDIAT! de astazi, am calculator non-stop si pt asta ii multumesc sotului meu care a facut tot posibilul sa am ceea ce imi doresc si mi-a facut acest cadou special chiar de ziua mea! asa ca de astazi nu mai am voie sa lipsesc de la program!asa ca de maine, cu mici pauze de somn/masa/cumparaturi, voi fi alaturi de voi si sunt extrem de fericita pt asta! sper sa ma primiti alaturi de voi si in continuare.
va pup si ne vedem maine pe la pranz ca dimineata am "intalnire" la cosmeticiana sa imi aranjez "ushitza" lu' bebelina!
multi [pup ]si o noapte cat mai buna si mai racoroasa!
Andra 35s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora