Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mi-ati dus dorul?
Deci, sintem bine merci... TUSTREI!!!! A venit MAMA!! Eu la job, topindu-ma lent de caldura (dar suncile si celulita sint tot la locul lor ), mama acasa cu al ei nepot.
Luchitza maraie acuma la bunica-sa in timpul noptii ca eu doar aprind lumina si atat... ma simt ca la all inclusive de cand a venit mama...
So, Ralumat!!! Trimis si sms cu LMA!!!
LMA la toti sarbatoriti pe care ii ratez cu .. gratie
A_deju, traiasca dintosul... oare Luca e singurul baietel fara dinti??
Acs, super poze
Si restu' am uitat... pe fuga, fuga am citit.... toata ziua a stat fereastra deschisa... dar eu eram pe afara
Anyway, pupici multi de la noi... (revin maine cu mai multe detalii, ca e sambata si cine sa aiba chef de munca tocmai sambata???)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bine ca esti tu desteapta, danduso! acum pe bune, bine ca ai zis...am facut o super baitza. cam greu de transportat cu apa in ea dar super. fetele, la carfur, 5 ron, face toti banii. maine iau si una mai mare. deci...balaceala
editez sa zic ca am injurat fiecare zi din cei 12 ani de fumatoare

diana si david 03.12.06

Pentru Sara Pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

fetelor cu piscina la purtator...ca sa ii racoriti ii bagati in apa mai rece su la temperatura in care le faceti baitza de obicei?..l-as baga si eu in cada...

...eu n-am piscina,dar daca vreau sa o racoresc peste zi...,ii fac dus...sau umplu ligheanul cu apa si ne jucam...,apa o pun la aceeiasi temepratura la care ii fac de obicei dus...,sa tot fie vreo 36-37,n-am mai folosit termometrul de baie...de ft mult timp,pentru ca noi prestam zilnic dus,iar baita cu jucarele o data pe saptamina...
...ideea este ca te poti racori cu un dus cu apa calda...foarte bine...,chiar mai bine decit cu un dus cu apa rece...si oricum pe ei nu putem sa-i racorim ca pe noi...,tzup in apa rece...,ca ei sint sensibili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata si pup fetitele dragi! (pe alea mari, adica pe voi, ca pe alea mici vi le pupati voi)

Multumesc pentru urarile de sanatate, acum sunt bine.

asiza, sper sa fie si la noi la fel cu vaccinul... daca trebuie il mai facem o data, ca de fapt Cristi l-a acceptat binisor si nici n-a avut febra dupa aceea, de fapt i-am dat preventiv paracetamol.

madaluta, cica regula pe aici e ca vaccinul sa fie facut la minim 2 luni (daca e mai mult cred ca nu-i bai)... adica sa nu fie mai putin de 2 luni intre doze, sper ca m-am exprimat bine si ca se intelege.
Vai, dar ce bine sta Darius in picioare! Ptiu, sa nu-l deochi, frumos e!

acs, super pozele, sunteti niste frumosi, iar copiii sunt numai buni de papat, cu obrajii aia rotunjiori!

dianarus, mi-e o pofta de bors de peste! Ma tot gandesc sa fac de vreo doua luni, inca nu m-am invrednicit, dar poate cu ajutorul tau o sa ma apuc... vreodata...

dandusa, felicitari pentru dintisor! Lasa ca la urmatorii sunt sanse sa fie mai usor, am citit pe undeva ca bebelusii se mai obisnuiesc cu genul asta de durere si reusesc sa o tolereze mai bine.

danita, jucariile preferate ale lui Cristinel sunt etichetele! Cu cat sunte etichetele mai mari si mai multe cu atat mai frumoasa jucaria si fericita familia, stim cu totii ca o sa avem liniste cat le papa Cristi!

a_deju, s-a rezolvat misterul cu limba mov?

dianocica, nu stiu ce temperatura are apa la baie ca de ceva timp incoa' sotu e sef acolo si nu mi-a mai destainuit din secretele lui. Crema ii da mai rar dupa baie, ca pielea nu e uscata si nu mai bag chimicale in plus daca nu e neaparata nevoie.

Lavinia, spune-le socrilor ca racelile nu se fac de la aer rece, nu se fac de la curent, nu se fac de la geam deschis, nu se fac de la lipsa caciulii din cap, ci de la virusi si bacterii! Ca poti sa stai in ger pana ingheti si daca nu esti expus microbilor nu racesti.
Sanatate multa lui Mihaita, iar cu carnea ar fi mai bine sa astepti pana trece raceala.

Revin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, si noua ni s-a intamplat ieri sa nu avem apa calda si am crezut ca moooorrrr de nervi...nu e o situatie care are loc frecvent...Sanatate multa tripletilor si multa putere Alinei!

Ralumat, imi cer mii de scuze ca am uitat si nu am verificat listuta!!!!!!...Asadar...

... Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii in viata!!!!
Te pup apasat

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Sara are nevoie de noi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel
ea vrea sa faca mai multe deodata : cu papucul in gura, cu jucaria intr-o mana ..si vrea sa se si ridice...

O si vad, ce ma distreaza!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Ralumat, La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si implinita alaturi de cei dragi!

anateo, ma bucur ca ati gasit gradinita si sper sa ii placa lui Teo acolo. Iar tu... fii barbata! Cand am dus-o pe Roxana in prima zi de gradi am inceput eu sa plang cand am plecat de acolo... Ea era tare nerabdatoare sa se joace si nu stia cum sa ne dea afara mai repede, dar fara sa ne raneasca sentimentele, iar eu am plecat cu lacrimi in ochi...

Yagmur, traiasca mama! Super, bine ca mai ocazia sa iei si tu o pauza.

dianocica, io de ce nu poci sa vaz pozele cu balaceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Donia, Donia, bine ai revenit! Si bine ca esti sanatoasa!! Nu ne mai spui nimic despre Roxanica ta? Nu o mai preocupa vreo dilema existentiala? Dar Cristinel ce mai face??
Eu am vizionat balaceala lui Dmic! Mama, ce mare baiet ai, Dianocico!!! si tot zici ca nu ai vreme sau chef de nimic, dar am vazut eu - cu ochii mei de soacra - ca parchetul sclipea de curatenie!! sau tocmai ai scapat piscina lui Dmic pe parchet, ha?
Danduso, sa traiasca iepurica manechina!
A_deju, sa triasca si iepure-motanu' !
Lavinia, multa sanatate lui Mihaitza! tot voiam sa-ti spun ca asa trasaturi fine are puiul tau, e un delicat, ce mai! Seamana cu mami!

Asa s-ar ridica si puiul meu in picioruse, dar nu prea-l incurajez, vreau sa aman momentul, pentru ca dr. ortoped ne-a spus ca e cam cracanel. Adica: nu are probleme la sold, dar "cracaneala" aia, sau cum sa-i spun, ar fi trebuit sa se corecteze, zice dr, pana la 4,5 hai, 6 luni, ceea ce la noi nu s-a intamplat. Se poate corecta odata ce incepe sa mearga, DAR nu va fi fortat, numai in momentul in care se ridica singur singurel si se tine bine de tot, exclus premergator, indicat marsupiu si ham. Daca nu se corecteaza problema nici asa, dupa 1 an pe timp de nopate ar trebui sa poarte niste...aaa, am uitat cum se numesc, ceva cu a, si nu atele.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

la multi ani, Ralumat

Yaqmur, nici noi n-avem nici un dintisor!

www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai

Mergi la inceput

Yagmur, daca zici ca maine nu vei avea chef de lucru, indura-te de noi si pune niste poze recente cu Luchita cel cu doua bone, da?

poze David Mihai

Mergi la inceput