Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-nu m plecat inca, plecam pe 4 iulie si nu in Grecia ci in Tunisia.

Florentina-sanatate multa lui Patrick. Noi iesim in parcul de langa bloc si ne intalnim aproape in fiecare zi cu Monu si fetitele.

monu-acum inteleg de ce nu ai vrut hainutele si pantofii de la mine. Eu am fost sora mai mare si nu am trecut prin asta .

Anca-sanatate multa!

fran-ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu.

clara-nu mai zici nimic?

OanaC-tare mult ma bucur ca ai mai scris. La noi Gymboree este departe, asa ca nu am cum sa o inscriu pe Maya. Dar intr-un fel astept sa ajung in State sa reluam activitatile mai intelectuale, ca de cand a venit afara stam numai pe afara si atat. A uitat fata mea toate literele.

OlgaT-am uitat sa va felicit pentru olita. Maya face numai pe jumatate la olita.

mygirl-sanatate si lui Alex. Parca ziceai ca nu o mai duci la gradinita.

Apropos de activitati intelectuale. Am fost azi la libraria de la Dalles si am gasit acolo tot felul de carticele interesante pentru copii, carticele cu abtibilduri, dar si unele cu activitati. Maya are o carte de activitati pentru copii de varsta mica si ii place foarte mult. Am gasit ceva asemanator si la Dalles.

Gata, ma duc la culcare! Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaM - Sala Dalles, libraria Noi... woau, ce vremuri! Petreceam cite o ora in librarie, imi placea ca era muzica clasica tot timpul, racoare si carti multe si interesante. La fel ca si in librariile Humanitas, cea din Fundul curtii si Kretzulescu... Offf! Sper sa se fi deschis si altele intre timp, la fel de placute.
Gabitzam, bine ai venita acasa! Poze ai facut, sa vedem si noi ce ai vazut tu? Si ce ti-ai luat de imbracat!?!
Bea, inca nu am reusit sa ma uit la poze, dar o voi face dupa ce adorm capritele. Acum sint in curte cu vecina de sus, cu ciinii bot in bot. Bafta multa miine si drum bun catre casa!
OanaC, se pare ca aveti mai multe activitati pe acolo, de exemplu aici sint multe, dar nu asa adunate intr-un singur loc, trebuie sa mergi in mai multe ca sa faci de toate. Si ma bucur ca si-a mai revenit Eva si ca v-ati facut noi prieteni.

Noi abia acum am venit de pe la cumparaturi, de prin parcuri, sintem rupte de oboseala. Ne-am luat maruntisuri, am dat o gramada de bani si nu se vede nimic: costume de baie, rochitele, fustite, tricouri, atentii... Nu am luat doua lucruri mari si esentiale: rucsac (ca nu am mai avut putere sa ajung la mazinul respectiv si pe unde am fost nu am mai vazut unul asemanator, care sa ma tenteze la fel de mult) si carut sport (astazi am pierdut o roata de la cel cu care umblu acum, roata care s-a dus sub autobuz, de a trebuit sa cobor copiii din autobuz, sa-i pun in siguranta pe margine, sa traga soferul autobuzul, ca sa pot lua roata... ca in filmele cu prosti, dar nu ptueam renunta la ea, ca eram plina de pungi si pungute si Tudora dormea in carutul cu trei roti, cu unul mare de mina si cu unul inm burta (care se vede binisor de acum, nu neaparat de la sarcina, cit de la grasime)... ma rog, a vazut si soferul ca eram disperata si s-a oferit singur sa faca acest lucru. Si apoi cineva din autobuz s-a oferit sa pinda roata cu o sfoara, ca sa stea pina acasa. Miine, carut scrie pe mine, desi as fi vrut sa ma descurc cu asta pina la toamna, cind voiam din ala ca al Iulianei, pentru unul mic si unul mai mare in spate... si o lesa pentru caprita cea mare!
Florentina, chiar, ai luat carutul de la Iuliana? Daca da, cum este, e bun, e comod pentru amindoi!?! Ca eu am fost astazi in Toys'R'Us, de unde zicea ca l-a luat si erau de toate genurile si firmele, numai din ala vazut in link-ul dat de ea, nu. Or fi numai in State? Trebuie sa caut pe net, ca atunci nici nu mi-am pus problema ca aici nu ar fi, mai ales ca le-am vazut pe strada.

Astazi am asistat la un miniconcert pe strada al unei trupe de muzica din cultura Chopkjas. SUPERB! Am luat si un CD de la ei, le-a dat si Agata doi dolari din pusculita ei, atit de mult ne-a placut. Ii ascultati www.youtube.com/watch?v=kTKPRYtJupc&mode=related&search=" target="_blank">aici, dar live era cu totul si cu totul altceva, neprelucrata, cu instrumente adevarate, din lemn, ei imbracati in costume traditionale... ne-au uns sufletul cu muzica lor.

Ma duc sa-mi fac un ceai verde si ma apuc din nou de rufe si de bagaje. Fetelor, am probat si eu una-alta astazi prin magazine... m-am speriat cit de deformata sint! Sint in patru luni abia, dar arat atit de... gravida!!! Nu am luat decit un kilogram, dar am slabit la picioare, miini si fata si am pus pe burta... da' am pus! Adica organismul meu a pus, ca eu nu fac nimic si nici nu maninc prea mult, mai mult legume, salate, fructe, lactate, ca am pofta numai de lucruri taranesti si dupa aceea mi-e rau de nu mai pot. Si ma doare din nou capul! A inceput de aseara, e surda durerea, dar stiu din experienta ca daca nu ma lasa, in citeva zile va ajunge insuportabila!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gabitza, bun revenit acasa!

OlgaM, abia astept sa va intoarceti, sa mai vorbim la telefon. Ce carte cu activitati?

Nelia, spor la impachetat si pupici multi Agatei. E o scumpa, ca de fiecare data.

Flori, ai grija cu Patrick, daca face febra, mai bine du-l si la un alt dr si, daca se poate, cere o radiografie la plamini. Am auzit multe cazuri de pneumonie in ultimul timp. Sper sa nu fie problema la voi.

Elisor, stau in fiecare seara cu ochii lipiti de ecran sa ma uit la pozele voastre. Nu stiu cum o prinzi pe Bianca in toate pozitiile expresive. Eva daca ma vede, gata, s-a terminat; intoarce imediat capul si nu o mai fac sa se uite la mine nici daca ii spun ca Mickey Mouse este pe capul meu ...

Monu, felicitari pentru dintisor!!!

Bea, am vazut si eu filmuletele tale cu aerobicul (sau ce este). Pina m-am dumirit si am citit ce ai scris, am crezut ca tu esti profa/instructoare acolo! Faci foarte, foarte fain exercitiile!!! Ai mai facut asa ceva inainte?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Azi dimineata, ca de obicei, Eva s-a apucat de vorbit de una singura in patutul ei, dupa ce s-a trezit (are patutul in camera noastra). Dupa un timp, s-a ridicat in picioare si a intrebat exact in cuvintele astea: "Can I watch the tv?" (avem un tv mititel in dormitor, pe care il folosesc de obicei dimineata, cind se trezeste la 6-7, ca sa mai dorm si eu putin) Ne-a pufnit risul, si pe mine, si pe sotz!!!

Flori, ziceai ca Maya intreaba ce este asta? Asa intreaba si Eva; toata ziua e cu "what's that? what's that?", "who's that?", "why?", "why not? tell me!", chiar daca stie raspunsul, de ma dispera. Am ajuns sa ii raspund ca nu stiu si o intreb eu pe ea ce/cine este. Normal ca imi raspunde, ca de multe ori stie

Azi am semnat actele pentru o noua casa!!! Este constructie noua, in comunitate noua, pe creasta dealului, iar privelistea din jur este superba!!! Este de fapt un townhome, casa cu etaj, parter si subsol, intr-o cladire cu 4 case de genul asta (fiecare casa are cite 1/4). Are 3 dormitoare, 2 1/2 bai, living, family, dining room, bucatarie mare, 3 camere separate la subsol (care nu sint considerate dormitoare, ca-s la subsol). O sa o termine de construit si aranjat la sfirsitul lui noiembrie. Abia i-au turnat fundatia. Data viitoare cind mergem acolo o sa fac poze cu privelistea.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, am dormit si eu azi noapte dar tot m-a trezit Alexia de 2 ori pentru apa si papa. ca sa nu murim de cald noaptea eu am dormit la alex in camera si sotul a ramas cu bb. asa am dormit si noi cu geamul deschis si a fost mai bine. mai ales ca azi noapte a tras o ploaiea cu tunete asa cum imi place.

Antonia care e o vorbareata cand se supara face ceva de genul bruuuu si pune boticul. e asa haioasa! dar intr-o zi mi s-a parut ca zice ma-ma. am si uitat ca acum e perioada cand zic mama sau tata. asa ca daca a mea a zis prima data mama daca va fi vreodata al 3- lea bb va fi sigur tot fata.

OlgaM, sper sa nu te-am jugnit. scuze! Ce contine cartea de activitati despre care vorbesti? idei de jocuri pentru copii?

OanaC, felicitari pentru casa. suna tare bine. bravo Evei pentru propozitie.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'

OlgaM - carticelele pe care le-ai gasit la Dalles sunt in engleza sau in romana?

OanaC - felicitari, sa fie intr-un ceas bun, ma bucur pentru voi ca ati reusit sa incheiati actele si ca in curand veti avea casuta voastra.
Bineinteles ca si Maya stie ce este ceea ce ma intreaba ea de dinainte... o face asa, de fun. Ieri imi luase portofelul cu sticlutele de oja si ma intreba la fiecare in parte... pana i-am raspuns "ghici!" -si ea - "ghici mami, nu e oja?"
Cu Patrick sper sa nu fie complicatii, nu a mai facut febra acum este rau ca expectoreaza si se inneaca, oricum si eu aveam in plan sa le fac cate un film la plamani.

Nelia
, astazi sau maine o sa iau carutul de la Iuliana, asa ca nu stiu cum este. Am citit niste review-uri pe net, se pare ca majoritatea celor care il au sunt foarte multumiti de el. Singura mea ingrijorare este cum o sa-l scot din casa ca e destul de mare si in lift incape numai strans... nu imi va fi usor sa car si carutzul si pe Patrick in brate si pe Maya.

Presimt ca azi va fi o zi lunga si plictisitoare.. Dan doarme bustean, a fot la un eveniment toata noaptea, afara nu putem iesi ca deja e crima la cat de cald poate fi...

Vroiam sa va intreb - la voi se vede Minimax-ul? Noi avem cablu de la Astral si de vre-o saptamana nu se mai vede - e drept ca nu am cautat pe alta frecventa.. Oricum Mayei ii lipsesc Bibi vrajitoarea, vacuta Connie, pompierul Sam...

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Monu, Maya a spus "mama" prima data si bebe 2 a iesit baiat . Iar Patrick spune mama de vre-o luna, e asa de scump... spune numai cand e suparat si ii iese foarte clar.
Si noi am inceput diversificarea de doua saptamani. Am inceput cu un pic de suc de mar copt. Supitza este bine sa-i dai zeama mai intai si apoi sa-i pasezi treptat cate o leguma. Mananca Patrick de sparge. Doua zile a avut mai proaste, cat i-a fost mai rau, dar ieri a mancat cot la cot cu Maya supa crema de legume!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

HELLO!

Sper ca nu ne-ati dat disparute, desi cam asa a fost de vreo saptamana! Desi ziua e atat de lunga, nu mai apuc sa fac de nici unele. Nici de citit nu am mai avut timp de 3 zile, dar am executat acum ultimele pagini. Cateva raspunsuri scurte:

Multumim mult de urari pentru Mogo. Am petrecut si noi vineri seara, dar destul de subtire: cu nasa ei si inca 2 foste colege de la veciul birou + mama (care a venit cateva zile sa mai stea cu asta mica sa pot sai dau liber bonei care renoveaza si e cu nervii la pamant) + cumnatul. Sper sa apuc sa pun si eu poze, ca sunt restanta pe multe luni, dar ca avanpremiera va spun ca tortul a fost identic (cred) cu al lui Filip (adica cu Alba ca Zapada), nu neaparat ca asa am vrut, dar asa s-a nimerit (barbatul a dat comanda de capul lui joi si l-am intrebat daca n-a facut si el o comanda mai speciala, cu ceva aratari; el desigur ca nu. Asa ca vineri dimineata i-a sunat si le-a zis sa-l faca cu Alba ca Zapada, desi habar nu avea cum arata). A primit si ceva cadouri: hainute si jucarii, una peste alta a fost o aniversare linistita, poate la anul sa facem ceva mai spectaculos.

Nelia - of, de cand ma tin sa-ti scriu cu ecografia, dar vazand ca te-ai stabilizat pe Iosup am zis sa nu te mai dau peste cap (intre noi fie vorba mie nu mi-a placut de el, ca m-am dus si eu o data). In schimb ti-l recomand din toata inima pe dr Pelinescu Onciul (cand eram eu insarcinata era la Centrul V Babes, acum constat ca e la Medlife): este unul dintre cei mai tari din Bucuresti(avea singurul curs scris de ecografie pentru studentii de la medicina acum 2 ami), super profesionist (desi oleaga zarghit, nu stiu daca mai are obiceiul, dar cand am fost eu, sala de eco bubuia de muzica clasica). In orice caz, daca il faci si un pic atent ca ai putea avea probleme (tu datorita varstei, eu pentru ca eram suspecta de sindromul DOwn) il cauta pe bb si in fund. Singura chestie e sa mai prinzi loc la programare si sa nu fie si el in concediu; in orice caz, cand era la Babes trebuia facuta programare la el cu o luna inainte (asta nu m-a impiedicat sa obtin programare la el de pe o zi pe alta pentru ca am spus la receptie ca am probleme mari si m-au bagat inainte de inceputul programului, cand avea el o ora in care primea cazuri speciale+pile etc.) Eu zic ca merita sa incerci cu un telefon.

Florentina - multa sanatate lui Patrick!

OlgaT - ma bucur sa aud ca Tony nu a avut probleme cu ganglionii pana la urma.

ANdroix - gata sesiunea?

OanaC - bine ca si-a revenit mititica cu socializarea!

Gabi - bine ai revenit!

Beatrice - drum bun si petrecere frumoasa in Romania!

Loreen - cum te mai simti?

Fran - ce repede a trecut sejurul vostru, parca ieri pleca Iepu. Asta ma face sa cred ca al nostru - trait live la jumatea lui iulie - va trece si mai repede.

Elisor - multumesc ca ai intrebat de mine: din pacate saptamana asta nu ne mai lafaim la mare. Simteam nevoia de o pauza ca e destul de obosito sa pleci 2 week-end-uri la rand; parca nu-mi reveneam toata saptamana si apoi o luam de la capat. In plus a venit si mama, uite de-aia pot sa scriu si eu ca fetele sunt afara. Dar ca sa v-o zic pe-a dreapta parca saptamana viitoare imi vine sa zic sa iau sacul la spinare sa plecam iar (nu de alta, dar ia si barbatul banii pana atunci, ca toate trambalarile astea + plata concediului mare ne-au cama duc in sapa de lemn). Deocamdata nu stiu, ramane de vazut, ca tare obraznica s-a facut Ana. Toata ziua nu stie altceva decat "afa" - afara adica - si ne terorizeaza literalmente, cand nu-i dam ceva urla si face ca toate alea, ce sa mai, o mica terorista.

Gata, va pup, ma duc sa imbuc ceva (apropo, m-am ingrasat ca un porc si numai gandul ca ar trebui sa o las mai moale cu mancarea ma face sa mananc si mai mult) si apoi vreau sa pun niste poze (de fapt sa le vad intai ca am calupuri intregi descarcate pe care nu le-am vizionat).

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, nu se pune, ale mele fete au zis amindoua prima data tata!
Oana_C, felicitari pentru casa! Chiar o termina atit de repede? Felicitari vorbaretei, desi la ea nu ma mai mira nimic, nici daca ar veni miine de la gradinita si ti-ar spune ca e indragostita de baietelul din capatul strazii.
Florentina, daca e mare-mare, cred ca si mie imi va fi greu sa-l folosesc. Noi nu avem lift, dar eu nu pot sa merg numai pe jos, ca va veni frigul si totul e sa incapa in autobuz. Oricum, cred ca e mai mic decit cel cu doua locuri clare, dar probabil ca e mai mare decit unul obisnuit, cu care si asa abia intram in autobuz. Nu stiu cum va voi descurca din toamna, asa mi-e ciuda ca nu am apucat sa fac scoala de soferi si sa dau pentru permis!!! Cind ma intorc din Romania, voi avea deja burta mare si nu ma mai primesc, abia la primavara pot sa ma apuc de aceasta prioritate. Desi, eu sint ca sotul tau cu condusul, parca tot nu-mi vine sa ma apuc. De regula, eu nu sint fricoasa, chiar deloc as putea spune, dar cind spun masina si cind ma mai si vad conducind cu trei pui (galagiosi!) in spate... mi se face pur si simplu rau.
Doamne, ce trece timpul asta! Ieri am citit de Antonia, ca a inceput Monu diversificarea si ca ii iese un dintisor, astazi citesc de Patrick, ca spune mama... si parca mai ieri anuntati ca sinteti insarcinate. De fapt ma uit la mine, inca imi mai aduc aminte cind am anuntat pe toata lumea ca sint insarcinata cu Tudora si ma uit acum la ea si nu-mi vine sa cred ca e a mea, atit de repede a crescut. Cu Agata m-am obisnuit un pic mare, dar pe Tudora inca o vad un bebelus si nu mai e deloc. Iar cu piticul din burtica... la fel, mai am un picut si intru in a 5-a luna de sarcina! Si parca ieri ma plingeam ca mi-a iesit testul pozitiv si ma simteam ca lovita in moalele capului!

Vorbeste Tudora! In engleza, dar vorbeste! Aseara a zis look, mami, milk! Si a aratat spre cana cu lapte. Apoi Agata a primit ieri un buchet de flori si un maimutoi galben, care seamana cu o rata, dar nu e... de la o vecina, care se muta si care o place mult de tot (sint tineri nu au copii si mi-au zis de multe ori ca sint topiti amindoi dupa fetita mea) si Tudora a zis: woau! flower! duck! Dar foarte clar, nu ca pina acum. Si asta-noapte s-a trezit si a zis APA! Am zis ca nu am auzit bine (si pina acum cerea, dar zicea un fel de wapam) si am intrebat-o daca vrea apa. Si a zis da, apa!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la feteeeeee

Am luat examenul cu briooo... asa de bine a fost si toata lumea m-a felicitat si au ras si a fost asa de bine in examen de nu a fost adevarat. Mi-am gasit vocatia! :lol: m-am pozat cu tipele de la step si am asteptat sa ne dea calificativele si diplomele si saptamana viitoare trimit ei DVD-ul cu examenul prin posta! :-P

cu fetele
http://img101.mytextgraphics.com/photolava/2007/06/24/img5137-1ibypzfs.jpg

http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/06/24/img5138-1ibypzft.jpg

http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/06/24/img5139-1ibypzfu.jpg

http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/06/24/img5140-1ibypzfv.jpg

eu cu diploma
http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/06/24/img5141-1ibypzfw.jpg

diploma:
http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/06/24/img5143-46x8imy09.jpg

OanaC, oficial de azi sunt instructor de Aerobic..

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput