Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 22

oanabbb spune:
eu tocmai am sosit de la MC!!!unde am mecait singura intr.o nesimtire crunta un meniu mcchicken XL cu o cola si o maioneza!!!!!na ....asa de ciuda ca m.au parasit toti!!!!!!!!!1
si iertati.mi nestiinta,dar LA CE VA TREBUIE SCUTECE???????NU DE ALTA DA POATE IMI TREBE SI MIE SI NU STIU!!!!!!!
oana34+
IANIS BOGDAN

brazuca25 spune:
Ce pacat ca sunt probleme cu mailul! Tocmai acum cand am trimis si eu nr meu de tel si nu apucasem sa intru sa iau nr fetelor. Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

amameda spune:
Multumesc greierash.
Oanab cica folosesc la mai multe chestii cum ar fi: ambalat bebe nervos- le place la inceput sa aiba miscarile limitate, ii mai linisteste.Apoi le poti pune pe umar cand bebe nesatul regurgiteaza in timp ce elimina aerul inghitit, pus sub bebe cand ii lasi poponetul la ventilat, la acoperit bebe in timpul baitei (spalat pe cap, la inlocuit din a doua zi de viata garderoba spitalului. Cheshtii de ashtea.

siminoc spune:
oana (ghinetz)
ce-s alea ergomet si ketorol si la ce folosesc?
acu' ma informez pt varianta cezariana!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

siminoc spune:
oana (ghinetz): idem pt garmastan si galactocil!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

oanabbb spune:
AMA merci!interesant!si se pot si cumpara???uite ca la asta nu m.am gandit...dar cred ca si un prosop ar avea acelasi rol...nu?
oana34+
IANIS BOGDAN

andicu spune:
Am revenit de la plimbare si sunt cam rupta!
Da, ma Deni, am intrat si eu acum si vad ca lipsesc multe! la nr de tel nimic si la poze mai sunt doar 2 mailuri de la 2 fete! cam ciudat! si mai ales ciudat ca daca era din greseala nu se stergeau din mai multe foldere...zic eu!
Garmastan= unguent pt sani ( ajuta la repararea ranilor de la alaptat)
Galactogil= ceai pt stimularea lactatiei
Ergomet= pt prevenirea infectiei dupa o interventie chirurgicala si care ajuta la curatarea uterului
Ketorol = anti-durere dupa operatie.
Astea sunt explicatii din cunostintele mele, nu scoase din dictionar exact, asa ca iertare daca nu sunt complete.
Andicu

AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

jeni71 spune:
Buna seara burtici dragi !
Intreba cineva de ergomet si ketorol. Ergometul se da dupa nastere pt ca provoaca contractii uterine si sa se elimine sangele si cat de multe alte cheaguri dupa nastere, iar ketorolul e pt a ameliora durerile dupa cezariana.
Oanabbb da, acelasi rol il poate avea si un prosop. Si eu am fost la MC pe la 5 dupa masa, si am mancat o salata maxi de pui, si am baut o ditamaio cola rece, iar acum mananc mar cu biscuiti. Imi tot sta capul ca as manca ceva bun, dar nu ma inspira nimica. Aveti fo idee ?
Plus ca ma termina ca nu mai stiu ce sa gatesc, ceva usor si la care sa nu muncesc mult si care sa fie bun.
Asa savurez zilele astea cand stau acasa si fac fix ce am chef, citesc, dorm, ma plimb, cand am chef. Exceptand noptile cand nu dorm, sau perioadele de arsuri, e bine, o sa ne amintim cu mare placere de zilele astea cand bebe era in burtica si nu ne facea program, cum o sa ne faca dupa ce se naste. Si ador sa il simt cum se misca.
Cand doream cu ardoare al doilea copil, si vroiam sa infiez unul, singurul lucru care m-a retinut )exceptand negativismul celor din jur) a fost faptul ca nu-l simt la mine in burta cum se misca. Cred ca asta creeaza cea mai stransa legatura la inceput-sa-i simti miscarile. Cel putin asa simt eu.
Noapte buna si linistita si multi
Jeni32+

amameda spune:
Da, cred ca poti folosi si un prosopel sau o paturica de bumbac, depinde de fantezia fiecareia. Eu am pus-o pe mama si mi-a cumparat un finet de buna calitate si acum imi bat capul cu el.
galactogil -induce secretia lactata
garmastan- crema pt. ranile de pe sani rezultate dupa supt
ergomet- scade hemoragia dupa nasterea naturala si cezariana, ajuta la eliminarea lohiilor
ketorol- pentru durere, insa cred ca trebuie intrebat ginecologul daca e de acord cu el deoarece creste timpul de sangerare si mai poate da si niste chestii (scade fluxul de sange)la rinichi dupa o hemoragie importanta. Cumparati dupa ce intrebati fiindca s-ar putea ca in spital sa foloseasca altceva, depinde mult de dr.
Scuze acum am vazut ca ati raspuns la toate intrebarile.

oanabbb spune:
JENI...gata ai papat la mc...ai papat the best!!!altceva mai bun nu mai e!!!!!!
si intr.adevar nu mi.am inchipuit niciodata ce senzatie ai sa miste ceva acolo inauntru...e o minune si nu inteleg cum pot unele femei dupa ce traiesc toate astea sa.si abandoneze copilul caruia ii cunosc deja atat de bine toate reactiile...la zgomot...la rece...stiu cand se trezeste...
oana34+
IANIS BOGDAN