Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 15
nelia spune:
Dupa o zi superba, in care am fost cu fetele si cu Carmen, nasa Tudorei si baietelul ei Tudor in oras, la restaurant (de ziua Agatei), prin magazine, la inghetata, in parcuri, am ajuns acasa rupte de oboseala dupa 8 ore, le-am culcat pe agitate, ca asa erau cind am ajuns si pe la 1 m-a trezit Agata ca ii este rau... pun mina pe ea, ardea!!! Dar rau de tot, ii pun termometrul si sa mor: 40.5!!! Nu stiu cind am dezbracat-o, am infasurat-o in cearsaf pe care am turnat toata sticla de otet, apoi, cind a mai scazut un pic, i-am dat si antitermic. Acum e bine, i-a scazut, destul de greu, ceea ce ma face sa cred ca e o infectie undeva. Tin sa va spun ca nu are nimic altceva, racita nu e, nu o doare nimic... nu inteleg de la ce a facut febra chiar atit de mare!
Tdi, eu vorbeam de cremele pe baza de cortizon, in cazul dermatitei atopice. Si de injectiile in cazul laringitei, cu exceptia cazului in care copilul chiar nu mai poate sa respire. Nu stiu nimic despre alte medicamente pe baza de cortizon. Poate ca sint bune, intr-adevar. Dar eu am doua nume de medicamente care imi dau fiori, cred ca de la citirea prospectului mi se trage: cortizon si prednison (care e tot pe baza de cortizon) - asta daca nu ma insel asupra celui de-al doilea, ca e ceva cu p si asta mi-a venit in minte acum.
Beatrice, sa stii ca Tudora are 11 kilograme, mai pune pina pe la 11.300 si da inapoi, deci media e 11. Si maninca foarte bine, dar nu e foarte agitata sau energica, e chiar linistita, nu e bolnava. Asa e felul ei, la fel cum Agata e de genul ei mai plinuta si maninca de sparge, iar de consumat energie daca nici ea nu consuma, apoi nu stiu cine o face. In continuare, pentru mine, Agata ramine cel mai energic copil pe care l-am vazut vreodata in viata mea. Si vorbesc aici de energie, nu de agitatie, adica nu pot sa o suspectez de nimic altceva. Drum bun si sa ajungi cu bine acasa!
Androix, nu am apucat sa vad pozele, dar sint sigura ca a fost foarte placuta iesirea.
Gata, ma duc sa ma culc si eu, ca se pare ca Agata e bine, am stat pina acum, ca mi-a fost frica sa adorm, oricum ma intind linga ea, cu mina pe ea. Nu a mai fot bolnava de multa vreme, si uitasem cum e. Sper sa fie bine, ca miercuri seara plecam si nu stiu ce fac daca se imbolnaveste acum. Eu ma gindesc ca e de la inghetata de astazi, a mincat-o cam repede si era foate inghetata si rece. Adica sa fie ceva de la git, ca acolo e sensibilitatea ei numarul 1. Desi a mai mincat inghetata la greu si nu a avut nimic, dar astazi era si infierbintata si a mincat-o atit de repede... Sper sa fie doar asta, ca a doua pe lista e infectia urinara, care e mult mai grava.
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
elisor spune:
Florentina stai ca incep serviciul si se duce de copca timpul acordat forumului, ca la servici va trebui sa ma acomodez, nici nu stiu daca o sa am calculator pe birou, iar cand vin acasa pun pariu ca n-o sa stiu pe ce sa pun mana. Cel putin asa ma gandesc ca va fi.
Nu, nu plecam duminica in vacanta! As vrea eu. In 2 incep serviciul. In 19 iulie mergem la mare.
Daca esti luni dupamasa prin Brasov suna-ma ca poate reusim sa ne vedem macar 1/2 ora, acolo.
Of, suntem in regres cu scutecul. De dimineata si-a dat jos scutecul prin body si a facut all inclusiv in body.

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Helou
Va salutam de la racoarea AC-ului. NE racorim acum ca de murit o sa murim ca Hitler cand a primit factura la gaze.
Beatrice, bravo mey! Felicitari! Chiar ca esti o combinatie ciudata cu fitness-ul si bucataria!
Flori, asa deci ne scrii cu degetele incetzosate ![]()
![]()
Si eu poftesc la bere, dar aseara a fost o alegere proasta pe caldura de la noi din bucatarie ca dupa doua guri eram lac de transpiratie. Ce saltea i-ai luat lui Patrick? Si eu vreau sa ii iau Georgiei ca cea din iarba a facut numai cocoloase. La un copil tine, e ok dar la doi nu. Vazusem una misto in carrefour, cica cu spuma poliuretanica, era foarte elastica si tare in acelasi timp, ziceai ca e cu arcuri. Dar din pacate nu era dimensiunea care ne trebuie noua, iar pe net nu m-am riscat sa comand ca au niste denumiri dubioase care nu spun nimic si descrierea e lipsa. Asa ca n-as fi stiut ce sa aleg.
