Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hai salutare!
Marturisesc ca nu am prea citit din urma, dar promit ca maine recuperez...
Sunt un car de nervi si imi pare rau de ca regulamentul forumului astuia ne restrictioneaza... ca tare as mai urla si eu vorba cantecului aluia a lu' Vama Veche: 'F...i in gura pe toti!'
Asta fiindca astia mi-au luat apa calda de aseara...booon Am pus la incalzit apa ca sa-i fac baie mariei-sale...si cand s-o racesc am constatat ca in loc de apa rece curge o chestie crem cu tente maronii si cu urme de mal...Adik a trebuit sa astept sa se raceasca ea de la sine...si e tare misto sa astepti sa se raceasca apa fiarta cand afara sunt 30 grade...Si bineinteles ca Rares s-a gandit sa protesteze cand a vazut ca ora la care stie el ca e baia lipseste cu desavarsire...Si a tot protestat (a se citi urlat) pana cand nervii mei deja intinsi la max dupa 9 ore de munca...au luat-o pe aratura. Epilog: lasat plodul urlator in brate la taica-su si vaca de ma-sa s-a dus pe afara 10 min sa se racoreasca injurand sanatos!!!
Anateo,Desireesi alte fete de prin sect.3...la voi cum e cu apa? Ca nici azi dimineata nu era ...iar administratorul era de pe alta planeta...cum? nu e apa?
Iar azi vorbesc cu amica mea cu tripletii la telefon, adica o gasesc plansa toata fiindca niste asistente minunate am scos bebelusii de la incubator peste noapte si i-au lasat cu geamurile si usile deschise IN CURENT(ca deh...era cald rau)...iar azi toti trei aveau muci si rosu in gat...la o saptamana...cand saracutii de ei abia au invatat sa respire singuri...d'apoi sa mai si tuseasca!!! Si cand s-a dus la sefa de la pediatrie stiti ce i-a spus?!!! Ca astazi o sa o externeze...ca nu mai au de ce sa-i tina acolo ca oricum toti copiii racesc cand e cald afara!!! BAI, NU-I ADEVARAT ce se intampla in tara asta!!!
Concluzia...sa-mi fie iertat naduful off-topic...dar Maria-sa chiar nu are probleme zilele astea si tre sa ma plang si eu de altceva!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

lavinia, trimis pm
in alta ordine de idei, nu se introduc alimente noi decat cand copilul e in perfecta stare de sanatate si bine dispus

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

nici noi nu mai bagam termometrul in apa de muuulta vreme.... dar e mai calaie, iar pana iese oana din vana e rece de-a binelea
cu ulei o dau in fiecare seara la masaj, iar ziua de 2 ori cu lotiune pt soare cu spf... si nu se irita de la ele, desi e cald... cred ca depinde si de crema....

bambo, adeju, sunteti mortale cu varful limbii mov ... ia bagati o poza sa vedem si noi, ca-s tare curioasa cum arata o limbuta mov

danutz, saraca de tine... si prietena ta cu tripleti... chiar azi ma gandeam la ea, cand nu mai stiam ce sa fac cu oana ca se maraia de o ora ... si m-am gandit: ea ce o sa faca, dc o sa se maraie toti trei deodata??? te rog spune-mi ca are ajutor de nadejde....

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Danutz, si eu stau in sect 3 pe langa Mall dar la noi este apa calda, nu este si nici n-a fost vreo probl zilele astea...

[quote]Originally posted by danutz

Hai salutare!
Anateo,Desireesi alte fete de prin sect.3...la voi cum e cu apa? Ca nici azi dimineata nu era ...iar administratorul era de pe alta planeta...cum? nu e apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by danutz

Hai salutare!

varsta rares

la noi este apa si calda si rece si nu au fost probleme pana acum slava domnului

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Risc sa fiu putin off topic dar nu stiu cum sunteti voi cu soacrele ca a mea nu sufla in fata mea; nu ca as fi a dracului dar daca are ceva comentarii de facut ii trantesc replica in fata. Si usor -usor e ca un mielusel. Perfect, as spune!

Am cunoscut si eu o mamica ce incepuse sa ii dea lapte de vaca de la 6luni la copil, ca deh, parintii nostri nu la fel ne-a dat? S-au facut 2 luni de atunci, baietelul nu a luat un gram in greutate si acum a revenit pe humana. Ah, si nu e o tipa batuta in cap, dar....

adeju, si eu am avut maraiala de maraiala cu Rares la primii doi dintisori iar acum se mai vad 2 dar e ok, fara Calgel, Nurofen......deci inceputul e mai greu. Bafta in continuare!

codita, stai linistita! Sunt bebei care se ridica in piciaore la un anisor. Deci nu te impacienta! Si apropos de soacre, citeste mai sus.

Pupici ca s-a trezit teroristul, weekend placut si mai putin calduros!!!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by danutz

Iar azi vorbesc cu amica mea cu tripletii la telefon, adica o gasesc plansa toata fiindca niste asistente minunate am scos bebelusii de la incubator peste noapte si i-au lasat cu geamurile si usile deschise IN CURENT(ca deh...era cald rau)...iar azi toti trei aveau muci si rosu in gat...la o saptamana...cand saracutii de ei abia au invatat sa respire singuri...d'apoi sa mai si tuseasca!!! Si cand s-a dus la sefa de la pediatrie stiti ce i-a spus?!!! Ca astazi o sa o externeze...ca nu mai au de ce sa-i tina acolo ca oricum toti copiii racesc cand e cald afara!!! BAI, NU-I ADEVARAT ce se intampla in tara asta!!!
Concluzia...sa-mi fie iertat naduful off-topic...dar Maria-sa chiar nu are probleme zilele astea si tre sa ma plang si eu de altceva!!!

..eu stau in sector 2 si azi este a doua zi ,cind nu avem apa calda...,dar doar ziua...,deci pentru bubulina incalzesc...,dar pentru mine...nici gind...,ma bag sub dusul rece asa cum este... si tare bine este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor cu piscina la purtator...ca sa ii racoriti ii bagati in apa mai rece su la temperatura in care le faceti baitza de obicei?..l-as baga si eu in cada...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am o mica pauza!dorm amnandoi!
eu am doar doi,undeva acolo imi mai doresc unul,dar mai incolo,peste vreo 3-4 anicand ii mai zic lui stef despre gandurile mele ascunse se uita crucis.
am facut prima injectie,a vrut sa planga dar i-am aratat repede imaginea lui in oglinda si a dat in ras.
am gasit gradi!sunt in culmea fericirii.deja eram epuizata de atatea cautari.sper sa ii placa si teodorei.o sa o dau la program lung,ca nu mi se parea ok sa plece la 14 in plina canicula pe drumuri.am inceput sa am deja emotii.aseara ii ziceam lui stef,ca eu ce o sa fac fara ea,o sa imi fie dorcine sa ma mai intelega,ca doar eu am venit cu ideea.
teo a facut iar rosu in gat,de data asta si un pic de febra si tuseste.daca ia si seba o iau pe aratura.in week-end as vrea sa incep diversificarea si o sa ii dau supa de legume-de fapt direct crema.sper sa se potriveasca planurile mele,sa nu ia ceva de la teodora si sa amanan iarasi.
multumesc fetelor pt aprecieri.pot sa spun ca imi e destul de greu singura cu amandoi,dar cand ii vad cum se iubesc imi creste inima.
acs sunt superi copiii!
lavinia trebuie sa fie sanatos cand introduci alimente noi.
danutz si la noi s-a oprit apa aseara-calda si rece-dar doar la baie,la bucatarie a fost.de dimineata aveam.in schimb noua ne-a cazut cablul,deci si interenetul si telefonul si nu aveam nici gaze
dandusa si adeju felicitari pt dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pricepui!!!
Deci apa ocoleste doar blocul/strada unde stam noi. Deci in seara asta am program de urlat la administrator!!!
Dia, Alina saraca nu o are decat pe soacra-sa sa o ajute!!! Cu care se intelge deh...din 2 in 2...prevad niste mari meciuri...asta daca o sa le mai ramana energie sa se certe, ca in mod normal o sa fie sleite amandoua!!!

varsta rares

Mergi la inceput