Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 16

irina_stef spune:
creem tu vrei bataitza?vezi ca vin acum cudaca te mai gandesti la rele!lasa ca e totul bine si nu te mai gandi la ce e mai rau.
20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-

slimatei spune:
buna eu azi am facut o plimbare lunga , nu de alta dar sa scotem toti gargaunii din cap... tb sa fim senini, plini de viata si voiosi!
INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA

foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin

RGE spune:
prietena Mihutei la 24 sau 26 de saptamani a pierdut sarcina
..fetelor sa va spun meniul de asta seara..nu am reusit sa-l conving pe sot sa-i fac separat de mancare asa ca va trebui sa pape:..salata de rosii cu ardei gras fara sare, salata de vinete fara sare, oua fierte, cartofi copti la cuptor cu smantana ..si miamiii..budincutza.....Doamne sper sa rezist atata timp fara sare ..deja am doau zile si simt ca innebunesc..dar atatea luni..eu care as fi mancat sare cu paine
ROXANA 22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

irina_stef spune:
fetele am citit:contractiile care le am eu,dupa felul cum se prezinta sunt contractii BRAXTON HICKS si astea cica incep sa fie prezente in majoritatea cazurilor din saptamana 20,22,si incep sa pregateasca uterul ptr marea finala. 20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-

mihuta spune:
A pierdut sarcina la 24 de saptamani, dupa ce a stat 17 zile in spital cu cerclaj dublu. Mi-a spus ca a durut-o spatele jos vreo doua saptamani (desi poate fara legatura cu ce s-a intamplat ) si intr-o noapte a simtit ca se sufoca, ca n-are aer, a inceput s-o doara burta, s-a dus la baie si a vazut cateva firicele de sange pe hartie, a sunat doctorul si a plecat la Bucuresti. Acolo deja ii curgea un pic mai mult, i-a facut cerclaj si au tinut-o in spital in speranta ca va trece cat mai mult timp pana sa se nasca bebele. Dar la 17 zile a inceput sa aiba contractii si i s-a rupt apa asa ca au trebuit sa ii scoata firele si sa nasca fatul (care nu mai avea activitate cardiaca).
Nici ea nu stie ce s-a intamplat, ea a mai avut sarcini pierdute, dar nu in luni asa mari.
Problema e ca nu stii daca durerile sunt normale sau nu, oricum parerea mea e ca medicina e destul de voodoo, in sensul ca nu se poate face mare lucru. Daca e sanatos si sarcina e ok, sunt persoane care au fost batute in sarcina, sau au picat pe scari, sau au avut accidente de masina si au nascut bebei ok. Si persoane care s-au chinuit sa pastreze o sarcina stand la pat, fara sa ridice mai mult de 1 kg, si tot n-a fost de ajuns.
Asa ca daca tot nu depinde de noi, tot ce putem face e sa ne pastram atitudinea pozitiva si sa facem ce ne sta in putere, adica sa mergem la doctor sa facem teste si analize si sa ne protejam sarcina.
Capul sus. 18s +
Sophia 80%

RGE spune:
SLIMATEI ai dreptate..luati exemplu de la mine..astazi toata ziua am dansat prin casa
PS:..luati exemplu bun de la mine doar cand sunt in stari bune
ROXANA 22+
GEORGE IONUT

mihuta spune:
ca vorbeam de dureri, nu stiu cum am dormit azi noapte ca m-am trezit pe la sase ca simteam un carcel nasol in gamba. Dupa aia mi-a picat fisa ca nu era carcel ca ma durea pana sus la sold. Mi-am apasat nervul sciatic in cine stie ce pozitie azi noapte. Asa ca am tras niste aerobica si yoga de gravide de dimineata. Nu stiu daca sa imi treaca sau sa ii arat eu lui 18s +
Sophia 80%

RGE spune:
MIHUTA apropo de ce spuneai tu..ai mei nu puteau sa aibe copii..au tinut tratamente peste tratamente..foarte multi bani pe timpul lui Ceausescu si intr-un final cand dr a spus ca nu se mai poate face nimic a ramas gravida spre uimirea tuturor..a facut toata sarcina o singura ecografie ca sa le spuna sexul si asat in luna mare ca asa era pe atunci...a lucrat in mediu toxic numai schimbul 2 si 3 , a facut liceul la seral si a dat bacul cand avea 8 luni de sarcina, a fost batuta de tatal ei, data cu capul de calorifer in luna a 9-a,etc..mai multe chestii pe care nu ma mai apuc sa le insirui ca ma apuca alte chestii..si a nascut normal, la termen..o fetita grasuna si frumusica ..sunt sanatoasa tun, frumusica, inteligenta, fericita si modesta..si nu in ultimul rand sotie si mama.. daca vreti neaparat sa-mi gasiti defecte..bine vi le spun...am doar 1,60 dar am purtat mereu tocuri inalte si am doi rinichi stangi de care am aflat asta toamna la un ecograf mai performant..chestie de care nici ai mei nu stiau
....asa ca daca e sa fie ESTE...si daca nu este sa fie NU o sa fie...
ROXANA 22+
GEORGE IONUT

adalia spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by adalia
buna dimineata, gagici :)
sheri,, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie sa faci cerclaj, dar daca trebuie, fa-l...si eu ma gandesc ca am sa ajung la asta pt ca am colul destul de scurt - 3 cm - si la cat ma misc eu nu m-as mira sa se si deschida un pic. In cursul zilei circul cel putin 2 ore in medie pe jos si merg si la inot de 3 ori pe sapt cel putin.
adalia18+
Sa stii ca m-am gandit si chiar daca da vineri semne sa se inchida tot il fac, si eu sunt destul de activa si mi-e sa nu se deschida mai tarziu din nou si atunci am pus-o. Asa c-i pun fundita si nu mai car si gata.
Shery20+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
bravos, curajoasa fata!!
adalia

a happy mom-to-be