Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 20

nma spune:
Fetelor mai stiti ceva de Karligutza? Sper ca se simte mai bine.
Andicu la mine e racoare doar cand merge AC. Poate ar trebui sa migram spre mare.
In schimb eu mi-am facut o inghetata de fructe tare buna. Daca vreti va astept caci am facut destul de multa. Si e naturala.
nico31+
21.07.2003
poze

nikole spune:
Asa deci cu cezariana???eu sincer nu l-am crezut ce mi-a indrugat el cu urgente si ultime secunde si hotarari la fata locului, dar daca spuneti si voi ...hmmm, m-am cam muiat...asa o fi!
Intr-adevar a zis ca pe masa se hotaraste dar cel mai probabil va fi verticala ca sa scuteasca din timp si da fie bine bb.
Oricum merg si la alta clinica sa mai aud si o alta parere sau conceptie...
Fetelor de mult am vrut sa va intreb, dar tot parca nu gaseam "loc" pentru intrebarea mea...voi ati auzit de ceaiul de frunze de zmeura?
cum ca ar ajuta la dilatati, si ar grabi/scurta perioad de travaliu?
eu am inceput sa beau de o spat cate 2 cani/zi, sper sa fie intr-adevar de ajutor...ca m-a cam speriat dr asta ca e bb cam mare, ca, ca...34+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

oanabbb spune:
NIKOLE bineinteles ca se vede lichidu...dak e mult...putin...si doamne fereste de operatie pe verticala...nici nu stiam ca se mai pune problema astfel in zilele noastre!
ANDICuCE FACE BB?da cu capu?
hai ca mai pot intelege ca apasa...da sa ne mai si dea cu capu....
asta a fost buuuuna rau!!!!!!niste teroristi de mici!!!!!
oana34+
IANIS BOGDAN

karligutza spune:
AndraZ "La multi ani!" si bebe sanatos! sper ca petreci azi si ca ochii iti sunt pe tort si nu pe TA!
AndreeaC sunt din ce in ce mai bine. Tu de frica racelii mele n-ai venit miercuri la "scremut"? ... Gabi inca n-a nascut.
Nikole mi se pare criminala metoda! mai ales ca aici in Romania, in 7 minute e bebe afara prin cezariana de urgenta ORIZONTALA! aia de acolo o fac verticala in mai putin timp? DOAMNE CATA REA VOINTA SI INDIFERENTA! eu as fugi de astfel de doctori ca ala de tamaie!
Luna, Simo, Lavi petiti voi pe cine vreti, da' cred ca o sa va luati teapa toate 3 nici nu stiti ce baietasi cu cercei in urechi si pletele-n vant
va vor aduce acasa (iar Matei al Simonei, vreo don'soara de rang boieresc! ca doar o s-o duca in Dubaiul ala mumos!
)
Gabi eu am avut asa un scandal cu Romtelecomul pe marginea internetului incat mi s-a acrit de ei! nu-i recomand nimanui... iti dau PM daca vrei sa stii ce idiotenii fac! si cum fraieresc pe prosti! nu generalizez, dar macar sa stii la ce te poti astepta si negativ, caci asa, toate par bune si frumoase!
Si felicitari pt.kilogramul luat de iedutzul number 3!
Valen cum mai e Sarah? dar Ines? and you and your husband? cum stati cu odihna?
Paticut mai esti ingrijorata? sper ca nu!
karligutza sapt.38 cu
la purtator

karligutza spune:
Nico si eu pe aici.... cam pleostita intr-adevar, dar karligugurutza ma vrea puternica... si eu ma dau mare cat pot, cat de rezistenta sunt eu si cat de sanatoasa ... ma mai doare burtica, ma rog sa fie contractii din ce in ce mai dese, as cauta mereu cu ochiu' sa vad cum imi curge apa
, cum pleaca dopu'...
dar deocamdata ma invart in jurul cozii!
cu raceala sunt pe "reparatelea" insa nu sunt inca vindecata total...
nu va faceti griji fetelor, ca daca se intampla ceva, de nascut sau de mai rau cu raceala, va dau eu semne prin colegele de odisee ale caror telefoane le-am memorat cate unul cate unul in agenta telefonului.
te pup si ai grija cu AC (eu ma cam feresc acum)
karligutza sapt.38 cu
la purtator

andicu spune:
Oana, eu asa simt , ca da cu capu'! tocmai pt ca senzatia nu e permanenta! mai stii ce fotbalist o fi ? poate ajunge urmasul lui Hagi si ne umplem si noi de bani!
Karligutz, te-ai inviorat? esti mai bine, sper!
Nico, si unde ziceai ca stai? apropos de inghetata aia cu fructe..
Andicu

AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

oanabbb spune:
normal...voi la constanta aveti pepiniera buna..numa fotbalisti...
oricum mie mi.e tare draga constanta...nu doar pt mare dar unu din nasii de cununie e din constanta si unu din nasii lui bb tot de acolo e!!!!!1iar eu am pana acolo 550km....
am fost week.end.ul trecut la mare!!!!!pe plaja la TAN TAN!!!a fost suuuuuuper!!!!
oana34+
IANIS BOGDAN

andicu spune:
Si mie mi-e tare draga constanta! desi m-am nascut aici!
ideea e ca as muri sufocata daca m-as muta intr-un alt oras unde sa nu fie mare...nu-mi mai spune de plaja ca desi am promis, iar fac
si ma penalizeaza Karligutza!
Va las pt oaresice timp, caci plec la plimbare pe faleza...ca tot vorbeam!
Andicu

AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

jadi spune:
Ok, are cineva probleme cu yahoo-ul? Contul comun e golit de anumite emailuri si nu inteleg cine si de ce? Sau poate nu vad eu bine! In plus imi spune ca sunt probleme cu yahoo! photosDeni &
Vlad & Tudor

Timi07 spune:
Nikole si eu beau ceai de frunze de zmeur cu aceleasi sperante.... Mi-a fost recomandat cu caldura de catre o colega care face un fel de Colegiu de nutritie...bla,bla. Deocamdata beau cate o cana pe zi dar cred ca e cazul sa trec la 2 si mai apoi la 3. (sper sa ne ajute)
Timi 34+