Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 24
roandre spune:
Si inca o data saru'mana pt mesajele legate de stimularea lactatiei. Am avut azi o productie de dadeam pe afara...si bb a papat la 6 ore...
Pana la urma am luat o pastila pe zi de metoclopramid, seara inainte de culcare pt ca altfel ma simt ff rau de la el...am ameteli, stari de rau, somnolenta...ufff, nasol tare.
Pupici!
dianamizzi spune:
salutare fetelor. repede cu un mesaj sa va zic cum a fost zborul. acum suntem asa de colo colo si eu tre sa ma odihnesc.
asa.
a fost suuuper in avion. a dormit thea buba fetelor. cu toate microfoanele alora si plimbarile lor dpe culoar, si femei batrane cicalitoare si barfitoare care au vazut-o "FARA SOSEEETEEEE..."
DECI MULTA AGITATIE IN JURUL EI. EA A STAT CA IN TIRIBOMBA. la aterizare dormea si se freca la urechi asa dintr-o data. asta cu 10 minute inainte de aterizare. i-am dat sa pape si i s-au destupat urechile. de la presiune.
mi-au dat aia voie cu scaunul de masina care a stat pe 2 locuri . am avut noroc ca era l.iber langa mine, m-au asteptat aia dinainte . :)
am tinut-o in brate cat am decolat si aterizat apoi in rest in scaunul ei unde a dormit linistita. cu patrurica ei la nas. si pe ochi.
carutul l-am lasat jos, la scara avionului. l-au luat aia si mi l-au adus primul cande am coborat.
va pup. plecv la metro ca cumparaturi. maine facem gfratar cu nasiii
papa
kateryna spune:
Dana, da cand avea dureri de la dinti plangea in ultimul hal (de ziceai ca cine stie ce i-am facut) numai ca plangea aproape in continuu si numai in brate mergea calmat. D-asta ziceam eu ca al meu sta mai mult in brate si ca nu am cum sa-l las jos ca face urat.
Si cred ca noi o luam de la capat. Pana mea nu stiu ce-o fi. I-o creste vreun mugure de maseluta, habar n-am. Dar de 6 zile am luat-o de la cap cu urlete, ros tot, balosit, vrut doar in brate, somn putin si in nspe mii de reprize si bineinteles mananca cate putin si f des ca nici nu poate si mai e si caldura asta....Asta dupa ce o sapt am avut un copil model. Se juca singur in patut sau cu mine, dormea toata noaptea...era liniste...La inceput ma gandeam ca e o toana, dar urlaaa si ii curg lacrimile siroaie asa ca tot in brate ajunge. Azi noapte mi=a dormit 5 ore legate, dar era rupt de oboseala. I se inchideau ochii intr-una, dar nu putea sa doarma. Ieri si alaltaieri nu mi-a dormit mai mult de juma de ora legata (in timpul noptii) si pe zi a dormit maxim o ora (toata ziua). In rest plans....
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Catalina spune:
Buna fetele, am aparut si eu. Am avut o treaba pe care nu aveam cum sa o aman asa ca am plecat cu Alexandra si Matei azi dimineata la 11 si ne-am intors pe la 16. Cu metroul am fost, ma dor toate alea de carat carut in sus si in jos. Oricum, sa le dea Dumnezeu sanatate la aia care m-au ajutat (si la aia care au trecut ca nesimtitii pe langa mine ...). Apropos, vedeti ca la Timpuri Noi nu exista loc sa treci cu carutul adica pe unde sa iti deschida ushitza. Eu nu stiam. Bine de stiut.
Am ajuns acasa, am dat suc de fructe la copii, Matei m-a cam fentat si de lapte si vad ca si de suc azi si nu sunt decat o suta de grade afara. Am facut curat si am bagat un pic de mancare care acuma ma doare stomacul, am cina in facere si m-am asezat. Oare ma mai pot ridica?
Am scanat mesajele voastre, sorry daca cineva m-a intrebat ceva anume ca s-ar putea sa fi sarit, intru io mai incolo pe indelete.
Deocamdata va pup
marinar spune:
laura nu stiu ce sa spun de pojarel, nu am mai fost de ceva vreme in national dar oricum nu conteaza. bine ca l-a facut si nu se resimte.
bai azi la masa de fructe i-am dat un mar+ 2 caise+ o masura de biscuiti. si dupa primele 2 lingurite, pana a terminat castronelul, la fiecare lingurita astepta cu guritza deschisa si apoi immmmmmmmm. am murit de ea. asa imi pare rau ca nu am filmat-o dar nu aveam cum sa tin toate cele. mama ei de treaba ca am tot zis sa luam un trepied dar nu am apucat inca!
lilidana spune:
Fetelor,
Am intrat si eu sa va salut si sa va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.Timp frumos celor care plecati la mare,la munte;ce bine de voi,la noi e f.rece pentru anotimpul asta,asa ca stam
pe-acasa,cred ca punem de-o ploaie
.Asta e,ce sa facem,mai rau e ca lui David o zi fara iesire nu prea ii prieste si e agitat...
Va pup,mai intru daca pot,daca nu doar citesc ca am restanta
.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
poze
pitilache spune:
Fetelor haideti sa-i facem din nou galerie lui Pepsi care trebuie sa nasca dintr-o clipa intr-alta. Am vorbit cu sotul ei si era pe masa. Totul ok.

Va tin la curent daca mai am vesti.
va pup,
Roxana
alinuk spune:

hai Pepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
adinush spune:
Pai mey fetelor de ce ii faceti voi galerie aici? Credeti ca biata fata citeste peste tot?
Faceti-i si voi ori la ea la odisee la mai-iunie 2007 ori la durerea unei pierderi de sarcina unde este foarte activa.
Eu personal as recomanda la odisee ca nu cumva aspirantele sa se demoralizeze un pic...desi stiu ca se bucura pt ea,presupun ca e greu pt ele sa vada toata agitatia asta din jurul unei nasteri
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*