Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Hola, fetelor!
Azi am o veste buna si nu am cui sa o impartasesc ca sunt singura acasa..! Asa ca o sa vi_o dau voua chiar daca nu are nici o legatura cu sarcina! Tocmai am aflat ca mi_a fost retinuta candidatura pentru 2 licente la care ma inscrisesem si saptamana viitoare si urmatoare am interviuri ca sa vedem daca ma accepta ! In culmea inconstientei (pentru ca cursurile incep in octombrie) sunt in culmea fericirii mai ales ca una din licente e exact ce imi doream si dupa ce am fost acceptata anul trecut n_am putut sa continui asa ca nu mai aveam sperante sa ma mai retina odata! Sper sa ma descurc la interviuri si sa ii conving ca pot sa faca fata...Oricum cand or sa ma vada cu balonasul o sa cam trebuiasca sa ma explic..

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Felicitari!!!! Sper tare! Foarte bine, sa ingrosam randurile romanilor destepti care ne fac sa fim mandri! Si surioara mea geamana si-a facut MBA-ul in Paris si a fost acceptata in majoritatea universitatilor din lume unde si-a trimis aplicatiile. Sigur ai sa faci fata interviurilor! Din ce mi-a povestit sora mea, francezii apreciaza foarte tare romancele si aici ma refer la capacitatea intelectuala, nu asa cum apreciaza turcii romancele
Multa bafta si inca o data felicitari din toata inima!!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mada, felicitari si succes in continuare!
aylin, guess what. M-au sunat de la euroclinic ca herghe n-are timp sa vada nici o pacienta luni, marti si miercuri; cica sa ma duc vineri.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...pe mine ma doare burtik jooooos tare...pe linia de la chilot...de ala cu talie fff joasa...si incontinuu.
ar trebui sa ma ingrijorez?nu de alta da tot singurica sunt ....

si altceva...voi v.ati luat toate pompa de san?si de care?ca eu am vazut unele pe la 3,5 mil si mai scumpe....de alea trebuie???sincer mi se par cam scumpute...

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Oana eu nu mi_am luat inca pompa dar am de gand..Aici sunt unele electrice si unele manuale, adica unele de 150 de eurosi altele de 40 euro.. Si eu as vrea sa stiu feztele care au folosit, era manuala sau electrica? Si electrica isi merita banii?

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Oanabbb-te doare si te lasa? sau e continua durerea?
Pe mine ma mai apuca asa o durere cand sunt foarte balonata.

Samurai-lady 33 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

nu prea ma lasa!cand stau jos nu simt...dar cum ma misc.....

si nu e tare...e asa....doare...iar bb scoate incontinuu cate un picior,cate o manuta...

mie nu mi se pare primejdios..da ce ma pricep io???

si de pompe...intr.adevar se merita alea electrice??????

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Eu am folosit o pompa electrica la Kenta.
M-am folosit de ea sa adun laptikul si sa-l las la tati,cand eu ieseam singurika la cumparaturi sau in orash.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Aku si eu tre sa cumpar pompa :(((;cea veche am aruncat-o.Noi eram siguri ca nu mai facem bb2.

Web-poze Kenutz

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

si dak nu voi avea laptic suficient si eu dau 150e pe o pompa????

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

O iei dupa e veniti acasa;stai sa vezi de ai sau nu laptic.

Web-poze Kenutz

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput