Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Vad ca va sperie cuvantul spital. Nu acum nu sunt la spital, insa am venit de la controlul saptamanal si am si un motiv de bucurie : domnisoara are in jur de 2800g- ceea ce inseamna ca a scapat de hranirea prin gavaj daca cumva se grabeste sa soseasca.
Imi parea rau Gabi pt. fratiorul tau. Sa fie intr-un ceas bun mutatul si la multe luni iedului cel mic.
Mey, Ioana si radacinile mele sunt din acelasi loc cu ale tale, doar ca io is mai batrana.
Nikole in Japonia s-au hotarat sa faca experimente pe romani in lipsa de extraterestri? Pai cum sa scoata lichid amniotic numai ca sa vada el ce culoare are???
Cantitatea de lichid se poate determina echografic. Amniocenteza la varsta asata se face doar pentru determinarea maturarii plamanilor ( daca e necesara nasterea inainte de termen), in incompatibilitatea de Rh sau in infectii intrauterine.
Bataile cordului fetal sunt normale pana in jur de 150 la varsta ta de sarcina. La mine fiindca sunt si eu mai tahicardica de obicei sunt chiar in jur de 160 si nu ma impacientez. Greutatea copilului e in regula , nu e prea mare. Ai rabdare pana la final fiindca astia micii cresc in salturi o sapt mai mult , alta mai putin si se compenseaza una cu alta. Totul e bine nu ai motive sa te plangi.

Aaaa, am uitat sa le spun celor care se plang ca li se umfla piciorusele ca trebuie sa renunte la sare de tot.Si asa painea si o mare parte din produselealimentare pe care le cumparam au sare... Si nu Vegeta, Delikat sau alte chestii de astea fiindca se bazeaza pe monoglutamat de sodiu care face mult mai mult rau ( edeme importante, creste tensiunea ,da cefalee si neuropatii) decat banala sare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole vad ca deja ti-au raspunus fetele, nu-mi ramane decat sa te

Ile aseara eu ti-am raspuns la intrebare.

Ma ustura stomacul de mooooor cu salata ta de rosii!!!!!!! Vinovatul sa iasa in fata!

Nici la mine nu se vad multe pe mailul comun....cineva a facut vraiste! Poate din greseala.

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Banuiesc ca nu e din greseala, s-au sters emailuri pe alese, toate numerele de telefon, toate pozele cu mamici si pozele din folderul cu intalnirea si cine le-a stres ori a stiut sa le stearga definitiv ori a sters si trash-ul. Indiferent cum si in ce fel, mi se pare aiurea, daca sunt sterse din greseala, macar sa ne spuna si noua cine a facut-o!

Anto trebuie ca sa fie la doctor acum! Tinem pumnii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sunt vinovata cu salata de rosii dar eu nu am nimic . Am pus si ceapa si multa multa branza! Pe seara am mancat cartofi cu branza ca nu am avut bani de snitele ca unii .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu pe aici! Foarte obosita.

Nu am mai nimic de zis, revin mai tarziu!

Si terminati cu salatele alea ca vin peste voi!

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Dragi viitoare mamici cu burtici, eu sunt o mamica de piersicutza de iulie-august 2006. M-a apucat nostalgia si ma gandeam cum era cu burtica anul trecut si mi-am zis hai sa vad ce fac mamicile de iulie-august de anul acesta. Ma gandesc cu cata nerabdare si bucurie asteptati momentul in care va veti tine bb-i in brate. Eu va doresc o nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi. Si o sa va mai citesc din umbra, mai ales ca acum o sa se nasca din ce in ce mai multi bb-i.Va pup!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Deni, putem incerca sa reconstituim lista cu nr de telefon. Eu am in tel meu nr. de mobil al Alinei.a si al Monicai (cele 2 mamici ce au nascut)...

Am o intrebare mare care a ajuns sa ma crizeze.Cam ce dimensiuni trebuie sa aiba scutecele? Nu stiu de cat sa le tai...

Multumim Consi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Eu sunt vinovata cu salata de rosii dar eu nu am nimic . Am pus si ceapa si multa multa branza! Pe seara am mancat cartofi cu branza ca nu am avut bani de snitele ca unii .

Deni & Vlad & Tudor

Avantaj eu ca nu fac botez/cumatrie si deci am mai putini bani de pus deoparte...prin urmare ma alint pe mine

Cartofi fierti ca la regim?

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Gabiarama-eu am internet pus prin unde radio si merge excelent. Am icnercat si eu Romtelecom, insa trebuie cablaje trase in zona. Acum depinde daca in zona unde esti exista Romtelecom, eu sunt la 4-5 km de oras intr-o zona de vile unde insa nu exista cablajele respective pt net, Dolce si alte servicii Romtelecom. Am aflat de internet prin unde radio si sunt f multumita de el. VEzi daca la tine in oras exista pt ca e f simplu de montat, se pune o antena si atat.

Jeni32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Pupici burticute!!

Meda eu am luat scutece gata facute! Le-am masurat acum si au 73/53, dar cred ca au intrat si la apa ca le-am spalat la 90 grade!! Dar cred ca poti sa le tai la cat vrei!!

greierash 36+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput