Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, multumim tare mult pentru oferta dar la noi deplasarea e mai complicata ca ar trebui sa il iau si pe bb. nu as vrea sa o las acasa ca si asa nu ii acord aceeasi atentie pe care o primea Alexia la varsta ei si asta ma intristeaza. asa ca poate cand e si tati disponibil sa care bb.

Si la noi activitatile sunt o problema. jucariile deja nu mai sunt atractive. nu stiu ce sa fac cu ea. tot caut sa vad ce putem face. azi de ex. am vrut sa ii cumpar foarfeca speciala pt copii mici dar nu am gasit. ma gandeam sa decupam si sa lipim hartie colorata. mai incerc maine la librarie poate am noroc. la noi problema e mai mare in ceea ce priveste activitatile in prisma faptului ca la toamna nu se stie daca merge la gradi. asa ca trebuie sa ii fac un program. nu as vrea sa ramana in urma. apropo, ati citit art din Libertatea cu cel mai destept copil din lume in varsta de 2 ani? interesant din punct de vedere al activitatilor la care au acces copiii din alte tari.

Am uitat sa va zic ce fac treaza la ora asta. ei bine acum s-a culcat si Alexia. am o durere de cap crunta. stimabilii bunici au scos plodu afara la cererea noastra ca altfel.... ca sa pot face eu mancare. si nu l-au adus la timp acasa ci un pic mai tarziu. un pic, juma de ora, care a insemnat pentru Alexia super agitatie. si dai la culcare tipete, si figuri si abia de a adormit. si uite asa mi-a picat si mie fisa de ce era copilul nervos la culcare dupa o repriza de mers la ai mei. pur si simplu o agita prea tare. si din cauza asta copilul nu e linistit si calm si cum vreti voi ca sa adoarma fara sa urle. si a trezit-o si pe Antonia. acum cica dorm. dar la noapte pun pariu ca ma trezeste pentru apa si lapte iar dedim la 6 va fi fresh.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaT, ma bucur ca ne dai vesti, unele mai bune, altele mai putin bune. Cred ca Tudora e singura de pe aici care a ramas la 11 kilograme, nu? Nu pui si niste pozici, sa-l vedem cit de dragalas s-a facut Tony? In rest nu stiu ce sa-ti spun despre ganglioni sau noduli, sper doar ca totul sa fie bine.
OlgaM, multumesc pentru informatii, poate ca nu ar fi rau sa-mi fac totusi o programare undeva de pe acum. Eu ma bazez ca il gasesc pe doctorul cu care am nascut-o pe Agata, la maternitatea Bucur, ca acolo ma duc intr-o dimineata devreme, la 7 si vorbesc cu el, ii spun ce vreau si ma primeste pe loc sau a doua zi. Dar daca nu mai e, daca e in concediu... Asa ca, daca vrei, poti sa-mi faci tu o programare, pe 23, 24, 25 iulie. Daca nu or fi si acolo in concediu, ca Iosup. Multumesc mult! Mai aveti un pic si plecati in Tunisia! Pina va intoarceti, vom fi si noi pe acolo, abia astept sa ne vedem.
Da, venim singure, fara Octav, el tot imi spune cind plecati in vacanta si eu il tachinez si ii spun adica, vrei sa spui, cind ramii tu in vacanta. El pleaca un weekend pe munte, in Vermont si apoi va mai avea doua saptamini de concediu fortat ca inchid astia tipografia pentru vacanta, cind va pleca din nou pe undeva, pe aici pe aproape... sau va zugravi casa! Cele doua saptamini vor fi undeva in iulie si a aflat despre ele de curind... Nu poate veni si el in tara, ca e un concediu practic neplatit, ca aici banii de concediu ti-l calculeaza in functie de lunile lucrate si el cum a avut concediu in octombrie... va lua bani doar pe o saptamina din cele doua. Oricum, trai pe barbatii astia, frate, ieri si astazi a fost la o competitie de kendo, in Québec, deci nu tu copii, nu tu nevasta... in weekend-ul viitor va fi pe munte, poate chiar mai mult de 3 zile... iar eu cu doi dupa mine si cu unul in burta! Dar cine e mindru foc de copiii lui si nu se mai opreste din facut!?! Ca el e mai mindru decit mine de fete, pentru el sint per-fec-te! Eu daca stau tot timpul cu ele, nu mi se pare mereu chiar atit de perfecte. Mai ales astazi, cind Tudora imi lua tot ce puneam in valiza si fugea cu lucrusoarele calcate si impaturite cu grija prin casa... Agata a facut o criza ca pe ea nu o duce nimeni la piscina si ca se plictiseste... Acum am tipat o data la ele, ca erau obosite si pline de figuri, dar nici una nu voia sa adoarma... si dorm amindoua. Se vor culca din nou la miezul noptii, de la unu ma rog de ele sa se culce un pic.
Ioana, iti multumesc si tie pentru informatiile legate de ecografie.

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, ne scuzati daca inoportunam dar si noi pe aici cu 11 kg!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI NAOMI ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Pe fuga si revin mai tarziu...
Bea-felicitari !
Monu- La noi nu a plouat azi-noapte . Forfecutza pentru copii gasesti la casaretro la pta victoriei. Au program doar dupa-amiaza, marti, miercuri si vineri, parca de la 17-21. Si au o gramada de jucarii educative, ca sa zic asa, carticele cu activitati, cartoane colorate si stantzate de decupat si lipit diverse, puzzle-uri, jocuri logice etc Multe din ele de la haba.de. Ultima data i-am luat un joc cu "sosete" din lemn cu diverse dungulitze colorate ca model care trebuie imperecheate doua cate doua
Kg-10,8 . Dar mananca binisor, cand ii e foame deschide frigiderul si aduna din el ce-i face cu okiul
Noi suntem -cred- in criza cu nu. Doar ca nu zice nu, zice "oh, no" si deschide mainile ca Dora-in paranteza fie spus personajul asta imi macina nervii zilnic.
Elisor-da, la petrom-omv lucrez. Mai aveam ceva de zis, da' varsta isi spune cuvantul

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
n-am mai scris nimic ca n-am timp nici sa mor.
Alyssa e bolnava iar , eram sigura ca ia ceva la mare ca numai in apa ar fi stat, are febra de vineri insa ieri a facut 40.0, nu mananca si e tare palida. am bagat-o pe antibiotic si cortizon si deja se simte mai bine.
bagaje inca mai am de desfacut, masina de spalat merge non-stop, calcat, curatenie si mancare...e maica-mea la noi pentru o saptamana dar se pare ca e doar pe post de musafir.

Naomi, la multi ani!
Beatrice, si drum bun in Ro.
Florentina, sanatate lui Patrick, sper ca se simte mai bine!
Loreen, sanatate si tie...cum te mai simti?
Nu mai retin daca mai sunt alti bolnaviori, sanatate tuturor!!!
De Gusta nu mai stiu nimic, am vorbit cu mama ei inainte sa plec la mare si tocmai mergea sa scoata firele de la operatie, zicea ca e bine si totul arata super. sper sa intre ea si sa ne dea vesti bune.
Cuscra, sper sa-i dati de capat cu bolile...nodul la stanga am si eu si uneori ma doare rau si se vede cu ochiul liber, intr-o buna zi o sa ajung si la doctor. Tony sper sa fie ok, probabil are vreo infectie cu ganglionii si vsh-ul mare, doamne ajuta sa gasiti cauza si sa primeasca tratament corect! cu socrii nasol, ce sa-ti zic, stiu cum e ca la fel patzii si io doar ca ma mine is din famelia personala.
pe 14 iulie sunt programata la eco pentru burta, am avut o colica nasoala si de atunci nu mi-am mai revenit, cred ca s-a bulit sistemul.
alte analize nu mi-am mai facut, cele de acum 2 saptamani sunt toate aiurea cu exceptia fierului care s-a recuperat excelent, la nastere am pierdut f. mult sange si ajunsese la 8.0 cand minimul acceptabil era 15.0, acum am 28.0.

revin mai tarziu ca ma cam lasa bateriile, n-am dormit mai nimic ca Aly a facut accese de febra toata noaptea.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Dragele mele, ma declar invinsa! Oricat mi-as dori nu pot sa tin pasul cu toate ca dupa paginile scrise nu e prea mare activitate nici pe aici.
OlgaM, Elisor, multumesc ca va ganditi la mine

OlgaT, am citit pe nerasuflate vestile de la tine, in uytlima vreme ai fost cam scumpa la vorba
Nelia, daca vrei la Sanador mergi macar la Herghelegiu, e cam scump la vorba dar e un medic f bun. Numai ca trebuie sa iti faci din timp programarea. Eu am facut la 1 nov pt 18 ianuarie.
Am citit ce ati scris zilele astea dar nu reusesc sa raspund, ma bucur de realizarile puilor nostri, am vazut ca Antonia are primul dintisor, ca Patrick e vorbaret, mi-e tare drag ca aveti bucuria sa treceti inca o data prin toata minunea asta de perioada.

