Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Incepusemn sa intru la idei cu mancatul! Filip a mancat azi: jumatate de mic, doua linguri de ciorba si un sfert de omleta cu branza dintr-un singur ou. Cred ca de la caldura este.
Ieri a fost misto: am fost la cheile rasnov si cand am coborat din masina, in miezul zilei, sub un soare orbitor, am inghetat instantaneu. A fost super, si cand auzeam la radio cat de cald a fost in bucuresti...
Uitati si www.dropshots.com/day.php?userid=294040&cdate=20070624" target="_blank">poze

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, se pare ca v-ati simtit foarte bine si ati scapat de turbaciunea asta de caldura din Bucuresti. M-am uitat la poze si sper sa-l tund si eu pe Andrei tot asa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

NAOMI si CATERINA

Sa cresteti mari si frumoase, sanatoase si voioase. Sa fiti iubite si sa aveti o viata frumoasa.

fetelor, e cald de lesin. antonia a facut febra 38.2 si se pare ca de caldura. alexia e ciufu si abia de mananca. dupa ce ca ii dau vitamine si vad ca mananca azi sa mor de inima! am urcat-o pe cantar si are 11.400!!!!!! nu inteleg de ce nu a luat in greutate.

maine e canicula. 40 de grade la umbra e sumbru. eu stau la et 7 si pana la 13 soarele imi bate direct in casa. e cuptor la noi. maine le dau la amandoua elektrolit ca va fi cumplit de cald.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Naomi !
Sa cresti mare ingeras, sanatoasa, frumoasa, fericita si norocoasa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by omustata

UItasem sa o felicit pe Beatrice. Bravo tie, dar tot nu mi-ai raspuns daca ai drept de munca acolo.

Multumesc frumos. Iti mai raspunsem odata mai demult, ca da, am drept de munca. Sa gasesc un job si aia e... Apoi il dau pe Pifos la gradinita si am rezolvat-o!

Gabitza, doamne ce cladirti frumoase au si ce verdeata frate. Super arata orasul. Este curat, frumos si este de vis, asa-i? Mi-au placut si cele din avion.. Super sa vezi de sus.. ce senzatie ai avut cand a decolat? Eu ma simt un pic ciudat, apoi este ok...

Maine plec cu Pifosel pe avion.. Ca tati are de lucru la serviciu si nu poate veni decat dupa 2 saptamani. Si oricum eu am urgenta cu dintii pe care trebuie sa-i fac asa incat daca ar fi venit ar fi stat degeaba, asa mai bine i-a niste banuti![/blue][/b]

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ca tot vorbiti de kile, Alyssa are 17! de data asta functioneaza bine cantarul, a fost o data cand mi-a aratat 19 si m-am socat dar erau bateriile descarcate si mergea aiurea. la controlul de 2 ani cantarita de doctor avea 15, deci intr-o luna jumate a pus pe ea 2 kg!?
caldura e suportabila aici, ziua e destul de nasol asa ca stam in casa cu AC-ul la maxim dar seara e chiar placut, deschidem toate geamurile si se face curent racoros.

Album Alyssa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loreen

FELICITARI DOAMNA ANTRENOARE

Multumesc frumos doamna... Le-am dat clasa la daneze! Mi-a picat sa dau blokuri cu exercitii si strechul de final unde am ales Holograf, favoritul meu!

NAOMI Sa cresti mare si sa fii cuminte! Pupam!

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Voi ziceti de greutate dar Alex ca are aproape 12. Eu ce sa zic? Poate in RO sa-l ingrase bunica-sa ca asa nu pune frate pe el deloc. Si nu e bolnav sau ceva de genul, cica consuma foarte multa energie cand se agita si de-asta cica nu asimileaza cu toate ca mananca destul de bine... o sa fie fotomodeala lui mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Naomi!

Beatrice, felicitari! Ma bucur mult ca ti-ai descoperit vocatia, cred ca si tu te simti minunat la gandul ca vei putea face ceea ce iti place mai mult. Hm... ce combinatie incredibila... profesoara de fitness si bucatareasa desavarsita !

Am citit una alta insa la ora asta nu mai stiu nimic.

Pe scurt... am luat carutul de la Iuliana insa il vad abia miercuri cand se intoarce cumnta-mea de la Brasov.
Azi am primit salteaua pe care am comandat-o la bebelusultau vineri si Patrick pare sa doarma foarte bine pe ea.
Maya de sambata nu a mai avut pampers, nu-mi vine sa cred ca a fost atat de usor sa invete sa faca la olita. Din asta am invatat ca nu trebuie batuti prea mult la cap, cand se simt pregatiti copiii stiu ce au de facut.

Si cam atat ca nu mai pot... dar stiu de la ce mi se trage - am fost la o terasa si am mancat pastrama de berbecutz si am baut bere, iar cum eu de la gura de bere ma si ametesc... acum ma mir cum de mai nimeresc literele pe tastatura!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice felicitari pentru diploma, am vazut si pozele, arati de milioane, esti cea mai tare dintre ele si zbor placut, lin si usor maine! Sa ajungi cu bine acasa!

OanaC sarumana pentru comentarii si ca ne admiri pozele. Felicitari pentru casa! Sa fie intr-un ceas bun!

Laura Anca, Daniela va multumesc, a fost o surpriza sa va gasesc comentariile acolo si haioase pe deasupra

Florentina felicitari Mayei!!! E mai bine Patrick? sa stii ca am remarcat de mult timp cum gasesti cuvinte frumoase si potrivite celor ce te adresezi

OlgutaM...Tunisia, super! Stiu ca e de vis destinatia, prietena mea cea mai buna a fost anul trecut si nu-i mai venea sa se intoarca acasa. Sa aveti vacanta mult visata!

Gabitza bun venit printre claxoane, aglomeratie si galagie, ei, in primul rand bun venit acasa!

In rest s-a lichefiat ce-a mai ramas pe-acolo, asa ca nu-mi mai amintesc mare lucru, desi am citit tot. Si la noi e foarte cald pentru un oras de munte, dar avand izolatie pot sa spun ca daca nu scot nasul afara nu simt canicula, desi am soare toata ziua.
Andreea, deci ati ajuns la Cheile Rasnoavei, exact acolo ne batea gandul sa mergem duminica, dar pana la urma am ales Valea Timisului, cum mai e pe-acolo, am inteles ca e aglomerat rau dar din poze parea un loc tare linistit.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput