Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 23
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Eu asta noapte am zis ca sar randul intr-un mod grosolan si nasc...dureri cumplite de burta....of! Asa ca nici ridicata pe perne nu mai stau, ci doar perfect la orizontala.
Simona33+
Matei Hisham
Crash test dummies
da-l incolo de rand, ca oricum se alege prafu' de el.
da' vorbeste si tu cu Matei sa mai aiba nitzica rabdare!
Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
Antoanela23 spune:
Mai, ce zi mare, trei printese sosesc printre noi.
Felicitari Monica, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii.
Felicitari Alina.a, s-a grabit un pic Elise, a vrut sa te cunoasca mai devreme. Multa sanatate si restabilire grabnica.
Asteptam in continuare vestile despre Alina(Anya), sunt sigura ca vor fi bune.
Eu azi stau cu morcovul ca sotul e plecat din Brux (nu e departe, la juma de ora, dar e mai departe decat de obicei) si m-am cam stresat din cauza asta, "daca se intampla ceva tocmai azi". Dar sper ca a obosit barza la cat a muncit azi si o sa ma lase sa stau linistita macar pana maine cand ajung la dr.
Ma duc sa mai citesc din urma ca am citit pe sarite.¨
Pofta mare,
siminoc spune:
quote:
Originally posted by nma
spun si eu repede ultimele vesti de la monica apoi merg sa citesc din urma
a nascut azi noapte la ora 4. contractiile au inceput pe la ora 3.30. deja era streasata ca nu mai naste. pitica are 3kg si se numeste maria. la al doilea nume inca se mai gandesc.
mai multe o las pe ea sa ne povesteasca cand vine acasa ca asa e frumos.
nu pot sa mai spun decat felicitari mami monica! sper ca maria sa fie o fetita mancacioasa si cuminte si sanatoasa.si pe mami si pe piticuta.
nico31+
![]()
21.07.2003
poze
multumim nico de vesti!

monica, mami de maria, felicitari!

sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa!

asteptam sa ne povestesti si sa ne trimiti poze cu
ta!

Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara
Ashera spune:
Am ajuns si eu aproape lesinata de la medica de familie, care nici de data asta nu mi-a dat concediu
. Am crezut ca imi explodeaza tensiunea ! Imi venea sa o
... Pana la urma, am mers din nou la gineco, si am luat concediu pana vineri. De luni tre sa vad ce fac.. Hai ca fug la un dush si revin .
32+
Christian
ralucapio spune:
Buna ziua din nou,
Felicitari pentru cele doua mamici: Alina si Monica, bebei frumosi si sanatosi.
Inca nu am nicio veste de la Anya ceea ce inseamna ca bebita inca vrea sa mai stea la caldurica.
Va pup
28 si .... 
siminoc spune:
quote:
Originally posted by jadi
Acum am terminat de vorbit cu alina.a.
Azi noapte a convenit cu doctorii ca nu mai face perfuzii cu tocolitice si totusi dupa ce a plecat dr. i-au facut asistentele o perfuzie si pentru ca avea contractii foarte mari , i s-a rupt apa, dilatatia nu a ajuns decat la 1 din cauza perfuziilor si in plus nu au putut sa ii faca cezariana pentru 3 ore din cauza unor urgente mult mai mari decat ea.
Ca atare micuta Elisa a venit pe lume in data de 20 iunie, la ora 3:30 si are 2.400 g, greutate excelenta pentru cele 35 de saptamani. Este in sectia de prematuri dar din cate am inteles sunt doua sectii, prematuri si prematuri cu probleme, Elisa se afla la prima sectie de prematuri simpli. I se fac toate testele pentru prematuri si se va intalni cu mami abia maine!
Felicitari pentru Alina si scumpa de Elisa refacere usoara si sa veniti foarte repede acasa!
Felicitari Monica pentru bb Maria, sa ai o fata frumoasa, desteapta si sanatoasa si sa bucure parintii! Refacere usoara si asteptam si alte amanunte!
Inca nu am nici o veste de la Alina, mama de A-uri dar vad ca azi se grabesc toate fetitele sa se nasca asa ca Simo nu e cazul de baieti.
Bine ai venit BBlushaMe si sarcina usoara in continuare!
Eu sunt la servici!Deni &
Vlad & Tudor
Deni, multumim pentru vesti!

Aglomeratie mare in sala de nasteri.Alina, mamica de Elisa, felicitari!

Sa dea DD sa fie totul bine in continuare, sa veniti cat mai repede acasa si sa auzim numai de bine!

Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara
claucia spune:
Alina felicitari!!!!! Colega mea de DPN ce m-a lasat singurica pe 25 iulie. Insa mi s-a devansat si mie DPN-ul pentru 19, asa ca mai am ceva.
Sa-ti traiasca printesa, de astazi incepe un nou capitol in viata voastra, sunt sigura ca e superba si puternica precum mamica ei.
Monica felicitari pentru bb!!!!
Anya 

Clau
35+
(sau 36+ dupa cum spune ecograful...) Alessia Maria
bb mic
Ioana75 spune:
Anto, e aglomeratie azi la nascut, nu te mai stresa ca nu mai are timp barza si de voi
. Si oricum ai 37s, stai linistita
.
Ashera, imi pare rau ca-ti face figuri dr de familie
.
Maninc fara numar-fara numar ... Cred ca bb va fi urias la eco de luni.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Agri spune:
Confirm faptul ca azi e ZI SPECIALA si asa o si decretez. Nu doar ziua e speciala ci si persoanele nascute azi. Azi este ziua mamei mele deci stiu ce spun.
Le urez Elisei si Mariei bun venit, iar Alinei si Monicai felicitari sa va refaceti repede.
Valen sanatata multa printesei celei mari si sper sa fie cumintica printesa mica ca sa faci fata, mi-as fi dorit sa fiu acolo ca sa te ajut...si noi mai aveam putin sa venim, ne-am razgandit in ultima clipa acum 4 ani si am momente cand imi pare rau.
Nma - Nico multam de felicitari, abia astept galeria ca sigur o sa am nevoie, culmea e ca acum nu am emotii deloc la gandul ca poate nasc saptamana viitoare.
Anya vad ca ne tina pe jar ...asteptam vesti 

Vio
si Eva (27.09.05)
madabout2003 spune:
Wow fetelor chuar ca e o zi speciala!! Se nasc trei printese astazi!
Alina, Monica felicitari pentru papusicile voastre! Sa fie sanatoase si mancacioase si voi sa va refaceti repede si sa veniti sa ne povestiti cum a fost!
Anya asteptam vesti!!
Azi am schimbat si eu prefixul!!! In sfarsit am 

..30 de saptamani
! Parca parca ma mai apropii de finish!
MADA
30+, cu
Emily
Noi doi+1

21.07.2003