Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 14

lorinaoo1 spune:
Lia m-as bucura sa fie pozitiv, ca nu mai dau bani pe vaccinul ala pe care trebuie sa-l fac dupa nastere (cica ar fi vreo 4 mil de lei vechi) si nu mai stau cu stres la al doilea bebe
Ioana deci daca stau cu soacra in coaste, totul e posibil Si as avea si eu o scuza pt ineptiile mele zilnice
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile

liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia m-as bucura sa fie pozitiv, ca nu mai dau bani pe vaccinul ala pe care trebuie sa-l fac dupa nastere (cica ar fi vreo 4 mil de lei vechi) si nu mai stau cu stres la al doilea bebe
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile
Noi l-am facut la 28 de saptamani cu 4.5 milioane. Oricum, sper ca Miruna sa aiba Rh pozitiv, ca tati, ca sa nu aiba si ea atata bataie de cap cu analizele mai tarziu.

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

jadi spune:
wohooooo a venit bona! Dar adormisem copilul intretimp asa ca putea sa mai stea!
Fetelor, barbatii trec si ei prin depresie in timpul sarcinii, la unii se vede la altii nu!Deni &
Vlad & Tudor

Ioana75 spune:
Lavinia, nu mi-ar fi trecut prin cap sa dau vina pe soacra.
Lia, nu stiu cum e dupa betie, eu nu beau alcool ca nu-mi place. Dar macar atita discomfort sa aiba si barbatii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Antoanela23 spune:
Neata si de la noi,
La dr ma duc diseara la 7pm, mai e ceva pana atunci. Va multumesc tuturor pt incurajari si suport .
Andraz, La Multi Ani! Multa sanatate, tensiune cuminte, nastere usoara si bb sanatos.
Vivela, barbatii reactioneaza diferit la sarcina sotiei. E posibil ca al tau sa fie un pic speriat de schimbarea ireversibila care a aparut in viata voastra, acum stie ca nu mai e drum de intors. Plus ca si tu esti mai sensibila acum, toate suntem. Incearca sa vorbesti cu el, dar daca nu da rezultate, ai rabdare; oricum sa nu te simti vinovata, tu nu ai gresit cu nimic.
Anto 37 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

Antoanela23 spune:
Daca intelegeti franceza uitati-va un pic www.jeunepapa.com/Forum/" target="_blank">aici; e un forum de tatici; e interesant de vazut si punctul lor de vedere; s-ar putea sa existe ceva similar si in engleza dar nu am cautat.
Anto 37 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

amameda spune:
Lavinia cel mai sigur rezultat il primesti de la Centrul de Transfuzii. Trebuia sa rogi sa ti se faca fenotipul fiindca asa se intampla (ca la tine) la cele care au un fenotip mai rar. Rh este de fapt o asociatie de proteine. Cand ne inteapa in deget se determina doar prezenta sau absenta unei singure proteine, numita D. Daca e prezenta atunci Rh e pozitiv. Daca unele din celelalte proteine lipsesc pot da o asemenea "impresie" ca Rh e uneori pozitiv sau negativ mai ales atunci cand metoda se bazeaza pe ochiul laborantului. Cautarea tuturor acestor proteine (fenotipul) va rezolva problema si vei afla si ce fel de sange poti primi in caz de "Doamne fereste ...". Ca sa-ti faci o idee , sunt persoane cu Rh pozitiv care pot primi doar Rh negativ sau cu fenotip identic. Sper ca nu te-am bagat in ceata.
Ioana nu e tocmai o poveste legata de taratul piciorului ci mai degraba o superstitie. Inainte nu se scriau nume de domnisoare pe talpa pantofului miresei in speranta ca se vor marita daca li se sterge numele pana la sfarsitul nuntii ci pur si simplu se spune mireasa trebuia sa tarasca un picior (timp limitat de cateva secunde!!!)la iesirea din biserica, pentru ca si prietenele necasatorie sa... La noi cineva nu si-a controlat piciorul cand a intrat in maternitate si uite ce s-a intamplat!

jadi spune:
Eu am avut scrise prietene pe pantofi cand eram mireasa (pe talpa) si am tarat piciorul cand ne-am invartit acolo in biserica cu popa in frunte! Deci confirm obiceiul dar la noi nu se mai poate spune ca a tarat cineva piciorul, cam le era sorocul la 4 dintre mamici
Meda ca nu te-am mai vazut de mult!
Deni &
Vlad & Tudor

amameda spune:
Deni, mai bantui si io pe aici, pe la spital...Stii compasiunea multa strica. Citesc ce se intampla uneia ,alteia si a doua zi probez si eu sa vad cum e. Oricum nu am parasit plutonul.

nma spune:
salutare fetele
andra "LA MULTI ANI". sarcina usoara cu tensiune normala, nastere rapid si un bb sanatos si mancacios.
anto timen pumnii pt mai tarziu cand mergi la medic.
vivela desi stiu ca saotul meu ma iubeste si abia asteapta sa vina bb nu ma mangaie pe burtik si nici nu o pupa. asa s-a comportat si la prima sarcina si nu il pot schimba. uneori ma supar si ma gandesc ca nu isi doreste copilul, dar stiu ca nu e asa. in schimb ma ajuta destul de mult, desi lucreza mai tot timpul si noaptea ma tine in brate.
eu sunt cam lesinata de la caldura. imi e bine doar daca merge AC non-stop. cum il opresc parca nu mai pot sa respir. si mi-e tot timpul somn. si asi dormi, dar am mult de lucru si daca nu termin pana nasc nu stiu ce voi face.
azi am fost si eu sa-mi fac unghiile, nu a putut d-na sa vina acasa si a fost crunt afara. se pare ca daca vreau sa ma plimb trebuie sa o fac noaptea cand e mai racoare.
nico31+
21.07.2003
poze