Noi am fost in week-end la mosie, a fost minunat desi am ajuns pe super ploaie. A iesit soarele repede asa ca am putut sta numai in curte pana la ora de nani. Teodora a fost extrem de fericita, s-a jucat "a iarba", i-am montat casuta aia de plastic afara, si0a luat toate jucariile si le-a bagat in ea, a alergat incolo si incoace. Sambata a fost putintel mai agitata pentru ca dormit doar jumatet de ora in masina la dus si atat, ne-am scos seara cand a adomrit la noua cu bibe cu lapte in gura, era rupta de oboseala.
Ieri a fost o zi superba, au venit si cativa prieteni la un gratar, Teodora s-a jucat in nisip - am luat o galeata de la niste vecini si i-am pus in piscinuta gonflabila - a dormit 2 ore in hamac si a fost super cuminte.

La intoarcere a vomitat de doua ori:( dar asta pentru ca a papat inainte de plecare deh. Aseara in pat tot cerea " a iarba":)))
Nu stiu cand o sa pun si poze, am unele haioase cu ea in hamac, trebuie sa transfer si tot din contul de pe yahoo.

Va pup

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei nu prea mai vrea sa manince de cateva zile. Cel putin nu la pranz. Mananca seara si dimineata iar in timpul zilei baga apa la greu. Banuiesc ca e de la caldura. Am incercat si cu frumosul, si cu pedeapsa, in final am renuntat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, NAOMI! Sa cresti mare si frumoasa!

Alo! Unde ati disparut?
Se vede ca a venit vacanta, cred ca e deschis capitolul asta de o saptamana si nu il dovedim.

Eu sunt la munca, sper sa plec in curand ca nu mai am chef de nimic. Maine pleaca si mama asa ca aleluia boeria (nu ca ne-am fi destrabalat prea tare: am reusit doar aseara sa fugim in Mall la un film). Oricum m-am enervat groaznic ca m-a sunat acum sa-mi spuna cat e de obosita si ca maine iar pleaca cu trenul ala de groaza si mister de la 6 dimineata ca sa ajunga sa se odihneasca la pranz. Mereu i-am spus sa doarma singura, nu cu Mogo, ca aia te calareste cat poate, dar ea nu, ca ii place, iar acum nu mai poate de oboseala. Asa nervi mi-a facut ca imi vine in cap sa o luam pe Mogo la mare cu noi si sa nu i-o mai dam nicio zi. Sincer nu ma asteptam la asa ceva, dupa ce tot anul ma innebuneste ce dor ii este de ea (si mama nu este ca socrii lui Elisor, de regula ceea ce spune e litera de lege). Se vede treaba ca in viata asta nu poti conta pe nimeni ca sa-ti cresti copilul (sau ma rog, contezi pe cei pe care ii platesti). Of!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

nici Aly nu mai mananca decat 2 mese/zi, a renuntat si la cerealele de dimineata si la biscuiti si la fructe, abia pe la pranz accepta ceva de mancare, seara e ceva mai bine.

voiam sa va zic de medicamentul-minune, se numeste bentelan (un fel de cortizon)...i l-am mai dat odata in iarna si s-a facut bine vazand cu ochii inca de la prima doza, ieri la fel, avea febra mare si nu scadea prea mult asa ca i-am dat iar (imi ramasese de data trecuta), pana dimineata a mai facut de cateva ori 38 cu ceva dar atat, nu i-am mai dat nici antitermice, nimic, pe la 8 a tras o tura de transpiratie de-a facut balta in pat si i-a trecut febra de tot iar azi nu a mai facut deloc. sincer va spun ca eram total contra cortizonului si m-am scandalizat cand medicul a zis sa-i dau asa ceva, pana la urma i-am dat la insistentele unei prietene(biolog care se ocupa cu distributia de medicamente la spitale si le cunoaste bine), a zis ca foarte multa lume il ia si e ok. apoi am vazut intamplator un interviu cu un medic renumit si vorbea fix despre cortizon, ca lumea se teme de el pe nedrept pentru ca este un medicament care rezolva o gramada de probleme, are putine efecte secundare si nu se absoarbe in organism fiind eliminat in totalitate nu lasa consecinte pe termen lung. acum ca am vazut ce repede actioneaza si cum isi revine copilul dupa tratament mi-am schimbat parerea. parca Nelia, tu ziceai ceva de el mai demult.

Album Alyssa

Mergi la inceput