Elisor, e foarte frumos. Noi nu mai fusesem de ceva ani. Acum la un moment dat exista o bariera care inchide drumul si ca sa treci de ea se plateste 3 roni de persoana si pentru copii nimic. Apoi dupa ce treci de bariera asta urmeaza aia care fac bungee jumping in chei si apoi se deschid poienite una dupa alta. Nu era foarte aglomerat desi am stat putin cu emotii ca nu gasim loc, dar nu a fost foarte greu sa gasim. Am fost placut impresionati, de la bariera ne-au dat sac de gunoi si ne-au zis sa-l aducem la ei la sfarsit ca vine masina de gunoi si ridica tot, erau vetre pentru gratar gata facute, ca sa nu mai stam noi cu emotii ca parlim iarba pe-acolo ![]()
Cu AMF ai dreptate pe vremea aia nu ca nu era Georgia in plan dar nu era in peisaj. Chiar cand am vazut pozele ma gandeam ca ce mai facem data viitoare ca nu ne dau aia voie sa punem 4 litere la numarul de la masina. Si singura solutie in mintea mea a fost ca vom lua un numar la rand ca sa nu se supere nimeni, SAU mai punem de-un copil
BTW azi sunt 6 saptamani si diseara mi s-a pus gand rau asa ca tineti-mi pumnii ![]()
![]()
Fetelor, multumesc de comentariile la poze! Pentru mine e distractiv de doua ori, o data cand vad pozele si a doua oara cand citesc comentariile voastre.
Pe mine m-a disperat fi-miu! O tine una si buna toata ziua: imi puuuu? pisommm? Imi puuu? Adik imi pui? sifon? imi pui? SI vine cu paharul lui de plastic si pana nu i-l umplu nu ma lasa. APoi nu se lasa pana nu-l goleste el. Cred ca de la caldura asta ar bea non stop. El zice sifon la apa minearala dar eu il pacalesc si i-o amestec cu apa plata calda ca altfel nu i-ar displacea sa bea minerala suta la suta si super rece de la frigider. Ieri a stat mai mult nemancat de intrasem in panica deja. Abia spre seara a mancat putini cartofi cu pui la cuptor. Si azi dimineata am descoperit ca-i place laptele sana. A baut aproape un pahar si facea niste mustati de ma prapadeam de ras.
Ma duc sa scot laptariile la lucru si revin ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
babygirl spune:
Florentina, ce miracole astepti tu de la mare? Noi tocmai ne-am intors dupa 3 zile petrecute acolo si Ema a slabit 1kg in 3 zile:) N-a manat nimic!!!
La mare a fost tare bine pt Ema, dar nu mai merg pe litoralul romanesc pana se schimba situatia. Am cheltuit o caruta de bani si chiar nu merita la cat de proasta este mancarea si servirea, la ce aglomeratie am prins, la serviciile primite. Una peste alta s-a meritat pt copii pt ca ei s-au simtit minunat. Noi ne-am intors mai obositi decat am plecat, bineinteles, dar ne-a prins si noua bine ca ne-am desprins cateva zile de rutina cotidiana si am luat un pic de distanta de probleme. Mi-am facut un cont nou pt poze pe webshots. Veti putea vedea pozele de la mare daca intrati in mailul comun. trimit acolo link. La yahoo photos am renuntat daca tot se inchide.
elisor spune:
Nelia sanatate Agatei! Sa se faca bine pana maine seara cand plecati, de ziua ei sunteti in avion, nu?
Legat de medicamente, mi-a prescris doctorita sa-i dau pentru stafilococul aureus primul antibiotic din antibiograma care era eritromicina si dupa ce l-am luat am citit prospectul. Mi-a cam dat fiori citind de efecte adverse printre care era si surditatea tranzitorie si mi-am adus aminte de fetita ce spunea Cristina ca a ramas surda de la antibiotic. Pana la urma, dupa ezitari indelungi am hotarat sa il dau. Tot ce sper e sa fi avut efect si sa-i iasa exudatul negativ la control.
Florentina si eu aveam 32 de ani cand am ramas insarcinata cu Bianca si in afara de ecografele obisnuite (aparat performant de altfel, dar nu 3D) si doua seturi de analize in rest nu mi-a recomandat nimic suplimentar sa fac, desi in jurul meu auzeam de tot felul de analize (triplu, amnio, etc.) ce faceau alte mamici. Nu stiu ce sa zic, daca e bine sau e rau, dar ma gandesc ca nici prea multa cautare nu e indicata, poate panica inutil. Daca e suspiciune atunci mergi pana-n panzele albe, dar doar pentru rutina ca asa se face sa avem iertare dar cred ca mai mult rau face decat bine. Nu era mai bine daca nu ma uitam in gura pediatrei si nu ajungeam la nici o fizioterapie sa ma stresez atata, azi e Speedy Gonzalez iar pe atunci era in categoria lenesilor. Asta ma face sa acord incredere copilului si sa cred cu tarie ca e totul in regula.
