Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai ca mi-am adus aminte.
Teddy bun venit acasa, mai da' ce-s mai ies cobelile astea, cand ai plecat spuneai ca speri sa nu vii cu Aly bolnava...of, cat ai mai tras-o cu ea, sunt norocoasa in privinta asta ca nu prea stiu ce-i aia sa fie bolnava Bianca, dar stiu cat am tras-o cu Andreas de-a lungul anilor, asa ca stiu cat de greu iti e s-o tot ai bolnava. Sanatate multa sa se faca bine cat mai repede, am citit ca e pe drumul cel bun...

Clara ce fericire pe voi ca aveti o mosie unde dati o fuga orisicand departe de nebunia capitalei, dar unde mai exact e Mosia? Teo are rau de masina? Parca am mai citit si altadata ca a vomitat dupa ce-a mancat si a mers cu masina...

OanaC sa fie o alegere buna de data asta daycare-ul, din ce-ai descris-o pare ideala...fain ca si-a gasit un nou prieten Eva, ati scapat deocamdata de prietena razboinica?...Am senzatia ca am mai scris asta sau doar am vrut? Tu trebuie sa stii

Daniela am admirat o papusa tare activa, ba calca, ba se pregateste de spectacol chinuindu-se sa-si ia dresurile, ba se ascuunde de paparazzi, miscarea de dimineata, antrenamentul pentru Deva...

Ieri mi-a dormit Bianca de la 18.30 pana dimineata la 7.30, am fost la iarba verde si a fost tot o zdroaba plus ca nu a dormit de pranz asa ca pe drumul inapoi spre casa a rapus-o Mos Ene si asa a ramas, rapusa pana dimineata.
Va pupic!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ploua!
hai sa va povestesc de la mare...am stat www.siraly.it/paginalignano_eng.htm" target="_blank">aici, sora-mea a rezervat si s-a distrat copios lasandu-ma sa cred ca e lux, aer conditionat, baie cu hidromasaj...am fost super dezamagita cand am ajuns, prima zi mi-am petrecut-o facand curatenie si dezinfectand tot, injurand printre dintzi de toate alea...cum naiba sa platesti 300 de euro pe saptamana pentru o asemenea cocina? dupa ce am pus la punct m-am calmat, apoi m-am obisnuit si n-a fost rau pana la urma. Alyssa a alergat toata ziua prin curte, i-am pus o piscina gonflabila cu apa calda de la robinet pe terasa unde se balacea ore intregi atunci cand nu mergeam la plaja. marea i-a placut la nebunie si urla fericita "apaaa apaaa!" si-mi sarea efectiv din brate sa se bage in apa...n-avea nici o frica, se baga in apa pana la brau si daca o lasam cred ca traversa adriatica pana in croatia! partea nasoala erau tantarii, zi si noapte trebuia sa ne ferim de ei si parca au devenit imuni ca dadeam cu autan pe noi de nu mai aveam aer si tot piscau, mai ales biata pitika era ciuruita peste tot.
am stricat o caruta de bani, pe langa ce mi-a dat sotzer am mai luat si de la bancomat. i-am luat si lui 3 tricouri de firma de la un outlet cu preturi bune, asta ca sa nu fiu egoista, la pitik i-am luat o bluza si jucarii (are la haine de nu mai stiu ce sa fac cu ele asa ca m-am limitat, cu greu, ca erau tare multe dragute si ieftine)... iar mie: fusta alb-negru (am vazut ca se poarta anul asta combinatia la greu), 2 pantaloni scurti, 4 tricouri, 1 pereche de pantofi, 2 posete si alte maruntisuri. sotul a fost tare incantat, a zis "in sfarsit!", ca de mult ma bate la cap sa-mi cumpar una-alta si eu cica n-am nevoie. mai voiam sa-mi cumpar costum de baie ca n-am decat unul dar cand m-am vazut in oglinda am renuntat, dealtfel si la plaja m-am dus imbracata cu pantaloni scurti si maieu ca mi-e jena de cum arat.
revin ca nu mai sta aly.

Album Alyssa

Mergi la inceput

La multi ani copilasilor pe care nu i-am felicitat exact in ziua aniversarii lor! Sa fie sanatosi, fericiti si cu mult noroc in viata!

