Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 15

RGE spune:
SHERY..sincer nu stiu ce as face daca as fi in locul tau...acum depinde si cat de grav este si cat de repede a zis dr sa faci cerclaj...de ex daca ti-a spus sa-l faci sapt viitoare eu as sta numai pat pana atunci si inainte sa-l fac as merge la control sa vad daca s-a intamplat ceva..bun
ROXANA 22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

RGE spune:
..hm.ce chestie acum am vazut cum ii spui tu lui bebe si eu tot ..my precios ii spun!!!..inainte ii spuneam sotului...s-au schimbat rolurile
ROXANA 22+
GEORGE IONUT

creem spune:
quote:
Originally posted by dany26
Jasmine....eu acum am vazut ca tu ai UM 25.02 iar eu am 10.02.....si totusi avem acelasi nr de saptamani.....incredibil....nu mai intzeleg nimic17+
ANDREI
Dany, si eu am UM apropae de al tau 8.02, si nr. de saptamani e mai mare la mine - de fapt ti-am mai zis chestia asta mai demult - eu am intrat de azi in sapt 20.
La echo cate sapt ti-a spus ca ai? ca TT se interpreteaza in functie de varsat fetala determinata echografic..

adinag spune:
quote:
Originally posted by dany26
Jasmine....eu acum am vazut ca tu ai UM 25.02 iar eu am 10.02.....si totusi avem acelasi nr de saptamani.....incredibil....nu mai intzeleg nimic17+
ANDREI
Dany, dar stii cand ai ovulat? Ce lungime avea CM-ul tau? Calculezi de la UM saptamanile, nu?
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

darleena spune:
Dany nu ginecologul iti face interpretarea riscului.
M-am si plictisit de cate ori am scris ca riscul se calculeaza de un program de calculator in care sunt introdusi o groaza de parametri, dintre care si cele 3 valori pe care ti le-a dat tie, pe baza analizei de sange.
Din ce ti-a spus fatuca aia la telefon insemna ca ginecologul tau e un robot, care face pe calculatorul
Daca si valorile tale sunt crescute, trebuie neaparat sa te lupti cu ei sa-ti dea un calcul de risc. Bafta!
Cu Iosup nici nu mai stiu ce sa spun. Mie mi-a dat cd cu toata consultatia, adica vreo 25 de minute.
Dar se vede foarte prost, totul e in 2d si doar 5 secunde 3d, care se vede foarte neclar.

Pana vine bubu

poze bubu mic

mihuta spune:
Dany, se numeste Cornelia Pantazi 0746 464 617. Eu zic mai bine suna intai la medlife si afla daca e gata si interpretarea, ia-o si apoi suna la dr. Pantazi sa iti explice ce si cum.
Ma este o doctorita, Viorica Radoi dar nu mai am numarul ei, mie mi l-a dat dr. Pantazi. 18s +
Sophia 80%

creem spune:
BB, cum a fost la echo?
Dany, ai vorbit, ai aflat ceva noutati?
Azi m-a durut tare spatele.
Mihuta, parca tu povesteai de o prietena care a pierdut o sarcina si inainte de asta a avut dureri de spate. La cate sapt a pierdut-o? si a mai avut si late simptome? ca sunt putin cam panicata19

RGE spune:
CREEM pe mine ma doare zilnic ..inclusiv noaptea...durerile de spate sunt normale in sarcina ..pentru ca nu adoptam o pozitie corecta si se schimba centrul de greutate..nu ne aplecam cum trebuie, stam mult pe scaun sau prea mult in picioare, etc..nu trebuie neaparat sa te sperii..intinde-te in pat si incearca sa mergi cat mai repede la un control ca sa te linistesti
ROXANA 22+
GEORGE IONUT

Sheritra spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany nu ginecologul iti face interpretarea riscului.
M-am si plictisit de cate ori am scris ca riscul se calculeaza de un program de calculator

Shery

my precious
eco-uri
burticuticuta