Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 22
lizzy spune:
off-topic again:
ieri am ras o oala cu bors de peste. azi am trecut la a 2-a.
mor de dragul lui. desi m-am ghiftuit salivez in continuare...
bors de peste de la 2 mai. de-ala de la mama lui.
trebuia sa ma laud ![]()
ma duc sa mai bag inca un bol...
cand se gata si oala nr.2 ce ma fac????
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
dandusa spune:
quote:
Originally posted by codita
buna mamici
am si eu o fetita de 7 luni si am nevoie de un sfat de la voi. soacra mea m-a inebunit sa duc fetita la dr. pt ca nu sta in picioare. trebuia sa stea deja? copii vostri pot sta drepti cu ajutor? fetitei mele i se leagana piciorusele nu poate sta si nici talpile nu le pune cum trebuie, dar in schimb a inceput sa mearga in 4 labute. e nevoie de ctrl amanuntit? voi ce-mi recomandati?
...eu as recomanda control amanuntit,soacrei tale...,care este dusa cu pluta...
,eu zic sa te inarmezi cu bite,topoare si altele
si sa o tii cit mai departe de copilasul tau...,sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa lasi copilul cu ea...,ca la ce-i debiteaza creierul(daca are...),nu poti sa stii ce-i face copilului in lipsa ta...,zau.......,noi avem aproape 8 lunisoare si nici nu mergem de-a busilea...,in primul rind,fiecare copil are ritmul lui...,sint copii aici care stau singurei in picioare...,dar nu este regula generala...,fata mea nu se ridica singura in picioare...si daca o tin eu ridicata,se clatina la fel cum spui tu de a ta...,deci asta este ritmul lor...
madaluta spune:
quote:
mai fetelor, ia mai lasati gramatica in pace ! logic ca nu toti stapanim gramatica limbii romane la perfectie, dar mesajele noastre sunt cat de cat coerente ! Totul a plecat de la Porumbita, daca stiam ca nu e romanca, m-as fi abtinut si nu as fi apostrofat-o, acum imi pare rau, asta e! oricum ea s-a suparat si din alte motive ( vezi ceaiul de musetel, etc), nu numai de asta, asa ca...nu e cazul sa facem polemica prea multa pe marginea gramaticii...
desiree; sper k nu te-am suparat cu mesajul meu... nu asta a fost intentia mea...a fost un raspuns profesional dc ma poti intelege( sunt profa de romana

si iconul ala cu smulsul parului din cap..dar nu-l am decat in messinger....) Promit sa nu mai dau nicio explicatie....chiar nu vreau polemici, le urasc...Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
'neata! hop si io c-o intrebare idioata (..duhhh... ce alte pretentii se pot emite in cazu' meu....): motanu' are varfu' limbii mov... ma gandesc ca poate de cat si-o fi frecat varful de dinte.. dar... sa-mi mai bat capu' si cu asta?? i-am pus glicerina pe suzeta, dar..la cata glicerina a halit el pana acuma... nush ce efect si-o mai face... daca aveti vreo idee, ziceti si la fata :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
Multumesc de informatiile despre pasaport 
Acs-super pozele 
Cu intarziere pt ieri 
Ralumat

Elisabetha Maria de Cleomoni
Victor de Acs
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
danita spune:
salutare gagici
nu mai am timp sa va citesc :( nust ce fac , cum ma invart ca nu mai am timp :(
semnalez la producatorii de obiecte ptr copii sa faca un sistem ca odata cu eticheta sa puna si un sistem de hranire a bb-ului ptr ca noi numai asa mai mancam ....... cu eticheta in stg-a dreapta si cu lingurita printre !
pupici ca vine ora mesei ....stiti voi aia cu eticheta !
D
Lavinia_P spune:
salut,
O citez pe A_deju- nastereaa fost floarela ureke..
.
De ce a racit iar?Mai Dianocica..zi si mie.Toata iarna l-am calit nika nu a avut,toata lumea zicea ca il tin prea dezbracat si acum..intr-o luna de 2 ori..
Dar preferam febra si rosu in gat..acu tuseste si muci.Ii pun Sterimar cu forta, bag batista bebelusului cu forta,siropul de tuse Eurespal as vrea sa mearga macar cu forta ,dar nu si nu!
Pediatra iar nu a dat antibiotic.Bravo ei intr-un fel.
Nu doarme ca nu poate respira de muci..am facut turulcamerei de vreo 3 ori azi noapte..ca petimpul colicilor.

Si simt ca nu mai pot si ma mustra constiinta -ca rusine sa-mi fie..am numai unul si ma plang.Si nu are decat o raceala!
Acs,Somleac,Anateo ,Saryta si Ruxandra - ma inclin ,cum zicea Moisescu ca stapaniti 3 !
Dandusa ..
(vrem poze cu domnisorica iepuras).
P.S.- au mai sarit si socrii in capul meu ca din cauza ca tin geamul deschis in camera.

"minunea mea"
Lavinia_P spune:
Tot io:
-Mie nu imi merge space-ul de la tastatura..de aia ies legate cuvintele(apropos de gramatica).
-Azi trebuia introdusa carnita.Daca e bolnavior o mai introduc?
-Dianocica, nu mai dau cu crema decat daca simt ca e uscata si numai seara.Nu mai bag termometrul in apa demult,dar e mai calaie!
"minunea mea"
Dia1609 spune:
dandusa, adeju, felicitari pt dintzisori... deci sa astept si eu sa iasa dintisorii ca sa terminam maraiala asta continua??? ca-s la capatul puterilor...maraiala in carucior, maraiala in brate -unde nici nu mai vrea sa stea deloc, se zbate s-o las pe jos, maraiala in pat... si lista poate continua... .
si de cand cu ridicatul asta in picioare sunt franta .. ca se ridica, dar cum e ea la categoria musca tzetze cum bine zicea flore (adik 7 kg), nu poate sa stea, ca n-o tin muschii, ca nu-s destui
..adik pernutzele de grasime ii lipsesc pt echilibru
... deci, sta cateva secunde dupa care ea ar cam incerca s-o ia din loc - ca asta e ideea, nu?- si nu poate... si pica de toata frumusetea de la mare inaltime (n-am masurat-o, dar cred ca-i face concurenta serioasa motanului, ca la 4 luni avea 68 cm, si nu stiu cati are acum ca n-au mai putut s-o masoare la cabinet ca n-a stat o secunda, dar cu siguranta peste 75, ca a iesit demult din hainele marimea 74) ...si plange... si se loveste asa de tareee... si mor de mila ei... si stau toata ziua dupa fundul ei miscaretz si de aia tot mai cade de cateva ori 
ktrinel, bambo, si ale voastre fete pica asa? sau sunt mai tzepene in picioare?
eu sincer speram ca faza asta cu ridicatul in picioare sa fie pe la 8-9 luni nu acuma... si dimineata se trezeste, nu zice nici pis si o auzim prin babyphone cand se maraie ca e toata agatata de pat si incearca sa paseasca... sau sta in picioare si isi freaca gingiile de marginea de sus a patului... si uneori o mai lasa genunchii si se loveste cu gura de marginea aia de numa'
... zau ca nu stiu ce sa fac sa nu se mai ridice atata , cel putin pana nu e mai tzeapana pe picioare 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a