Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

madaluta, trimis PM ...voinicul ala al tau acush pleaca singur la plimbare
acs, superbi copilasii tai

am fost si noi in parculetzul de joaca, nu avem carutz ca husele sunt la uscat, l-am luat in brate si am plecat la leagane, tobogane..ii place la nebunie in leagan ( cu mine, of course) si pe tobogan...se uita la ceilalti copii si rade la ei, e foarte sociabil..

eu il dau cu lapte hidratant in fiecare seara pe tot corpul, si ziua cu o crema contra iritatiilor,de mai multe ori, in zona gatului unde are cute, si la subrat, precum si la pliurile de la picioare...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu ii introduce nimic nou, pt ca poate avea diverse reactii la alimentele noi, si daca nici nu se simte bine... mai asteapta putintel, aveti tot timpul sa pape si carnita.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

-Azi trebuia introdusa carnita.Daca e bolnavior o mai introduc?

Nu nu o mai introduci,astepti pina se face bine si apoi incercati gustul carnitei.Sanatate multa,lui Mihaita ...
Zi-le socrilor ca asta ,ii asteapta,daca te mai supara...,ce d-zeu...,care mama ar vrea raul copilului?...ai deschis geamul ca asa face un om normal pe canicula asta...,dar ei,oare dorm cu geamul inchis?...,la gara cu ei,daca te mai supara...,ma suni si-i trimit la o cura de ,dupa ce i-am besterit eu putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bine..mai asteptam..

A,socrii nu au luat in calcul ca el si nepotul de 3 ani raciti bocna nu s-au catadicsit sa stea la distanta.

Dia,ai primit PM-ul meu?Au primit mingi la Premaman..

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,dar nici macar pozele vechi nu le mai ai la semnatura...

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lavinia......si eu as fi zis sa astepti cu carnita pana se simte Mihai mai bine!
Acs, super, super, super ...si mie-mi place poza in care dormiti toti patru acolo...
Madalutza, banuiam ca esti profa de romana...ce ti-e si cu feelingu' asta! ...booon...vazut Darius umblaret...

Codita, nu e cazul sa-ti faci probleme ca nu umbla copilu' la sapte luni!!!! ...Ai face bine sa te ingrijorezi daca nu stie tabla inmultirii la aceasta varsta! ...fii serioasa, explica-i soacrei tale ca e mult prea repede pentru ca un copilas s-o ia la sanatoasa la 7 luni, iar fortat no way...i-ati putea provoca traume fizice irecuperabile...Hai mai des pe la noi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Sara are nevoie de noi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Dandusa,dar nici macar pozele vechi nu le mai ai la semnatura...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

...,pun cit de repede ma lasa bubulina...,ca nu se vrea adormita...,a mincat in trei reprize a cite 20-30 de minute...,abia am reusit sa papam jumatate...,acum nu vrea sa doarma...,nu-i problema...,n-o fortez..,dar nici nu ma lasa in pace...
...socrii tai ,sint dusi...,am o mare problema cu socrii...,nu- mai suport...,saraca de tine,cite trebuie sa induri...,offf,uite aici puuupici sa te incarci cu muuulta rabdare..,ca Mihaita are nevoie de tine calma...,offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cum oti putea sa mai glumiti pe caldura asta ...io nu stiu....e caaaaaaaald raaaaau. [omulet asudand]

deci: patul mare sucks, in patul mic sa stati voi si tzarcul e nasol. asa ca ne am mutat pe patura in mijlocul sufrageriei. DAR. in 2 timp si 3 miscari, a se citi 2 rotatii complete in 3 secunde am terminat latura lunga si suntem pe parchet... si cum toata treaba se desfasoara pe un singur sens, tre sa l mut mereu in partea cealalta....si cred ca transpiram amandoi mai mult decat daca ar sta in brate...

diana si david 03.12.06

Pentru Sara Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dia, cade si Julia...de ma mir ca nu o doare fundul..sau poate o doare..nu stiu. oricum cade de tresara casa...acum parca s-a mai invatat si prinde si tehnica cazutului...ea vrea sa faca mai multe deodata : cu papucul in gura, cu jucaria intr-o mana ..si vrea sa se si ridice...

codita, asa, cum ziceau si fetele...spune-i soacrei sa mearga ea la medic si sa lase copilul in pace...a mea nu zice nimic, nici o silaba inteligibila si nici nu rade decat fortata...in rest rage...o fi cazul sa ma alarmez si eu? unii copii zic mama de la 4-5 luni...hai, santate ca-i mai buna decat toate!

dianocica, ce e cu scutecul...cred ca v-ati trezit voi tarziu si s-a invechit ...noi nu prestam decat cacareze mici , tari si nenumarate...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

deci: patul mare sucks, in patul mic sa stati voi si tzarcul e nasol. asa ca ne am mutat pe patura in mijlocul sufrageriei. DAR. in 2 timp si 3 miscari, a se citi 2 rotatii complete in 3 secunde am terminat latura lunga si suntem pe parchet... si cum toata treaba se desfasoara pe un singur sens, tre sa l mut mereu in partea cealalta....si cred ca transpiram amandoi mai mult decat daca ar sta in brate...

...eu zic sa-ti pui plaminii la munca...,sa umfli piscina aia...,ca tot sta degeaba...si balaciti-va in sufra...,baga si doua ratuste...,un vaporas si un iepuras si gata cu canicula...,racoriti-va...Daca as fi avut piscina ,prestam deja...,dar cum n-am ...,improvizez...

Mergi la inceput