Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 19

oanabbb spune:
NICO si ce.ai facut...asa cu mana...sau cum?si e greu?e dureros?si cum stii cand ai scos tot?
oana34+
IANIS BOGDAN

brazuca25 spune:
Oana eu am observat ca ma doare si cand incerc sa ridic piciorul...de ex sa urc trepte. Ma omoara durerea! Dar eu zic ca totusi e ceva normal la varsta asta a sarcinii.
Un alt "inconvenient" e ca nici nu ma ridic bine de pe WC ca iar ma apuca sa fac...cred ca bb doarme pe vezica mea si nu o suporta nici umpik! Am in permanenta senzatia ca fac pipi!
De cat de mult transpir nu va mai zic, ca stiti si voi! Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

oanabbb spune:
si eu si eu si eu!!!!!!!
da si cand ma gandesc cum o sa tin minunea in brate..
oana34+
IANIS BOGDAN

brazuca25 spune:
M-am uitat la niste filmulete cu nasteri pe net...si in loc sa ma sperii parca abia astept sa nasc si eu. Sunt gata sa suport orice durere numai ca sa tin gogoshik in brate! Am plans la fiecare in parte cand punea bebelul pe burtik mamicii! Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

nikole spune:
Pot sa ma plang????
E ultima oara, promit...gata luni merg la alta clinica, si daca aud aceleasi aberatii ca si astazi, nasc acasa cu al meu.
Spuneti-mi si mie...la echo se vede cum este lichidul?daca e destul, daca e putin, daca e curat...eu stiu ca se vede, si dr mi-a spus azi ca numai daca extrage lichid cu seringa imi poate spune cum e altfel nu!
Apoi mi-a spus clar ca cezariana se face vertical ptr ca...ei de regula asteapta cat e nevoie sa fie sigur ca bb nu poate veni natural, si de cele mai multe ori se ajunge la cezariana de urgenta care ptr a fi efectuata cat mai repede a.i sa nu fie bb afectat ,se va taia vertical(din motive de timp), ca taietura orizontala necesita timp si migaleala.
in fine...l-am intrebat si de bataile lui bb pe minut, si mi-a zis ca citesc prea mult si ca sa nu ma mai stresez atat ca bb e ok.Pana la urma mi-a raspuns ca il vedea pe al meu ca-si lungea gatul sa vada ce indica aparatul, simi-a zis ca sunt cam 145 batai/min.
Nu am mai zis nimic, am iesit f mahnita...
dincolo de toate astea, bb are 2500gr si e bine dupa spusele dr!
Cam atat de la noi...va pup cu drag34+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

ilenutza spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
fetele...pe mine ma doare burtik jooooos tare...pe linia de la chilot...de ala cu talie fff joasa...si incontinuu.
ar trebui sa ma ingrijorez?nu de alta da tot singurica sunt ....
oana34+
IANIS BOGDAN
Si pe mine la fel!

Le-am intrebat si eu pe fete dar nu mi-a raspuns nimeni!Poate ai tu mai mult succes!

Ile

AMR 05 sapt.

www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

brazuca25 spune:
Nikole important este ca bebe e bine! Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

nma spune:
Oana la mine avea grija alex sa scoata tot. si nu a fost cazul sa-l las cu sotul mai mult de 3 ore ca sa-i las laptic.
Brazuca eu nu ma mai uit la la filme. Astept sa treaca timpul si sa-mi vad fetita. Mai inainte am vorbit cu o prietena si mi-a spus ca a visat ca ea se juca cu alex, iar eu cu o fetita tare frumusica. Ared ca era bb-lina mea. Azi i-zm spalat cateva hainute, dar la calcat nu ma incumet.
Nikole eu stiu ca la eco vezi daca e lichid mult sau putin, dar mai multe nu stiu. Cand i-am spus dr. mele ca vreau operatia orizontala mi-a spus ca nu depinde de ea. Se stabileste pe masa de operatie cum va fie. Daca e urgenta in principiu e vertical. Pana la urma la mine a fost urgenta si operatia e totusi orizontala.
Poate ar fi bine sa mai consulti un medic. Bb e bine daca are 2500gr.
Si poti sa te plangi cat simti tu nevoia caci majoritatea o facem.
nico31+
21.07.2003
poze

andicu spune:
quote:
Originally posted by nikole
Pot sa ma plang????
E ultima oara, promit...gata luni merg la alta clinica, si daca aud aceleasi aberatii ca si astazi, nasc acasa cu al meu.
Spuneti-mi si mie...la echo se vede cum este lichidul?daca e destul, daca e putin, daca e curat...eu stiu ca se vede, si dr mi-a spus azi ca numai daca extrage lichid cu seringa imi poate spune cum e altfel nu!
Apoi mi-a spus clar ca cezariana se face vertical ptr ca...ei de regula asteapta cat e nevoie sa fie sigur ca bb nu poate veni natural, si de cele mai multe ori se ajunge la cezariana de urgenta care ptr a fi efectuata cat mai repede a.i sa nu fie bb afectat ,se va taia vertical(din motive de timp), ca taietura orizontala necesita timp si migaleala.
in fine...l-am intrebat si de bataile lui bb pe minut, si mi-a zis ca citesc prea mult si ca sa nu ma mai stresez atat ca bb e ok.Pana la urma mi-a raspuns ca il vedea pe al meu ca-si lungea gatul sa vada ce indica aparatul, simi-a zis ca sunt cam 145 batai/min.
Nu am mai zis nimic, am iesit f mahnita...
dincolo de toate astea, bb are 2500gr si e bine dupa spusele dr!
Cam atat de la noi...va pup cu drag34+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
Nikole, iarta-ma ca-ti spun, dar dr ala cred ca e tampit la cap!

Eu zic sa nu-ti mai faci atatea ganduri , sa mergi la alt dr si sigur o sa fie totul bine, nu ai motiv sa crezi altfel!

Nu vreau sa va oftic, da' stiti ce bine s-a facut pe-aici? bate briza si s-a racorit...in sfarsit putem respira in voie!

Ile, Oana, nu stiu ce sa va spun! si pe mine ma mai doare, dar nu permanent! sunt momente cand nici nu pot sa merg, cum a zis si Oana, dar imi trece pana la urma. Dar senzatia aia o asociez cu faptul ca da cu capu' in vezica pt ca imi vine si sa merg la baie. Probabil ca bebe apasa din ce in ce mai greu, eu cred ca nu e nimic ingrijorator!
Andicu

AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

brazuca25 spune:
Acum mi-am amintit ca si eu cand am incercat sa o intreb pe dr despre nastere, mi-a spus ca cezariana o facem doar daca e sa fie vreo problema (DOamne Fereste!!!!) cu bb, mai ales ca are circulara de cordon. Dar nu am intrebat cum o face, daca pe orizontala sau verticala. Oricum mie mi-a zis ca e prea devreme sa vorbim acum despre asta. Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!