Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

adinoo,, acu' ne zici ca mananci o oala la ora asta...ca s-o mai dregi cu pozele alea ??? ntzntzntz...nu cred ca tzine...
voi ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

,ce sa fac,daca mi-a fost foame!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

09. Comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul
Desi apreciem o limba de comunicare curata si corect, comentariile privind gramatica folosita de ceilalti participanti nu isi au locul pe forum; le puteti face daca doriti - folosind mesageria privata. Nu uitati ca multi dintre membrii comunitatii sunt plecati din Romania iar evolutiile lor lor gramaticale nu fac obiectul acestui site. De asemeni, nu uitati ca de multe ori graba sau lipsa de timp este cauza greselilor de scriere si nu neaparat lipsa de la orele de gramatica.

io stiu daca sa va dau eu vestea au ba...avand in vedere ca nu are calculator momentan, imi permit sa va spun ca astazi, la somnul de dupa amiaza, domnisoarei crinutza i a aparut un dintisor..

da, da...si slaba si mananca si o cratita de mancare seara...pai tu chiar crezi ca nu ti o iei...?

diana si david 03.12.06
Pentru Sara

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna,mamici!Am ramas datoare sa va multumesc ca mi-ati raspuns si ca ati urat sanatate puiului meu DANUTZ,DIANOCICA,KTRINEL AELITA si multi!
ALEX. MARK e super haios in piscina!
LAURA e un scumpic DANIEL
Nici eu nu i-am fac.nici o analiza baiatului,desi am vrut ,dr.a zis ca nu e nevoie ,cica pe la un an incolo,dar ne-a dat sa luam Fe cate 7 pic. de 2 ori pe zi(mi se pare mult,dar adevarul e ca scazuse in greutate si nici papa nu dorea micul print)nush ce sa zic dar la contr.de 6 luni o s-o intreb dc ii mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Draga de Crinuta!

Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by adinazot

,ce sa fac,daca mi-a fost foame!

Alessia luna 8

Vai de mine, dar mananca, mananca, pune pe tine putin slaninuta sa nu te ia vantul

Somn usor, somnoroase pasarele!

Katrinel, Abibi... imi suna cunoscut, cam tot in felul asta mi se plimba limba-n gura la cantecul unei trupe de fete spaniolesti, Las Ketchup, sau cam asa ceva... Si ziceau ele ceva cu Abibi... acum stau sa ma gandesc, oare nu cantau despre locul asta al tau?
Ia uite ca am gasit pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=RNTwH65-NIc&mode=related&search=
Da parca nu-i Abibiul tau.

marani, bine ati revenit! Poze ne dai?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, nu e ala ....[:)))] [:)))] decat daca s-au inspirat de prin locurile astea nordice ale quebecului

merci de link, eu nu stiu cum se foloseste youtube-ul asta....bine, nici celularul nu prea stiu eu in afara de vorbit ...dar asta e alta poveste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc de raspunsuri

Ne-am gandit mai bine vom merge acum la Mamaia si asa vreau sa merg la Aqua Magic sa ma dau pe topogane (tare imi place acolo),cand ne intoarcem ii facem la printesa pasaport si in august mergem peste granita

Marani-bine ati revenitv-ati plimbarit nu gluma

Alexandra-deci si voi cu pasaportul mie imi este groaza sa merg la pasapoarte de cate ori am mers cozi pana afara erau si pe caldura asta chiar nu-mi arde sa ma duc cu copilul pe acolo

Donia-

Adinazot-iti faci de cap cu mancarea singurica?

Dandusa-felicitari Crinuta pt dintisor

Dianocica-voi cum mai stati cu dintisorii?

fug la somnic

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

cu iz de tema la ce temp faceti baitza pe caldurile astea. si ii mai dati cu crema dupa? noi pe la un 35-35,5 si cu crema doar la incheieturi pt ca altfel transpira la greu...

diana si david 03.12.06
Pentru Sara
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

apa la baita cam 35 de grade,din cauza dermatitei hidratam f bine pielea,deci dam cu crema dupa fiecare baita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Ce nu gasesc si eu un tatic asa prin parc?!

...la cit esti tu de draguta...,nici nu tre' sa cauti mult...,doar sa transmiti semnale...,bip,bip......si gata...

Mergi la inceput