Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
dianocica spune:
bambo mi a placut mult articolul pus de tine.
flore normal ca era dr cocos, ca doar mai vorbisem de asta. nu stiu ce am, parca sunt beata cand e vorba de voi. ba uit, ba le amestec...lasa ca zicem ca e de la caldura si imi iau revansa, ok?
katrinel dar de ce au majoritatea copiilor din ro anemia? eu , si nu numai eu, credeam ca acolo se mananca - inca - mult mai sanatos decat in alte parti, cel putin asa sustine lumea, exista oare vreun studiu care sa arate cauza? eu sunt foarte curioasa. e vreo chestie locala, genetica, etc? poate ma insel eu, dar anemia vine din lipsa de fier. care e prima resursa pe care mama o pierde prin alaptare. si care nu se gaseste in cant mari, respectiv usor de absorbit (galbenus si ficat) in multe chestii. cerealele contin fier mai mult. si acum e vorba de ...sa zicem 'moda'. in state, de ex, se recomanda cereale la greu si primele, aici nu neaparat. io zic ca de aici e diferenta. nu are legatura cu mancatul sanatos. parerea mea.
flore cam tarziu dar...baitza cu incredere, dar nu f calda apa. sa nu se incinga de la ea, sa se racoreasca...
cu iz de tema la ce temp faceti baitza pe caldurile astea. si ii mai dati cu crema dupa? noi pe la un 35-35,5 si cu crema doar la incheieturi pt ca altfel transpira la greu...
donia bine ai revenit, multa sanatate
chinico feniculul e leguma? hmmm, interesting...apropo, ne stim de undeva? ![]()
mai demult zicea nenea (sau tanti
) FDA ca ceaiurile astea de fenicul/anason parca si chimen ca sunt supraapreciate, si fac mai mult rau decat bine. io am retinut ideea, mai pe larg, pt cine intereseaza, la ei pe site
marani bine ai revenit
revin
diana si david 03.12.06
Pentru Sara
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
asiza spune:
Donia, si eu i-am facut vaccinul lui Denis mai repede cu o sapt, dar mi s-a spus ca e ok...e suficient 6 saptamani intre cele 2 vaccinuri...acuma poate-i vorba de alta mancare de peste peste ocean...Ma bucur mult ca v-a priit iesirea! 
Marani, da' chiar ca sunteti curajosi sa umblati asa prin muntii patriei...Bravos!...Soacra-ta aia e dementa rau...locul I pe podiumul soacrelor idioate il ocupa cu lejeritate...Hai, nu te mai necaji...baga niste poze sa vedem pe unde ai umblat cu pisi...
Alex,
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
da , asiza ?
...ia check this out...unde vreau io sa imi fac
concediul vara asta: Abitibitemiscamangue...clar?
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocicacu iz de tema la ce temp faceti baitza pe caldurile astea. si ii mai dati cu crema dupa? noi pe la un 35-35,5 si cu crema doar la incheieturi pt ca altfel transpira la greu...
diana si david 03.12.06
Pentru Sara
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
Apa pe la 36 de grade si-l dau cu ulei, dar nu dupa fiecare baitza...mai rar decat inainte...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
ia uite dintr=o data ....cate fete la postat...
dianocica, s-ar putea sa ai dreptate cu cerealele...aici sunt primul aliment solid care se da...si scrie pe ele ca sunt pt aport de fier ...evident ca anemia e lipsa de fier . cum altfel ? 
adina ...tot prin zona a ramas sotzul...nu mai intra sibiul in A sa vina acasa ? 
donia, ma bucur ca s-a comportat asa de bine Cristinel..iti da curaj o iesire ca asta...
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
da , asiza ?...ia check this out...unde vreau io sa imi fac
concediul vara asta: Abitibitemiscamangue...clar?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
Ktrinel spune:
alexandra, bine ca mi-ai zis de poze de pasaport....sa retin si eu treaba cu culorile si sa vin cu trusou de acasa ![]()
adinazot spune:
Fetelor,sunt NEBUNa,si nu e prima data cand fac asta,am mancat prea mult si cred ca nu o sa dorm la noapte,dar ce yamiiiii a fost,tocanita de ceapa cu mamaliga,de ani de zile nu am mai mancat,dar ce m-o fii apucat in seara asta...si am mancat toata oala...Copila doarme,e linistita.Maine mergem la controlul lunar ,sa vedem ce ne va zice dr,sper sa fie totul ok,dar nu vad de ce nu ar fii!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8
asiza spune:
Gata, v-am tzucat de-adevaratelea acuma...chiar ma duc sa ma culc...
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
alexandra_25 spune:
Si eu merg la nani....Noapte Buna....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti