Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor uite ce am citit: Nivelul crescut de HCG pare sa fie cel mai sensibil marker pentru trisomia 21, iar nivelul scazut HCG poate sa fie asociat cu trisomia 18.
Of Doamne ce ma fac.....?!
Mihuta hai ca ii mai sun o data dar pt orice eventualitate ai nr de tel al dr care stii ca face interpretarea?E tot de la Medlife nu?!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

iar la mine e mai mare cu 1044 mUI/ml

17+ ANDREI

Mergi la inceput

ce caraghios...am ramas singuraaaaa pe aici

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by dany26

iar la mine e mai mare cu 1044 mUI/ml

17+ ANDREI

Am gasit un tabel cu valorile hcg-ului, dupa mine te incadrezi. E in germana, dar nu conteaza, uite link-ul: http://www.med4you.at/laborbefunde/referenzwerte/referenzbereiche_hcg.htm

Uit ela Schwangere 2, saptamanile 12-16: iU/l 18.300 - 137.000, deci eu zic ca tu te incadrezi. Pe alta pagina am gasit si valorile estriolului, te incadrezi fara probleme...

Eu zic ca-i totul in ordine, nu-ti fa griji! Suna-ti ginecologul si te va linisti si el!

Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by anacami

Sheri, ai fost/nu la Premaman?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Nu m-am mai dus, din cauza de col, mi-a cazut cerul in cap, iar cu fundita stiu ca nu trebe efort deloc, asa ca la revedere sport si piscina si plimbari, macar sa-mi dea voie sa merg si in continuare la munca cu 6 ore/zi, ca am un servici super lejer si m-as plictisi de moarte acasa (nu stau in oras, asa ca n-am unde iesi sa casc gura la un magazin sau parc, decat sa ma uit pe furis in gradinile vecinilor! Dar pe caldura asta, decat sa ma intind ca betivii la umbra gardului si sa ma linga cainii pe fata)

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany26 te rog sa te linistesti, e prea mica diferenta ca sa insemne ceva. Dupa Bhcg-ul meu ar trebui sa am tripleti
sheri simt ceva valuri in burtica, azi si in ZONA COSTItin pumnii pe maine!
bb
adinagsi la mine-i clisuta pe abdomen
anacami am fost eu si mi-am luat o gramada de lucruri! Si azi dupa 17 mai merg odata!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SHERY eu zic sa te chinui 2-3 zile sa stai numai in pat si paote isi revine..Doamen ajuta!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

adinag mersi din suflet pt acel tabel.... si in fisa de la analize am un astfel de tabel dar vad ca la noi in Rom are alte valori...S14-15 maxim 70971 si sapt 16-18 maxim 58176...poate totusi al nemtilor e mai bun...sper!
Pussi....mda poate ai dreptate.....altfel daca ieseau perfect poate riscul era 1/100.000 adica 0 ceea ce nu prea am auzit....zic si eu....poate asa se calculeaza....

Scuze ca v-am zapacit pe voi cu astfel de intrebari una dupa alta dar nu sunt deloc mutumita de dr mea ginecolog ( e mereu f f grabita stam 2-3 min de vorba in cabinet si gata) si nu imi fac sperante ca ma va linisti cand ii arat rezultatelele....dar lasa ca poate o schimb...

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

RGE sa stii ca asa m-am gandit si eu de marti stau exclusiv la pat, cu tot cu pisu m-am ridicat o ora max din 24, sa vad cum e maine dimineata. Dar pe de alta parte nu maim bine pun fundita si gata, stau fara emotii?

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Jasmine....eu acum am vazut ca tu ai UM 25.02 iar eu am 10.02.....si totusi avem acelasi nr de saptamani.....incredibil....nu mai intzeleg nimic

17+ ANDREI

Mergi la inceput