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Florentina m-am distrat de una singura imaginandu-mi fata ce-ai facut-o cand te-ai trezit cu apa in san, doamne cat de ingeniosi sunt.
Felicitari pentru "mama", ce emotionant cred c-a fost cand l-ai auzit prima oara, eu nici nu-mi mai amintesc cum a fost la inceput.
Multumesc pentru comentariile la adresa pozelor

OanaC doamne dar ce le mai vorbeste Eva, e geniala fetita ta si mai sunt cativa limbuti pe-aici care ma dau gata (Maya a lu' Tina, Teo a lu' Clara, Iulia a Ralucai, of ce rau imi pare ca nu mai intri pe aici, Stefan al Corneliei, ce mai e cu voi mami?)
Mie imi place foarte mult casuta unde stati acum, mai ales imprejurimile casei, ca alea le-am vazut mai des in poze, de abia astept sa vad peisajul de la noua casuta, ce repede v-o face.

OlgaT, Teddy - cuscrelor, luati-va de manuta si mergeti la doctor, poate va indemnatai una pe alta, ca noi pe-aici degeaba va zicem, nu vreau sa va mai aud ca suferiti de ceva, vreau sa mergeti la medic, sa va cautati, sa va faceti bine, sa fim toate fericite si sanatoase, aaaa, e valabil si pentru Laura si pentru toate mamicile cu probleme de sanatate amanate.

Daniela ce mai e cu mama ta?

OlgaT sper sa ii dati de capat cauzei ganglionilor mariti ai lui Tony cat mai repede si sa primiti tratatmentul adecvat.
Te-am mai intrebat: ajungi in Ro anul asta? Si mai aveti de gand bb 2?

Nelia numa' maine nu-i poimaine si decolati si voi, felicitari Agatei pentru surpriza ce ti-a facut-o (se mai intampla si la noi in weekend sa ne spuna Andreas sa lenevim cat vrem in pat, noi stim de ce, ne pregateste micul dejun, tare scump e cand il apuca astfel de manifestari).

Oare am spus tot e-aveam de spus? Probabil ca nu, dar in mare masura mi-am facut temele, pot trece la nivelul 2.

De Andra mai stie careva ceva? Pengunica, Mynicegirl, Gusta, Elly, Simona, Raluca, Cornelia...hello!!!

Si ca sa ma laud si eu cu ceva va spun ca a inceput si Bianca sa faca propozitii scurte din 2-3 cuvinte, face de ceva vreme, dar eu doar acum am realizat. Azi era innebunita sa zica 6 (shashe), cirese (cieshe), josh, cam tot ce are in componenta sh.
Azi a dat cu barbia de tobogan ca in timp ce se dadea s-a gandit sa-so schimbe pozitia si a venit la mine sa-i dau un pupi repede sa treaca, imi place ca functioneaza metoda asta, daca o pup ii trece foarte repede durerea.
ma dispera ca-si da scutecul jos prin casa de am ajuns sa-i dau chilotei peste sau pantaloni scurit, urla ca vrea in "puta goia", afara vrea papucii jos, ii place sa umble desculta si e innebunita sa mearga pe tronul ei in masina, prin oras ajung imediat la destinatie si-mi spune ca ea nu se da jos.

Am crezut ca fac conversatie cu Teddy dar n-a mai aparut asa ca merg si eu la culcus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI CATERINA ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Beatrice, FELICITARI SI MULT SUCCES IN CARIERA!!! e super ca ti-ai fcut o meserie dintr-un hobby, sunt convinsa ca iti vei gasi repede un job. daca veniti in cta sper sa ne intalnim

OlgaT,si eu am avut probleme in copilaie cu ganglionii mariti la gat, din cand in cand erau chiar durerosi, aveam la fel VSH-ul mare,leucocite multe, de se speriau doctorii cand imi vedeau analizele. si imi dadeau tratament, dar niciodata nu-mi localizau infectia, in afara de analiza proaste si ganglioni nu paream sa am nimic. pe la 13 ani m-am operat de apendicita (am aflat ca eram in prag de peritonita) si din momentul ala n-am mai avut probleme. Abia se mai simt ganglionii care in copilarie erau cat o nuca sub ureche. Se mai umfla doar din cand in cand, la o raceala mai puternica, dar incomparabil...

