Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 15

jadi spune:
Nico, asa sunt astia din Valcea, mai putin sensibilosi . Am si eu exemplarul meu acasa, de altfel daca m-ar dragali toata ziua as zice ca are o amanta ceva, ca nu ii sta in fire
.
Ma duc sa mananc o salata de rosii cu branza!Deni &
Vlad & Tudor

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ma duc sa mananc o salata de rosii cu branza!Deni &
Vlad & Tudor
Na mai Deni, cu salata ta...acum trebuie sa ma ridic din pat sa-mi fac! Daca ma ia cu dureri, la tine ma plang!

Simona

Crash test dummies

lorinaoo1 spune:
Amameda e interesant ce spui tu. Deci sa ma mai duc pe capul lor . Mersi pt info
Lia noi nu l-am mai facut pe ala de la 28 de sapt pt ca atunci iesise Rh negativ cu anticorpi absenti.
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile

liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia noi nu l-am mai facut pe ala de la 28 de sapt pt ca atunci iesise Rh negativ cu anticorpi absenti.
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile
Teoretic, numai in cazul asta se face - Rh negativ, anticorpi absenti. Dar din cate imi amintesc, tu nu ai avut alte sarcini, transfuzii etc. asa ca vaccinul asta, profilactic, nu prea isi avea oricum rostul.

Spunea cineva de o salata cu rosii si branzica???

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

gabiarama spune:
Jeni ,ai mare dreptate in privinta kg in plus .Eu sunt un ex bun Am avut 3 sarcini la intervale f scurte de timp si daca ma vedeti cum arat acum o sa vreti toate sa faceti cit mai multi copii.Inainte de sarcina 3 aveam 45 kg si acum vreo 2 sapt aveam 50 .Scapasem deja de 8-9 kg acumulate cit am fost
.Incap f bine in hainele pe care le purtam vara trecuta ,doar ca mi se cunoaste burtica ceva mai bine ,dar nu ma deranjeaza inca .
Oanabb nu stiam de semnificatia numelui Bogdan Si sa stii ca nu conteaza marimea sinilor pt a avea o cantitate mare de lapte .Ti-o spun din proprie experienta
La multi ani Andra !
Multumesc AndreeaC!.Deci e mult mai bine cu "amantul"?
Lavinia , ciudata chestia asta cu Rh-ul tau !
Anto ,mult noroc la dr azi!Cred ca pt tine e sarbatoare iesirea asta!Mult a fost ,putin mai este!
Brazuca,palaria jos pt un asa sot!
Meda , dar tu ce cauti la spital?
Poze

gabiarama spune:
La noi e o perioada in care avem multe de sarbatorit :am gasit cumparatori la apartament , asta inseamna ca pina la 1 august suntem obligati sa ne mutam la casa ; Bogdanel face azi o luna si cel mai important e ca a luat deja 1 kg in greutate .
Pe 5 iulie va avea loc botezul,iar pe 7 cumatria.
Masina sotului e gata miine si asta inseamna ca probabil tot miine,daca nu simbata voi avea si eu acces la masina mea
Cu toate astea ma cuprind si momente de tristete cind ma gindesc ca miine fratele meu ar fi implinit 30 de ani .D-zeu sa il odihneasca in pace acolo sus unde e el.
Poze

Simo78 spune:
Luna unde esti? Tragi chiulul? Iti ramasesem datoare ieri cu un raspuns...mare bataie pe Matei! ....si daca imi amintesc eu bine, Lavinia l-a cerut prima
...mai ce pretios!
Buna salata...yummy, ma cam arde stomacul ce-i drept...
Simona 33+
Matei Hisham
Crash test dummies

roxy spune:
fetelor sa ma plang si eu putin.De ieri au inceput sa mi se umfle gleznele de la picioare de numa.Azi noapte s-au desumflat dar vad ca iar incep sa se umfle.De mancat sarat nu prea mananc de felul meu, dar nu stiu...La prima sarcina nu am avut asa o problema, dar e drept ca am nascut la inceputul lui iunie , deci nu am prins caldurile mari de vara.E posibil sa fie de la caldura sau am eu o problema ?
roxyAlex
sunt in saptamana 33
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Simo78 spune:
Gabi in primul rand felicitari pentru luna si kilogramul in plus! ..pentru casa si masina, petrecere si botez ...
Dumnezeu sa-l odihnesca in pace pe fratele tau
Simona 33+
Matei Hisham
Crash test dummies

nma spune:
deni nu ai dreptate ca al meu e ardelean. si vorba ta, dar ar fi altfel l-asi banui de alte alea.
meda tu esti la spital?
lia laptele e bun la arsuri? eu credeam ca apa plata e buna. eu nici nu remarcasem ca am scapat de arsuri, cred ca ma obisnuisem cu ele. doanme ce bine acum, dar trebuie sa ma controlez la mancare. ieri am mancat multa multa lubenita si apoi cine credeti ca plangea de dureri de burtik?
nico31+
21.07.2003
poze