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
loreen spune:
Buna dimineatza...
Sunt aici n-am plecat ,ma simt bine cu gatul dupa ce am tras ca un caine obez,insa caldurile ma omoara...nu-mi pot aduna tensiune cap la cap ...va citesc sufar alaturi de voi si de bolnaviori cei mici si mari,insa creierul meu cu circumvoluntiuni indreptate la cald nu ma mai asculta si refuza orie cooperare cu realitatea...
Am vrut sa scot ceva profund din mine insa nu ma simt deloc in stare ...mi-e rau si am si o stare ciudata cu care m-am confruntat si anul trecut cam pe aceeasi vreme...
Florentina mobila este superba mie una imi place la nebunie dar ce folos ca Delia este neclintita in incapatanarea ei de a face cum o taie capul...aseara am obligat-o sa adoarma la ea si m-a jelit de m-a rupt ...in final a fost ca mine dar ce folos ca nu pricepe intentiile mele salutare...uite aici http://community.webshots.com/album/559438670TwTwGx Camera cu fluturi [/=url]...
Bianca merge la plaja cu femeia care sta cu Delia insa spre disperarea ei nu sta cat vrea ea ci cat este destul pentru Delia...
Daniela fasole pastai chiar as vrea si io sa pun ca-mi plac la nebunie...gustul ciorbei de pastai facuta la mine in ardeal si acuma imi sta impregnat in papilele gustative...
Tdi fata draga inclin sa cred ca vrei sa-mi iei locul la belele...daca nu tu copilul,daca nu copilul tu si tot asa....mai lasa naibii treaba si odihneste-te...
Olgutza din America ieri m-am gandit la tine cand spunea-i de Maya ca te dispera in magazine...m-a terorizat Delia in Carrefour...ea in general m-a dispera insa ieri m-a terorizat efectiv si a culminat cu fugitul in plina strada ...norocul meu sau al ei a fost ca nu trecut nicio masina atunci altfel acuma vorbeam la trecut de ea...mi-a trebuit vreo ora sa-mi revin din soc ...ma uitam la ea si-mi venea sa-i mai trag vre-o un amintindu-mi ce-a facut...
Olgutza din Canada optimistul spune ca se poate si mai rau...au trecut 2 ani restul 2 nici nu-ti dai seama cand trec...ca fiu eventual glumeata pana la capat...bafta multa cu bona...
Nelia sa fie vreun puseu virotic la Agata?!
Cuscra v-am vazut ce bine v-ati simtit...
Elisor pana la urma ce aparat ti-ai propus sa-ti iei?!Ca si io iti calc pe urme...caut ca beleuza dar nu stiu ce ca sincer nici nu prea ma pricep...si am luat teapa odata...
Cam asta a fost ce mi-a produs creierul acuma...aici este infernal de cald,mai bate un vant la fel de cald si amplifica atmosfera incarcata...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Laura www.amazon.com/Sony-Cybershot-Digital-Optical-Stabilization/dp/B000M4KXK6/ref=pd_rhf_p_3/103-8565670-6167837" target="_blank">asta
Bianca (13.06.2005)
Cloreta spune:
Hello,
am intrat sa va zic ca incepe Targul de vara vineri la Muzeul Satului.
Am pus cateva poze pe www.dropshots.com/cloreta
pup
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
loreen spune:
Hai sa va zic ce-mi face draga de ea in ultimul timp...fuge de langa mine...pur si simplu fuge si cu o viteza ametitoare...este plina de vanatai pentru ca nu se si opreste cand fuge...are genunchi varza de julituri, vantai, bube, ciupituri...cade si cu mine de mana d-apai cand o ia la goana...am certat-o am luta-o cu frumusu' nimic...nu-mi vine sa mai ies cu ea pe nicaieri ....
Nu mananca de 2 zile ca iarasi are oxiuri...cred ca are vreun patent de fabricatie bine ascuns de nu-i dau de cap....una io m-am saturat sa-u studiez rahatii ca am si altceva mai frumos de mirosit...
Olgutza din America ca spuneai de vorbit...pai stai linistita ca nici a mea nu-i vorbitoare de limbi straine...ciuguleste acolo cateva cuvinte insa nu cine stie ce...va ramane ultima si la oala si la vorba...
Elisor impunator aparat....sofisticat tare pentru mine...eu vreau unul mic cat palma da sa faca si poze la modul spontan ca pana se cacaie asta al meu care-i Sony Cybershot fuge draga de ea din cadru...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"