Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
marani spune:
Buna seara fetelor!
Am venit acu 2 zile de la munte, credeti sau nu dar am citit TOT ce-ati scris pana acum, chiar in seara asta am ajuns la pag 10.
Vreau sa felicit rostogolirile, ridicarile in picioare, aparitiile de dintisori, apetitul crescut de papa a unora, etc..!
Multumim DIANARUS ca ti-ai amintit de noi!!!!!!!!!!!!! pupici! prietena mea fu cu bb la spital Iasi, operat de stenoza, e ok, dar mama la fel de ingusta la minte a ramas, are incredere in toti dobitocii de medici din Piatra! si a patit multe de atunci ( biscuiti cu gluten, cea mai tare faza, la copil si cu DA ). Multumim si celor ce ne-au urat LMA de ziua lui pisi!
La munte fu bine, am pescuit, plimbat cu ATV-ul, urcat pe munte, pllimbari toata ziua. Cum am ajuns acasa au inceput simptomele de aparitie a dintisorilor de sus. Sunt FRANTA, TERMINATA! Maraie toata ziua, plange de rupe pamantul cand o adorm ( azi record:2 ore), n-are stare jos, numai in brate o duc.....am fost la medic, e ok, 10 kg si 70 cm, ne diversificam usor ( ceva probleme la piureul de legume ( in special morcovul) ), avem deja 2 mese fara lapte. Noroc ca noaptea doarme bine, Calgelul e de tot kktul, iar eu am inceput sa le inteleg pe cele care se plangeau de dureri de cap, spate, brate...
Am probleme tot mai mari cu vita de soacra-mea....face datorii peste tot si cine credeti ca le plateste, ca apartamentul e pe numele nostru. Ieri vine ca nu mai are bani desi luase pensia cu o zi inainte, nu are de platit decat intretinerea caci restul ii platesc eu. Azi a pus capat: vrea sa faca imprumut la CAR. Ce fu la gura mea.....nu va puteti imagina, caci nu mai pot fetelor, i-am "umplut si ei gura"! Ma iertati ca ma plang dar n-am cui...maica-mea nu ma asculta caci e orbita de Ana Maria..n-are ochi si minte decat pt ea, iar eu vb la pereti.
Sambata plecam iar pe Ceahlau, 2 saptamani, motiv pt care am amanat vaccinul cu o saptamana ( nu dati cu rosii, dar trebuia ). Apoi coboram in Durau si cautam pamant si casa sa vindem in oras si sa ne mutam, caci de nu o arunc de la etaj! pe soacra...
A cazut acu 2 zile din pat.....ati mai auzit povestea si la alte mamici "o secunda m-am intors si am auzit buf..". Sunt o nemernica si nu o sa mi-o iert niciodata, mergea cu spatele, a picat in fund si apoi cu capul ( banuiesc )...a plans doar cand m-a vazut, se albise la fata, transpira la frunte si ceafa...iar eu eram singura acasa. In fine.....pana la urma si-a revenit, fata e bine, mama nu! sunt bolnava cu capul, nu pot scapa de sentimentul de vinovatie ( pe bune ca ma dusesem sa aduc bibe din bucatarie, dar tot nu e o scuza ).
Noapte buna va doresc la toate!
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
nu e marar...asa au tradus romanii ca sa scape mai usor...le petit robert zice ca fenouil e inrudit cu marar (aneth)...dar e ala mancare de peste...
iote cum arata asizo radacina asta de fenouil ce-o cumpara astia aici:
http://www.lanutrition.fr/upload/fckeditor/Image/Aliments/Legumes/fenouil.jpg
acu' daca mararul nostru traditional are asemenea radacina, sa ne zica si noua cineva...dianarus de ex., tu ca gradina ta...du-te de smulge un marar si zi=ne daca asa arata radacina!
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
hmmm...probleme existentiale...
moamaaa, ce plictiseala...cand am si eu timp si chef de scris...ia-le de unde nu-s...pai treaba-i asta? In concluzie...ma duc la culcare...Pup Ktrinelu' care bantuie p-aci cu mine...

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
marani, bine ai revenit!
mai, da ce curaj pe voi ...asa...teleleu prin munti..bravo!
asiza, cam slaba miscarea pe-aici...v-a rapus caldura fetelor?
s-au topit firele de la internet?
alexandra_25 spune:
Ptiu da ce nervi am....imi vine sa fac asa...
....cand mi-e lumea mai draga...cade netul..."traiasca romtelecomu'.....
....ca de o juma de ora ma chinui sa va scriu!
Azi am umblat de m-am saturat...facem si noi pasaportul pentru Mark...si dosarul trebuie depus la Baia Mare...la 60 km de casa....mi-au zis de acolo ca nu e necesar sa-l ducem pe el daca avem pozele lui,actele noastre si dosarul...!
Bamboleta...in aceasi situatie sunt eu...pasaportul a ramas pe numele de fata de aceea ii fac pasaport separat lui Mark,pentru ca noua la vama ne cere doar buletinele!Procedura e la fel ca si pentru un pasaport normal..doar ca nu e nevoie de cazier...
...ar fi culmea...ce ar fi putut el sa comita la 7 luni...un kk in pampers...![]()
Si noi mergem in concediu in Ungaria....la H....hai Asiza ajuta-ma ca pe mine nici sa ma bati nu stiu sa-ti scriu statiunea....![]()
Stati sa vedeti patanie....ne pregatim de mers la poze...cum sa-l imbrac...m-am gandit ca ii dau un tricou alb...sa nu fie ceva colorat...cand ajung acolo zice aia..."vai doamna dar nu pot sa-i fac asa poza...trebuie ceva mai colorat...ca e si blond,fundalul alb si va fi stearsa poza....buuuuuunnnnnnn....