eu n-am prea reusit sa citesc din urma, imi face figuri calculatorul, nu stiu dc dar nu imi deschide toate paginile. nici nu prea am timp, zilele astea stau acasa cu sotzul si copilul, mi-am luat un concediu ca sa ne rasfatam un pic in familie, ca prea mult am stat separati. asa ca plaja, plimbari, leneveala la greu.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, CATERINA!
Cristina, sa-ti traiasca fata, sa se faca mare, sa-ti aduca doar bucurii pe lumea asta, sa fii mandra de ea!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, pozele de la Yahoo trebuie mutate pentru ca se desfiinteaza Yahoo Photo. O sa fac undeva un cont comun pentru noi si o sa mut toate pozele noastre de pe contul comun. Va anunt dupa ce fac chestia asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CATERINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Caterina!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa aduci multa bucurie in jur si sa fi inconjurata numai de lucruri bune!

Elisor, daca e vorba de cuvinte frumoase, la tine le-am gasit intotdeauna, te admir pentru ca iti dedici atata timp sa fi la zi cu tot ce se intampla aici, esti la curent cu toate pozele si raspunzi tuturor.
Duminica plecati in vacanta?
Noi initial stabilisem sa plecam vineri dimineata spre Fagaras si sa stam toata ziua in Brasov ca are Dan cateva intalniri. Ma si bucuram gandindu-ma ca va fi prilej sa ne intalnim insa i-au intrat niste evenimente in week-end si trebuie sa plecam luni - presupun ca nu veti fi in oras
Si Maya la fel sta prin casa... la pielea goala, nu suporta nimic pe ea. Inainte sa se invete la olita facea balta prin toata casa, acum cred ca a si racit ca face destul de des pishu si putin, abia se vede ceva pe fundul olitei.
Mi-o imaginez pe Bianaca vorbind - cred ca e mortala, ce combinatie de cuvinte a gasit ! Pupam vorbareata mica!

Teddy, imi pare rau ca primele zile de dupa vacanta a trebuit sa tragi cu febra Alyssei, acum e mai bine? Ati facut poze la mare? Credeam ca numai la noi trebuie sa pleci in vacanta cu spirt, clor si solutii de curatenie dupa tine.. bine ca in final v-ati bucurat de zilele astea si ca v-ati simtit bine!

Laura, nu mai spui nimic , sper ca te simti mai bine... Cum arata mobila cea noua? Bianca e incantata? Imi aduc aminte ca anul trecut era nerabdatoare sa mearga la plaja si nu prea aveai cu cine sa o trimiti, anul asta cum va descurcati?

Pengunico, pe unde stai ascunsa? Nu mai spui nimic...hai ca imi lipsesc povestile tale!

Andra, ce faci? Cum suporti sarcina pe caldurile astea? A inceput numaratoarea inversa asa-i?

Ioana, am vorbit de tine zilele astea, am o prietena care e gravi, si-a facut triplul test si i-a iesit 1:50 risc de Sindrom Edwards. Are 28 de ani, nu are antecedente medicale in familie si acum e disperata, nu stie daca sa faca amnio sau nu. Mi-am amintit ca si tu ai trait o drama asemanatoare cand ai fost gravi cu Mogo si m-am folosit de asta sa o incurajez si sa sper ca va fi o alarma falsa si in cazul ei.

Ma gandeam zilele astea cat de mult difera felul in care esti tratat de la un medic la altul. Mie nici nu mi-a pomenit dr. de triplu test, pliu nucal si alte analize importante dealtfel, iar altii fac trimiteri si cand nu este cazul. Ar trebui ca medicii obstetricieni sa aibe o grila pe care sa fie obligati sa o urmareasca cu sfintenie.

Kilograme: Maya are 11.500g si e slabaaa, i se vad coastele. Trebuie neaparat sa ajungem la mare ca nu prea imi place.
De mancat nici ea nu mananca bine - dar cand a mancat?

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput