Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
BRAVO BEATRICE! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Felicitari, Beatrice!
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
patriciaRO spune:
Multumesc frumos.. Cu ocazia asta am slabit destul de mult in 2 luni de cand m-am tot agitat. Asa incat am ajuns la 55 kg de unde am plecat, exact ceea ce-mi doream!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:

FELICITARI DOAMNA ANTRENOARE 

Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Ati vazut www.youtube.com/watch?v=myJj0mNNe1Y&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ehotnews%2Ero%2Farticol%5F76538%2DO%2Dleganare%2Drapida%2Ehtmasta?" target="_blank">asta?
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
gabitzam spune:
Am reusit in sfarsit sa pun pe net pozele de la Luxembourg. Le-am grupat in patru albume si am comentat mare parte din ele.
-Luxembourg
-Trier (din dupamiaza cand am trecut in Germania)
-Parada militara (repetitii pentru ziua lor nationala)
-Din avion (poze facute pe timpul calatoriei de intoarcere Luxemburg-Amsterdam-Bucuresti)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OlgaTarziu spune:
In primul rand multumesc de intrebari Olga si Elisor, de ganduri Ioana.
Acum s-o iau in ordine.
Cu ganglionii se pare ca m-am bucurat degeaba ca s-au umflat iar. Saptamana asta mergem sa facem analize de sange sa vedem ce si cum. Ma ingrijoreaza foarte tare si VSH ul mare si enzima marita la ficat.
Cuvinte/ propozitii- stam bine, nu facem chiar fraze subordonate
dar oricum bine pentru varsta lui. Vorbeste cam 70% engleza si 30 la suta romana.
Olita-pana acum succes. Adica face treaba mare in toaleta sau olita si mai scapa cate un ala mic in scutec. Daca e fara scutec e totul sub control dar sa si dea jos, sa si tina e cam mult. Am incercat sa-i dau chilotei dar faza e aceeasi. Cred ca trebuie sa-mi iau concediu o saptamana sa-l tin in fundul gol continuu.
Tantrum- Dupa ce vin de la lucru rupta in mii de bucati am curatenie, mancare, haine, cumparaturi plus de amuzat una bucata copil crizat. Tony mi-a tras niste crize de isterie de mor (pana acum 3 oribile)Una alaltaieri in Mall. Am avut nevoie de toata experienta de profesor de invatamant special si terapeut ca sa-l controlez. Mai da urlete de s-a oprit activitatea in mall ca nu l-am lasat pe scarile rulante cu caruciorul. Mno... Nu stiu altii cum sunt dar al meu are niste ragete in proogram de se ridica parul pe mana. Voi ati inceput crizele de personalitate urate sau iar suntem liderii de opinie pe aici?
Jocul cu altii- e topit dupa copii, a invatat regulile, nu mai impinge sau loveste decat rar. Doar ca acum copiaza copiii mari si face toate tampeniile. Pe langa monkey bars, datul pe topogan cu capul in jos, sarit de la inaltime de o jumate de metru (pare asa simplu pt el dar eu inghet).
Mancat-muult mai bine, mofturos dar net superior.
Dormit- nu mai zic nimic ca o iau pe campii. Ne trezim, tipam, plangem, fugim la mami in pat, etc
Greutate- categorie grea cred, undeva la 15.4kg
Dau drumul sa nu pierd mesajul si revin
OlgaTarziu spune:
Gabi faina vacanta.
Flore sanatate lui Patrick si pup-o pe Iuliana.
Bea felicitari.
Gusta cum te mai simti?
Androix faine poze.
Olga intoarce-te mai repede. La email totul e asa impersonal. Sincer nu am cand sa scriu.
Cuscra bine te-ai intors. Ti-ai facut analizele?
Eu de o luna am un ganglion la sanul stang care creste de la o zi la alta. Deja doare de nu mai pot apropia mana uneori. Ma streseaza destul de tare. Credeam ca daca am alaptat atata si am scapat fara noduli dupa.... Ma rog. Tre sa merg sa vad ce se intampla.
Serviciu stresant, condus mult, cam asta er viata mea....
Va las, cred ca nu mai scriu o luna iar...NU de alta dar mi-am facut norma azi. Mentionez ca am scris cu maimuta urlatoare langa mine.
omustata spune:
monu-a plouat azi noapte cu tunete? Cand, ca eu nu am auzit? Nu am putut dormi toata noaptea si am auzit ca a plouat, dar mi-a scapat faza cu tunetele. Ce-i drept sunau alarmele la masini ingrozitor.
Maine eu m-as duce in Mall de dimineata. Este mai racoare, Mayei ii place sa alerge pe acolo si apoi imi fac cumparaturile la Gimma. Daca vrei, pot sa va iau si pe voi, ca avem loc.
nelia-Sanador este si in Piata Alba Iulia si aproape de Piata Victoriei. Trebuie programare pentru ecografie. Daca vrei, poti sa-ti fac eu.
Frumos gestul Agatei. Este o fetita cu adevarat speciala.
Voi de fapt veniti singure, fara Octav?
Flori-ma bucur ca Patrick este mai bine. Te admir ca la cat esti de deprimata ai totusi rabdare cu copiii. Eu nu am rabdare absolut deloc in ultima vreme.
OlgaT-se vede ca Tony mananca mai bine, dupa kg. Bine macar ca te-ai mai linistit cu asta. Nu prea inteleg ce-i cu ganglionii lui insa. Este o infectie care apare si dispare probabil, dar nasol ca nu stiu medicii care-i cauza.
Crizele sunt din ce in ce mai dese si la noi. Iar eu nu am experienta ta, iar rabdare am zero si ma apuca si pe mine niste nervi de numa. Vineri mi-a facut o criza de mai bine de jumatate de ora care chiar m-a pus pe ganduri, pentru ca facea urat de tot. Sora-mea care era la mine a inceput sa planga cand a vazut-o cum face. Singura chestie este ca la noi crizele sunt mai ales acasa.
OanaC-ce simpatica este Eva si cat de multe stie!
Si noi avem tot un townhouse. Nu ai intimitatea pe care o ai la o casa obisnuita, dar este mai ieftina si in cazul nostru este mult mai spatioasa decat casele obisnuite la acelasi pret. Ma bucur pentru voi!
Cartile cu activitati-nu sunt cu sugestii de jocuri ci cu exercitii de genul sa traga o linie care sa uneasca sa zicem caietele mov cu creioanele mov. Asta este un exemplu, dar au mai multe feluri de exercitii. Mayei ii plac foarte mult genul asta de "ocupatii".
Pentru fetele din State, eu am luat de la banala farmacie CVS o astfel de carte, care are o multime de exercitii de felul asta. Este cu personajele din Sesame Street. Un alt exemplu de ex. din cartea asta este ca li se dau mai multe obiecte de diverse culori si ei trebuie sa incercuiasca pe cele de o anumita culoare. Asa a invatat Maya ce iseamna sa incercuiasca ceva si chiar ii iese. Sunt foarte bune pentru tinut copilul ocupat in avion, la restaurant, etc. Foile sunt detasabile, asa ca poti sa iei numai cateva pagini daca mergi undeva pe timp scurt, nu trebuie sa iei toata cartea.
Ce sugestii mai aveti de jocuri pentru copii, pentru ca Maya nu prea se mai joaca cu jucarii?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
UItasem sa o felicit pe Beatrice. Bravo tie, dar tot nu mi-ai raspuns daca ai drept de munca acolo.
Gabitza-frmuoase poze!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya