Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 24

ghinetz spune:
Jeni, nu stiu ce sa-ti spun. Cred ca poti lua no-spa si utrogestan. Eu am facut la inceput de sarcina tratament cu utrogestan si dr. mi-a spus ca la nevoie sa iau no-spa. De Diazepam...nu stiu.
Dureri in piciorul stang am si eu. Praca ma doare muschiul, parca osul...e jale. Plus ca atunci cand ma dau jos din pat ma simt ca atunci cand facusem prima cezariana. Abia astept joia viitoare sa vb cu dr. Tu pana la urma unde si cu cine nasti? (ca si medicul tau pleaca, nu?)
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
quote:
ushitza" lu' bebelina!
Ce frumos ai spus, Andra! Fa-o frumoasa, ca sa iasa prin ea o printesa.
Oana

ghinetz spune:
CE vesti mai sunt de la fetele care au nascut? Sunt bine? Dar bebelasii (de fapt, bebelinele)?
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+

jeni71 spune:
Ghinetz, marti il sun pe giecologul meu sa aflu cu cine nasc.
Dar tu, cand luai Utrogestan la inceputul sarcinii, ti se declansau durerile astea? Si ti-a spus dr ca poti asocia Utrogestanul cu No Spa ? Ca eu am observat ca ma ia la o ora, o ora si jumatate dupa ce-l iau. Maine seara nu mai iau sa vad ce se intampla.
Pe tine cum te doare, si unde?

ghinetz spune:
Nu aveam dureri dupa Utrogesrtan E drept, aveam ca 10-15 sapt. De la Utrogestan insa ameteam. Si atunci dr. mi-a zis sa le administrez intravaginal.
Pe mine ma doare tareee bazinul. Oasele ma dor. Nu pot ridica piciorul si ma misc f greu. mi se pare ca ma dezmembrez. Dar acum nu stiu sigur daca nu cumva ma doare si burtica in locul unde e cicatricea de la prima cezariana. Dr. ma intreaba mereu daca ma doare locul de la operatie, dar am spus mereu NU. Acum, pentru ca asociez durerile cu ce simteam atunci, imediat dupa operatie, stau pe ganduri. e ciudat ca nu localizez exact durerea. E ceva f vag (nu greu de suportat), dar care ma impiedica sa ma misc, sa ma ridic din pat - cum spuneam. Si iradiaza durerea in piciorul stang. Eu am luat no-spa doar cand am avut mult de mers pe jos. Crec ca vreo 5 tablete in total. Isi faceau efectul repede. Erau eficiente.
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+

ghinetz spune:
Gata, ma duc la culcare. Dimineata devreme tr sa-mi petrec barbatii. Azi am huzurit. Stefan s-a trezit la 9, deci si eu. Si cum am zis, Lia a dat cafeaua/lapticul. Mi-am cumparat azi cappunccino. Maine va servesc pe toate. Il prepar cu lapte.
Somnic dulce. Fara carcei.
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+

jeni71 spune:
E mai rau ca alte dati, ma inteapa cumplit in partea stanga, unde culmea nici ovar nu am. Am luat 1 No Spa, speeeeeeeeer sa imi treaca.
Vad ca am ramas singura pe aici, ma duc cu groaza sa ma intind in pat.
Somn usor !
Jeni32+

nikole spune:
Neata!!!
Va invit la un ceai de zmeura,asta imediat ce faceti ochi ca acum sunteti in lumea viselor...
fetelor multumesc pentru raspunsuri si incurajari, sper din suflet sa nasc normal sa nu se puna astfel de probleme.
Oricum ptr. linistea mea sufleteasca luni merg la o alta clinica si sper sa dau si de alte conceptii mai umane!
Va pup cu drag!34+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

estecri spune:
neata fetelor!!
Nu am mai intrat de cateva zile si cand colo ce vad? Trei printese intr-o zi? Bravo!!Merita sa bem in cinstea lor ...hmmm bere fara alcool.
Mai am de citit cateva pagini din capitolul asta si apoi revin. Poate pana citesc eu mai naste careva ...nu ca ar fi cu suparare decat daca nu respectati randul.
M-am trezit de la 4 azi de dimineata ca era o furtuna afaraaaa de ziceai ca s-a crapat cerul. Dupa care m-au apucat pe mine niste arsuri pe gat de-mi venea sa vomit(ale sarcinii bucurii)
fug repede lka citit si promit ca revin
sorina 34+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

aylin_tarcan spune:
neata!
jeni, ultrogestanul nu are cum sa dea dureri. poti lua linistita ultrogestan+no spa+diazepam+scopantil/scobutil/uscosin etc. chiar. (ultrogetanul intravaginal ca altfel da efecte adverse. ma rog, il iei inainte de culcare, deci nu o sa stii, dar e mai bine)
ioana, of, lasa, ca e bine si vineri!
graviduta
andraz, cu intarziere si eu
pun si eu o intrebare prosteasca: pampersii astia am inteles ca sunt pe numere! noi ce numar tre sa luam pt la spital?
io ieri am avut cam multe contractii. importanta e hidratarea. cum e un pic deshidratat organismul (si voi nici nu stiti macar, pt ca nu va e sete), imediat apar contractiile. asa ca azi sper sa fie mai bine si sa nu mai am asa de multe contractii.
anto , asteptam vesti!
Aylin, 31+
atat de mari suntem