Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna,

Tocmai am fost contrazisa de Anya 20 deoarece d-soara Arina s-a nascut la 11.45, are 3.300g si 50 cm si binenteles este foarte frumoasa. Mai multe o lasam pe Alina sa va povesteasca.

Noi suntem alaturi de ea si de micuta printesa si o asteptam cu vesti cat mai repede.

28 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina Felicitari!!!

Arina bine ai venit pe lume! Sa ai o viata superba si sa fii sanatoasa.

Valen sanatate multa Sarei.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Se duce omul sa se odihneasca putin si cand se intoarce, ce sa vada : aglomeratie la nascut!!

FELICITARI MAMICILOR !!!!

Monica, Alina.a si Alina (mama de Anya si Arina) sa va traiasca printesele si bun venit pe lume! va doresc refacere rapida, sa fiti toate sanatoase si sa va bucurati de copiii vostri toata viata!

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 8 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Felicitari!! Alina (mama de Anya si Arina)

Azi s-au nascut numai fetite! Cred ca noi cu baietei trebuie sa mai asteptam...

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anya, felicitari! Sa va traiasca printesa!
Mada, felicitari si tie pentru schimbarea prefixului.
Vio, la multi ani mamei tale!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Azi e o zi mare in calendar s-au nascut trei fete cucuiete si felicit din tot sufletul si inima mea de viitoare mamica de baiat pe minunatele mamici care ne-au bucurat sufletul si ne-au facut sa ne emotionam atat de tare.

am lacrimi in ochi si toata ziulica am stat calare pe DC doar doar sa aud asemenea vesti.

1. felicitari mami de Arina.. sa fie sanatoasa, baftoasa si cuceritoare ca si surioara ei. Pentru tine sa te pui pe picioare repede si asteptam vesti de la tine si poze cu bebelina
2. felicitari Alina A. pentru printisoara Elisa.. a fost incapatanata sa vina mai devreme dar bucuria este si a noastra intrucat fata e marisoara..sa veniti cu bine acasa atat tu cat si bijuteria de Elisa.
3. felictari Monica.. pentru bebelina ta si ii dorim ca ursitoarele s-o bucure cu bogatie, intelepciune si sanatate multa.

Bine ati venit BBlushaMe si AndraGrig.

Simo78 te rugam frumos sa-ti pastrezi randul.. eu chiar am o bucurie cand vad dpn-ul tau care e similar cu al meu.. nu ma lasa singurica te rog frumos..

valen.. sanatate multa domnisoarei tale si ai grija ....cred ca ti-e tare greu sa faci fata cu singurica fetelor.... eu iti tin pumnii ...

deocamdata atat....
A!!! sa nu uit.. Andutzy.. mi-e dor de tine.. cum te mai simti?
Mrs Hook? e mai bine cu nasu' si cu transpiratia dubla azi? .. sanatate multa si imbratisari de la mine...

paticut 33+ cu bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Monica, Alina, Anya
FELICITARI si BUN VENIT PE LUME printeselor voastre! Sa fie sanatoase, frumoase si norocoase!

Si sa va intoarceti acasa cat mai repede si sa ne aratati poze cu ele!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by liadorian
Brazuca, asa bine mi-ar prinde si mie o vizita dintr-asta la servici! Nu de alta, dar eu n-am prea iesit cu burta la plimbare si lumea nu ma stie insarcinata cu adevarat. Iar maica-mea, care tocmai a fost in vizita, ma ia intotdeauna de la usa cu "ce mai faci, grasule?" Asa, afectuos...
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

pai, dupa ce implinesti 38 saptamani, cred ca poti sa te risti la o mica plimbarica, da' te pregatesti cu o saptamana inainte. adica stai super cumintica in pat!

Simona+37 mamica de Miruna

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Andraz, mersi frumos. Tu cum mai esti cu tensiunea? E naspa rau cu zapuseala asta acum, bafta si sanatate.

Mada, ce faci, cum esti?

Produse pt bb noi folosim Mustela, sunt f bune. Biberoane tot de la Avent, din comoditate si obisnuinta si pt ca sterilizatorul e tot Avent; personal treaba cu "tetine anticolici" cred ca e folclor.

Siminoc, mersi frumos pt incurajari, .

Lia, mersi, stiu ca nu mai e mult.

Valen, sanatate multa lui Sarah.

Aylin, , bafta cu operatia sotului. Si eu dorm din ce in ce mai prost noaptea si-mi afecteaza moralul, asa ca te inteleg.

Ioana, mai bine ca nu te-ai complicat cu analiza aceea. Totul va fi bine, nu are sens sa te streszi degeaba,.

Bblushame, Andagrig, bine ati venit in grup, scrieti-ne mai multe despre voi si bb.

Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anya felicitari pt mica printesa si refacere usoara. Asteptam povestea nasterii.

Raluca multumim de vesti.

Ashera nu inteleg de ce nu ti-a dat concediu. Pt sarcina dreptul la 2 saptamani, daca nu le-ai luat. Mie nu mai poate sa-mi dea medicul de familie caci mi-a dat tot, dar vorbesc cu gine si poate imi fac internare de o zi luni ca sa imi poata da doua saptamani.

Vio “LA MULTI ANI!” mami tale. De emotii mai vorbim noi peste cateva zile. Eu am cand aflu ca a nascut cate o fata si azi a fost o zi plina.

Mada felicitari pt prefix. Uite ca nu mai ai nici tu asa de mult.

nico31+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput