Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 13

Ioana75 spune:
Anto, te asteptam cu vesti bune azi.
Gabi , cred ca e speriat si dezorientat. Nu poate sa munceasca mai putin, doar 8-9 ore pe zi? Cred ca s-ar simti si el mai relaxat. Sa stii ca si eu mi-as dori sa fie sotul mai atent in perioada asta, dar ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

BBlushaMe spune:
Iubita mea, eu nu incerc sa ii gasesc justificari ci doar sa te ajut, pe cat imi sta in putinta, sa il intelegi. Cu tine acum se petrec o gramada de lucruri noi, pe care el nu le mai recunoaste. Pe de alta parte poate se gandeste la copilul care va veni, la responsabilitatile pe care le implica acest lucru. E normal sa isi faca griji pe care poate nu ti le impartaseste pentru a te proteja.
Al meu asa face cand are cate un lucru care il macina. Se inchide si nu mai scoti de la el nimic. Apoi, cand se mai linisteste, vine singur si spune ce are pe suflet. La inceput nu intelegeam si plangeam si ma consumam.... acum stiu ca asa reactioneaza el.
Sper sa iti fi fost de folos.:)
Te pupic!
Anda 34+ si
Luana Nicole

Vivela spune:
Mioara, Ioana, Anda , va multumesc pentru raspunsuri.
Sincer, cred ca problema nu e atat la el, cat mai mult la mine , hormonii astia ma fac s-o iau razna rau. Si or fi cu bataie la distanta, l-or face si pe el, si eu nu-mi mai dau seama.
Oricum, sper sa fie o stare trecatoare ...
Va pup pe toate.
Gabi 30+
Miracle inside,
Noi doi

BBlushaMe spune:
Ma bucur ca te-ai mai linistit.
Hai, fruntea sus si ai grija de bblush!
Anda 34+ si
Luana Nicole

Ioana75 spune:
Gabi, da, am omis sa spun acest lucru evident, si anume ca in perioada asta ni se maresc si noua pretentiile. Da-i sa citeasca o carte despre gravide
.

brazuca25 spune:
Neatza mai pe la pranz ca noi asa dormim. Am reusit sa ma odihnesc super bine noaptea asta deci sunt umpik mai fresh azi.
Discutia a ajuns iar la soti asa ca trebuie sa il laud pe al meu. Nu ma asteptam sa fie atat de frumos sa fii insarcinata. El oricum a fost mereu f grijuliu cu mine, dar acum este chiar exagerat. Nu am voie sa fac absolut nimik in casa, el merge si la munca, vine si isi spala hainele, uneori mai spala si din ale mele, imi pune masa, spala vasele...El face TOT!
Si seara ma mai da si cu crema pe burtik si pe tot corpul! Este adorabil si in fiecare zi imi spune ca ma iubeste si ca sunt frumoasa...si mai am umpik si ajung la 90kg!!!! Cand imi mai spune cineva ca m-am ingrasat rau, imediat sare sa imi ia apararea, ca am eu timp sa slabesc!
Ziceti voi dc nu merita un premiu! Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

lorinaoo1 spune:
Gata, sosii si eu acasa. Am repetat analiza tot la Transfuzii, ca se gandisera ei ca o fi o eroare pe undeva, mai ales ca in catastifele lor eu figuram cu Rh negativ. M-au intepat in buricul degetului de data asta si au verificat pe loc. Dar... mi-a iesit iar pozitiv Cred ca am suferit ceva mutatii genetice de vreo luna incoace
Cand o mai avea sotul timp, m-oi duce la un alt lab ca eu nu pot sta asa sau mai astept pana ma internez, ca tot imi fac aia un set complet de analize, asta ca sa nu mai dau bani pe prostia altora
Vivela cum treci si tu printr-o perioada mai grea si te confrunti cu stari depresive, poate si el se afla in aceeasi stare si motive se gasesc, nu trebuie sa le cauti mult. Incearca cu o conversatie de aia mai usoara, glumeata si poti afla ce gandeste si daca ii povestesti ce a mai facut X, ce mai citesti pe forum ca au patit fetele... Ajustezi tu relatarile ca sa se potriveasca cu ce crezi tu ca-l framanta. Poate e mai instabila situatia la serviciu si isi face griji. Trebuie sa stii cum sa-l iei, nu se poate, numai ca trebuie sa uiti si tu de starea depresiva in care zici ca esti. Uite de la noi si totul va fi bine
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile

Ioana75 spune:
Lia, daca tot au ajuns arsurile la tine, pastreaza-le sau da-le mai departe, ca eu inapoi nu le mai vreau.
Lavinia, deci asa, ai suferit mutatii.

liadorian spune:
Ioana, vad eu cum ma descurc. Oare tot asa or fi arsurile si dupa o betie crunta? Macar sa stiu, sa nu ma apuc veci de baut!
Lavinia, daca e pozitiv, asa sa ramana! LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

paticut spune:
in primul rand.. buna dimineata la pranz..
Simo. ma bucur ca azi esti mai bine si mai luminoasa.. asa ma simt si eu asa ca Doamne ajuta..
Jeni nu ma pot abtine sa nu te laud si sa adaug si admiratia mea la admiratia celorlalte fete pentru mesajul despre ingrasat, celulita, etc cu toate ca si eu ma gandesc ca nu voi mai fi la fel de "fermecatoare" cum eram inainte consider ca minunea din bratele nostru merita si cea mai mare uratire de pe fata pamantului.. nu de alta dar ne va infrumuseta copilul nostru prin zambetul lui(ei), prin mami spus asa cum numai ei stiu sa-o faca, prin manutele acelea mici care iti inconjoara corpul si te fac sa te simti in al noulea cer....
Brazuca - felicitari pentru sotul tau.. merita premii nu premiu...asa ceva mai rar..
Karliguta? este pe langa noi? te simti bine? hai ca mai sunt cateva zile si te sarbatorim si pe tine...pupici.
andutzy.. ma bucur ca te-am auzit ieri si ca esti mai bine. de abia astept sa ne vedem.. pupici dulci pe burtica.
ANDRAZ - la multi ani cu multa sanatate pentru tine si bebelusha ta... multumire in suflet si impliniri.
paticut 33+ cu bebe rares