Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , asteapta sa nasti ,vei vedea atunci daca ai sau nu nevoie pompa .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

merci fetele.asa ma gandeam si eu dar am vazut ca toata lumea o pune in bagajul de spital..si am crezut ca e nevoie neaparat de ea.

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

aaa...SIMINOC...da.te cu incredere cu ulei de masline!eu nu m.am dat cu nici o picatura de crema de la inceputul sarcinii...desi la inceputr am tot incercat de unele si altele...in afara de ulei de masline!
si desi m.am ingrasat 15 kg si am o celulita grozava...nu am avut nici o mancarime niciodata si nu am facut nici o vergetura!

important e ca pielea sa fie extrem de hidratata si nimic nu o hidrateaza mai bine!

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Oana exact asa ma doare si pe mine! Daca stau in pat e OK dar daca incerc sa merg, chiar si pana la baie e dezastru. Sotul ma tot bate la cap sa iau No=Spa, dar nu cred ca sunt dureri care sa fie rezolvate cu asta, Mie mi se pare ca burta fiind grea, apasa f tare si din cauza asta ma doare cand incerc sa ma ridic...Gravitatia...ce sa facem!

Eu am inceput sa ma si umflu...am niste picioare de zici ca sunt Fiona din Shrek!!! (pt cunoscatoare)

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Si eu zic ca nu e acum cazul de pompa. vedem dupa ce nastem de care luam si daca e cazul.

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Eu am inceput sa ma si umflu...am niste picioare de zici ca sunt Fiona din Shrek!!! (pt cunoscatoare)

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

Si de ce dai cu capul de zid? Fiona e chiar foarte simpatica....sau la faptul ca e verde te referi?

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

BRAZUCA exact asa si pe mine!noaptea cand ma dau jos la baie ma doare de ma indoaie....cand ma intorc...

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mada felicitari si bafta la interviuri.

Oana eu nu am pompa de san. La prima sarcina am avut manuala, dar nu m-am descurcat cu ea si a fost si destul de scumpa. A fost destul de bine si fara asa ca nu o sa iau.

nico31+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

degeaba ziceti voi....capcaunii aia mici erau de.a dreptul criminali!!!sper ca ati vazut si partea 3...

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Mie imi place Fiona, dar nu ma asteptam sa ajung sa arat ca ea.

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

Mergi la inceput