Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 25
kateryna spune:
Hai Pepsi!!!
!!!
Adinush, sa stii ca Pepsi are super galerie si la Durerea unei pierderi de sarcina.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
adinush spune:
Stiu Kate ca am si pagina aia deschisa si-i tot dau refresh sa nu pierd vestea cea mare
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Crishtinutza spune:
Buna fetelor,
Daconst, Loremunteanu, Liuda, Laura Ionescu, - Sar'mana de raspunsuri...
in urma sugestiilor voastre am mers la farmacie si i-am luat pudra lichida de la Avent (care am inteles ca se usuca in cateva minute, si asa nu risti sa inspire bebe praf). Sa vedem ce rezolvam cu asta. Si de maine, cu popoul gol la purtator toata ziua. ![]()
Roandre, multumesc mult. Am citit mesajul tau abia acum, seara, ca altfel luam si Reviken de la farmacie. Dar am notat tot si sunt pregatita sa aplic metoda cu spalatul cu bicarbonat. 
O sa va povestesc ce am reusit sa fac.
Va doresc un weekend super!
Cristina
alinuk spune:
i-am pus link de la noi, acolo unde se face galerie pt Pepsi...
sa stie ca ne-am gandit si noi la ea...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
roandre spune:
quote:
Originally posted by Crishtinutza
Buna fetelor,
Daconst, Loremunteanu, Liuda, Laura Ionescu, - Sar'mana de raspunsuri...in urma sugestiilor voastre am mers la farmacie si i-am luat pudra lichida de la Avent (care am inteles ca se usuca in cateva minute, si asa nu risti sa inspire bebe praf). Sa vedem ce rezolvam cu asta. Si de maine, cu popoul gol la purtator toata ziua.
Roandre, multumesc mult. Am citit mesajul tau abia acum, seara, ca altfel luam si Reviken de la farmacie. Dar am notat tot si sunt pregatita sa aplic metoda cu spalatul cu bicarbonat.
O sa va povestesc ce am reusit sa fac.
Va doresc un weekend super!
Cristina
Apa cu bicarbonat face minuni si apoi poti sa-i dai si cu pudra sau orice crema pt iritatii (ideea e sa fie ceva care sa nu se duca la primul pishu...sa ramana in strat gros pt a feri pielea de pipi acid...caci probabil asta e).
Numai bine!
Daconst spune:
Katy,stii ce am facut in seara asta inainte sa inceapa circul?Am iesit cu tati si cu bb in marsupiu la ora 9 seara afara.Aici e racoare bine,chiar frig si tare bine i-a prins iesirea.Ca la noi seara e mai rau.Acum stiu regula cind da semne de urlat...afara la racoare ca face bine.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
nadiutapm spune:
Liuda, distractie placuta la mare si Dienutei o o pofta de lup, sa pape tot. Stai linistita ca nu cunosc asemenea termeni ![]()
, de Lidia ce sa zic tot asa sta, spagatista, trebuie sa mai stam 2 luni, sper din tot sufetul doar atat, deci prindem toata vara.
Cata, mogaldescu meu, a adormit imediat ce am iesit din parc
, deci tot drumul pana acasa l-a dormit si pe urma avea chef de vorba.
Marina, insanatosire grabnica sa treaca pojarelul, si Lidia e spuzita toata, o dau cu pudra baneocin, sper sa nu fie si la noi.
am cityit ca tot mai multi bebici sunt spuziti de caldura si eu faceam pe burta chiar si cand eram la facultate, de cativa ani nu mai fac, probabil am imbatranit.
Elluta e o frumusete, si mami arata bine
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Catalina spune:
'Naseara fetele. Inainte sa lesin am zis sa mai intru sa vad ce mai faceti. Azi am alergat maratonul, va zic eu. Dar macar am reusit sa ma vad cu Nadia si frumushetzea ei.
Acuma, pana i-am spalat pe amandoi, dat sa manance, citit poveste, adormit, facut curat dupa uragan, simt ca sunt pe alta planeta. Picioarele pur si simplu imi pulseaza de oboseala.
Lilidana, tu te plangi de frig si noi lesinam de cald. Mai fetelor, numai mie mi se pare ca azi nu s-a mai racorit nici macar seara? Vedeti ca maine astia anunta furtuni din alea iscate din senin.
Hai Pepsi!!!!!! Stati ca ma dusei si io la galerie. E asta e buna, sa lipseasca martie din post?
Gata fetelor, acuma chiar nu mai pot, stiu ca nu va puteti satura de mine dar trebuie sa ma intind. Va pup si va urez noapte buna ...
Pupici
kateryna spune:
Dano, pai e bine ca poti sa iesi cu el afara la racoare. Da io singura racoare care o am in zona e in frigider. Bine macar ca am doar 29 de grade in casa nu 42-43 cum aratau astia la tv ca atunci chiar o luam razna.
Fetelor, stiti ca-mi era dor de o galerie?
Acum le astept si pe Michelle si restul fetelor de la "prieteni dragi" sa treaca la burticoase ca sa le facem si lor galerie.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)