Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fete asa cu nasterea asta a lui Pepsi pe mine m-a apucat nostalgia vorbind cu Adinush pe mess (ca tot am nascut noi la o zi una dupa alta si gupiii nostri colegi de patutz la lampa...) - si chiar daca am maine ex, am reintrat la galeriile de pe vremea noastra si mi se pare o minune cum trece timpul si facem juma de an.,..

am si ras va dati seama...va dau cateva mostre...(de pe cand eu ca fulgerica am tulit-o la nascare dupa ce cu 8 ore inainte bagam pe forum chestii savante despre fase ombilicale de care evident nici ca am avut nevoie vreodata...)

Daconst "Tocmai am fost la dr la control si cica nimic nou.Poate sa mai dureze si 5 zile...eu nu stiu ce au bb-ii astia de intarzie atat.Parca s-au vorbit toti.Deci eu las pe alta care se grabeste ca al meu nu vrea.
Deja m-am saturat si eu de toata lumea care ma intreaba daca n-am nascut.Nu mai stiu ce sa le zic."

Anis " Liudoooooo "n-ai nascut inca?"

Ana_Alx " De ce sa nasca liuda??sa stea la coada ca uite cate fete sunt inaintea ei !"

Helenutza " hei, n-o enervati pe Liuda! ca acum baga mana dupa copchil! "

moooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Alintaxa "Fetelor ne-am intors si noi de la doctor.S-a intors iubitica mea.Deci vrea sa iasa ce sa mai.Placenta e tot de gradul 2,lichid amniotic suficient ,cantareste 2,700 Si a ramas 100% fetita zice doctorita nici un dubiu.Al meu era acolo si spera sa ii spuna ca bebelusha are cuculet insa i-a aratat clar labiile."

Marinar " wow HAI ALINUK!!!

chiar aseara vb cu ea si imi spunea, gandindu-se la ce s-a intamplat cu Adinush, ca ea nu ar vrea sa ajunga la 39 de saptamani. haha

nastere usoara!!!

..
eu fac curatenie in toata casa (tocmai facusem luni dar asa imi trece timpul mai repede) si ma gandesc ce indicatii sa-i mai dau sotului "

Eli "Alinatxa, ce ma bucur ca te-ai mai linistit cu fetita, ca s-a intors si nu mai esti asa ingrijorata!!hai ca o sa fie bine, o sa vezi.Si sa stii ca si eu stau pe langa parcul Moghioros si abia astept sa facem niste curse de carucioare!!"..

hehe ce facea planu' fata..

Liuda " be ce chestie ... NU AM NASCUT!!!
frate da toti de dimineata una intreaba in loc de buna dimineata ! Si mai tare ma inerveaza! ca eu vreau sa nasc odata!!! "

hehehe lesiiiiiin

..tot liuda... "Bai Daconst imi vine sa te plang zau! ca te inteleg... eu nu am ajuns la 40 sapt. si zbier sa nasc odata, dap tu!!! fata ce facem sa scoatem plozii afara?????????"

Daconst "Alinuk,bravo iubita ca esti hotarata...te invidiez."

..hehe Teo era hotarat

liuda " Alinuk vreau si eu sa nasc!!! te invidiez! Cum ai facut fata sa scapi?
vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va pupic pe buric. "

Aventura "Tocmai ca nu a facut nimik..aseara vorbeam ca daca ajungem la 38 sapt. ne apucam de utza-utza in forta asa de vreo 4 ori pe noapte.. si uite ca ea a implinit 37 fix si nu a mai avut nevoie de nimik...nasol de Mihai (sotul ei) ca a pierdut bunatate de utza

Acum fug la Elias sa le vad pe amandoua - Alinuk si Adinush! Am luat si aparatul foto, vin cu poze!!!"

Shine "Alinuk este la spital.... Alinuk a nascut! Alinuk zice ca nu e mare branza! Bravo, uite ca se poate si asa."

hehe ..am zis io bine fulgerica

Megbeng " aoleu, ce viteza ati prins!! cat citeam paginile 15-19 s-a si terminat capitolul si l-ati deschis pe asta!

alinuk, felicitaaaaari! sa cresteti mari si frumosi!!
kate, bun venit acasa, te asteptam la o cnnferinta pe mess
liuda, uite ca eu nu te-am intrebat: "mai, da tu nu mai nasti?!"

Nadiutza " buna fetele,
felicitari pt Alinuk, sa ai parte de un bebe mancacios si sanatos ca voinicel e, fata curajoasa."

iote ca fu si sanatos si mancacios... pana acum

Aelita "ylilimic,vezi sa nu faci ca mine si sa -l faci pe pod la Agigea ,daca astepti apa rupta ,dopuri si alte alea.."

Messa " Sa va zic si de mine ca am uitat de galerie

Azi ma simt mai bine, nu prea m-a mai mancat pielea asa ca am putut sa dorm, ceea ce e MARE LUCRU. Si de-abia astept sa nasc :)

...Fetelor, am o intrebare idioata... ce se face cu placenta? Se arunca? Eu am dormit putin si am visat ca am nascut natur intr-o padure si ca am mancat placenta, ca pisica."

Ylilimic "aelita, adinush, alinuk, elenita - am vazut pozele, frumoase toate fetele"

hehe lilica - doar erai gravida... daca era vorba de bebei ca despre noi nu cred ca ziceai tu ca suntem frumoase la cat de elefante eram...

Laura Ionescu Fetelor, pentru mine a sosit ziua cea mare.Maine la 7,30 ma duc la cezariana.
Am bagajul facut, in seara asta la 18,00 imi fac ultima injectie inainte de operatie. Nu m-am culcat la pranz ca sigur nu mai dormeam la noapte de emotie. Abea astept sa-mi vad maimutica!!

Ne uitam la burtica asta, si eu si barbatu-meu si ne minunam ca am putut face noi asa ceva! Mareee minunatieee."

mareeee minunatieeeeeeeeeee - chiar asa voi incheia acest mesaj...
mare minunatii mai fetelor si se apropie stelutzele noastre de juma de anishor din vietzulica lor...

Va multzumesc pentru ca ati fost alaturi de mine atunci!!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

bai alinuk, sa ma ia naiba ca am intrat sa va spun ce frumos a fost la intalnirea de la mare, da' am citit mesajul tau si m-am pus pe plans . ce frumooos a fost si ce repede trece timpul

hai ca-mi sterg mucii si ma duc sa-i fac si eu galerie lui pepsi.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LAURA vreau pozeeeee!!!!

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

bueeeeeeeeeiiiiiiiii

ce plangaceala???

e de veselie, n-auziti???

as fi vrut sa trec mai citate din mai multe duamne...da nu mai am timp... mai am de invatat pt ex de maine...

Laura ia de ne spune aici cumfu la intalneala de la malul marii..

poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Rau frate ca Bila a fost suparat de a trebuit sa plec in tromba pe la 7.30. Era supi de cand a plecat dar cica toata ziua a fost supi nu stiu de ce. Poate de dinti.

In rest totul a fost f frumos.

Dar sa va zic faza cea mai haioasa: am ajuns acasa unde il asteptau cu bibe gata ca aruncasem buzduganul ( sa traiasca tfn mobile) si s-a dus la tati ac nu il vazuse si i s-a plans de ce i-a facut mami ca la dus la agatat.
A halit un bibe si a trebuit sa ii fac si supliment pe care s-au dus sa il bea in camera lui. Si cand am trecut pe acolo sa vad ce fac a inceput sa planga. M-a rupt frate, era supi pe mine.

Dar i-a trecut ca a dormit vreun sfert de ora si au venit bunicii si l-a trezit Bobi si nu mai era suparat pe mine. Cred ca era obosit si el de la un timp nu prea mai doarme in carucior ca trebuie sa doarma pe burta.

Aaaa, si Bila a descoperit roata

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Bey, nu mai bociti ca acu` ma apuca si pe mine. Am vazut ce au pus fetele pentru Pepsi :

http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html

Eu sunt tare fericitaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Si cand te gandesti ca acum un an jumate nu credeam ca pot sa fiu mai fericita....

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara, fete dragi!

De 2 zile absentez motivat, insa chiar daca am avut ceva comentarii le aman sau anulez chiar, pentru ca sunt suparata pe Adam. As vrea sa va intreb cum pot sa adorm acest bebelus capricios si ffff urlacios?

Deci...fiecare episod de nani incepe cu niste urlete sfasietoare, este rupt de oboseala si totusi nu reuseste sa adoarma. Se zbate ingrozitor de mult, daca e luat in brate ne bate cu picioarele, ne impinge cu mainile. Pe burta nu a mai adormit/dormit de la 1 luna. Se framanta f tare, de pe o parte pe alta, de 20 de ori inainte sa adoarma. Mananca spre seara cereale cu lapte, atat cat cere el, uneori 110, alteori 200, dar inainte de culcare, intotdeauna papa san. Ba ma mai enerveaza si sotul care zice ca nu-i mancat si mi-l tot da la san, ca poate asa adoarme . Si uneori ajung sa il incerc cu san si din ora in ora, pana cedeaza el si adoarme la san, dovedindu-i sotului ca are dreptate si copilul asta voia, doar ca mama e prea ca sa priceapa.
In seara asta, i-a dat in parc la 9 -120 ml de cereale. La 10 l-am pus la san (fara succes ca nu a mancat prea mult), tot din cauza de plans bb si insistente sot. Dupa urlete care ar fi sculat si mortii (copil transpirat, mama iritata, Matei trezit din somn) la 11 l-am pus iar la san si a mai supt ceva si in final a adormit. Nu cred ca plange de foame, ca el si asa varsa cam dupa fiecare masa (zic eu ca scapa de supraplin). Parca l-ar durea ceva, parca il urzica cineva sau il biciuieste, asa urat face. Am vrut sa-l filmez si sa va arat ca ma straduiesc in fel si chip sa-l calmez, insa nu a vrut sotul. Are cineva ideea ce se poate face? Are cam o luna de cand fiecare seara e un chin. A fost o vreme cand se uita pe pereti sau la jucaria lui si adormea singur. Acum nu stiu ce s-a schimbat de nu-i mai convine.

Astept raspuns, poate intru maine dimineata, ca iar s-au anuntat 34 de grade afara...
Noapte buna! Nu am aflat daca Pepsi a nascut, dar macar merg la culcare cu gandul la ea si poate uit de urletele lui Adam...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Lili ma gandesc sa incerci cu sab simplex. Poate il doare burtica...zic si io.
Cu refluxul cum mai sta?

Mergi la inceput

io cica invatz...

Lilica n-o fi mamica de la dintzishori??

..sau poate ar trebui sa mergi la un medic.. o luna de chinuri zic io ca e cam mult

pun aici schema de trat homeopat pt dureri de gingii (Gio e cea care a testat pe Eva si a mers), cu mentiunea ca aceste remedii homeopate se administreaza la recomandarea medicului de specialitate si ca fiecare organism are specificul lui si indicatiile pot varia...

seara1: o bobitza camomilla CH9
seara2: o bobitza camomilla CH3
seara1: o bobitza camomilla CH200
puza apoi 7-10 zile, dupa care se poate repeta schema

pup fete cucuiete

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Spor la invatat Alinuk!!!

Mergi la inceput