...fugi inapoi acasa si imbraca copilul...si i-am dat ceva rosu,na ce-o sa mai zica!Dar a fost bine!
Donia....yupiiiiii...v-ati intors...eu o vreau pe Donia care ne facea mereu sa zambim....ce ti-au facut acolo????Sper sa fii ok...uite multi
de la mine!
Asiza...
..si eu bantui pe aici!
Ktrinel...
...ai zis ca ne trimiti o ploicica....un vanticel rece...ceva sa ne racorim!![]()
Hai sa mai strigam catalogul ca vad ca-si fac fetele de cap!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Donia spune:
Mai, eu am citit din greu dar nu mai stiu ce am vrut sa spun... sau daca am vrut sa spun ceva...parca, parca... nimic, degeaba, poate mai pe seara sa imi mai amintesc.
In orice caz, am vazut toate pozele cu fulguleti frumosi, aveti niste copii minunati!
a_deju, felicitari motanului pentru dintisor! Felicitari si tie ca ai supravietuit! Gata, necazurile voastre au luat sfarsit.
Ma crezi?![]()
desiree, ce zi... maro ai avut! Si chris la fel, s-au umplut copiii astia de noroc! La mai mare
!
Noi am facut vaccinul de 6 luni si se pare ca trebuie sa-l repetam ca n-au fost fix, fix doua luni intre doze... Nu stiam asta, doctorul n-a verificat datele, astept decizia inspectoratului. Desi doctorul (cu doctorat in imunologie) zice ca e OK ca am facut doza de 6 luni cu 1 saptamana mai devreme, si asa as fi zis si eu daca m-ar fi intrebat cineva, dar cica la carte scrie altfel.
Iar Cristinel are la 6 luni si 1 saptamana 9050 g si 70 cm. E din ce in ce mai miscotel, ii zic mai nou si Invartecus, e in toate partile deodata si incearca si el sa ridice fundul.
In SUA am mancat cat am putut si am gasit iarba mai naparlita decat la noi si vacile mai rapciunite...
N-am pretentia ca am vazut mare lucru, dar cam asa stateau lucrurile de o parte si de alta a granitei (am fost in zona Detroit). Apropos, la granita ne-au intampinat ofiteri foarte amabili dar cu pistolul la cingatoare, n-au fost probleme desi auzisem ca uneori ii cam apuca puricatul turistilor onesti. Noi am scapat, ba nici macar n-au vazut copiii la fata.
Am ajuns si pe la cumparaturi unde n-am cheltuit mare lucru, unu la mana ca era mai ieftin ca pe la noi, doi la mana ca am fost vigilenta cu finantele familiei si de fapt n-aveam nimic special de cumparat.
Cristinel a fost foarte incantat de deplasare, a zambit la toata lumea, a stat frumos in bouncer si s-a uitat curios in toate partile, a mancat bine si a dormit bine in tarc, n-am avut nici o problema cu el. In felul asta imi mai fac curaj sa o iau din loc cu casa in spinare, inclusiv copiii.
Una peste alta mi-a placut excursia.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
alexandra_25 spune:
Donia...incepi sa iti revii....
...m-ai facut sa zambesc....
...pana la urma nu a fost asa de rau!
Gata ati plecat la nani?m-ati lasat pe mine sa bantui pe aici?
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
asiza spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Si noi mergem in concediu in Ungaria....la H....hai Asiza ajuta-ma ca pe mine nici sa ma bati nu stiu sa-ti scriu statiunea....
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
Read my lips: Hajduszoboszlo...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Laura13 spune:
salutari mamici!
aka cand ii dau masa doar de lapte praf ii fac 210mlapa+7 masuri lapte = cca 230 lapte praf. cam ii dau completare pt san ii fac 150 ml de lapte praf. dar mereu raman cam 50 ml in bibe.
asiza de ce il doare buritca de la laptele meu?? pt ca ma doare pe mine burta si am niste dureri groaznice, crambi, etc.
nu stiu de la ce!!!
in seara asta i-am pus totusi 2 masuri de cereale in laptele praf (de la nutriben orez), nu a fost nevoie de tetina mai mare, deci nu consider ca i-am dat mancare cu bibe. zic eu. sa vedem la noapte cum va mai dormi.
chinico sper sa fie doar o alarma falsa! pupici pt bea!
desiree, chris trebuie sa zic....
. super tari copii!! v-au pus la treaba!
dorsillia multa sanatate!
a deju vazut poze cu motanul.... am facut greseala sa ma tot uit la poze... pana am ajuns la cele de pe plaja! IAR!
GATA... O FI COPILUL TAU FRUMOS, DAR EU NU MA MAI UIT!![]()
donia bine ai revenit! imi pare rau ca s-ar putea sa il mai intepi pe cristi, dar ma bucur ca a fost cumintel si nu i-a facut probleme mamei! dar, de fapt, oricum tu ai ajutor de nadejde in Roxana, nu?
familia frumoasa.... si cuminte!
pupici la mamici si bebici si somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
adinazot spune:
MARANI,cat de curand o sa facem o vizita la piatra Neamt.Sotul meu e acolo,antrenor secund la echipa voastra!Si o sa venim si noi din cand in cand,poate ne vedem!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8
alexandra_25 spune:
Te-am prins........nu dormi inca....
...mersi...!Stii tu ca niciodata nu e prea tarziu....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark