Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia....eu mor cu caldura asta. nu stiu ce sa mai fac. nascuta in decembrie, sunt cu caldura inamica de moarte. cand oamenilor le e bine mie mi-e cald, toti ma certau ca umblu dezbracata "pe frigul asta", asa ca ce sa mai zic la temperaturile astea.
in rest, demoralizata ca mai am asa de mult, ca se opereaza sotul meu la inceputul lui iulie, ca ai mei pleca la londra la sfarsitul lui iulie (si raman sa nasc singura), ca...., ca..., ca...
si nu pot dormi noaptea, sau daca dorm, dorm ingrozitor si atunci am moralul scazut in ziua urmatoare...si tot asa
si mai sunt si hormoneii la mijloc
Aylin,31+
atat de mari suntem
Aylin, tu ai un mouse cu personalitate, eu am o tastatura de 3 lei! Na, ca nici nu vreau sa-i gasesc scuze! De aceea editez de multe ori mesajele, fiindca ma trezesc tarziu ca n-a tastat toate literele si iese acolo o varza urata de tot.
In rest, eu ori mi-am epuizat resursele de stres, ori m-am nesimtit de tot, ca nimic nu ma mai supara in ultima vreme
Mioara, felicitari pentru cele 38 de saptamani rotunde!
AndaGrig, bun venit in gasca! Avem DPN-ul foarte apropiat, tu si cu mine!
Scrie-ne mai multe despre tine, ca sa treci de cele 10 mesaje moderate!Simo, cred ca stai pe o parte in pat, asa-i? De preferinta pe stanga, am inteles ca asa e cel mai bine pentru bebe! Sa ai grija de tine si de Matei si mai intra din cand in cand sa ne spui cum esti!

Brazuca, asa bine mi-ar prinde si mie o vizita dintr-asta la servici! Nu de alta, dar eu n-am prea iesit cu burta la plimbare si lumea nu ma stie insarcinata cu adevarat. Iar maica-mea, care tocmai a fost in vizita, ma ia intotdeauna de la usa cu "ce mai faci, grasule?" Asa, afectuos...
Felicitari, mami Monica!!!

Multa sanatate tie si micutei Maria! Sa veniti repede acasa! Refacere usoare mamicii si mult lapte-n tzatze!
Mami Alina, felicitari pentru Elisa cea dolofanica si pentru puterea ta de a o duce pana aici! Sa fiti sanatoase amandoua, sa va bucurati de fiecare zi impreuna! Iar micutei Elisa ce sa-i dorim? sa fie frumoasa si desteapta, sa aiba noroc mult, sanatate cu carul, fiindca puterea sa cucereasca lumea nu-i lipseste, asta-i clar!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
Ioana75 spune:
Alina, felicitari!
Sa va traiasca micuta Elisa si sa va bucurati de ea!
Aylin, tin pumnii sa fie totul bine la dr, ne vedem in curind, abia astept
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mioara2004 spune:
Felicitari!!! Monica si Alina

Multa sanatate micutelor Maria si Elisa! Sa veniti repede acasa!
Mioara
38+
Doru Andrei
BBlushaMe spune:
Multumesc, Ioana! De o saptamana am ramas in concediu si am o stare foarte ciudata. Parca nu imi mai gasesc locul. Mi-e dor de fetele de la scoala ( am uitat sa spun ca-s invatatoare), imi lipsesc copii, etc. Pe de alta parte imi fac o gramada de griji. E prima sarcina si primul bblush. Hmmm.. sper sa intru in normal cat mai repede.
Pupici!
Anda
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Oana, eu nu am cumparat inca, dar prietena mea care are bb mi-a recomandat NUK. Cred ca in wend o sa iau si eu.Siminoc, sper sa te lase vecinii sa te odihnesti. Si la mine in bloc renoveaza cineva, si de la 10 parca langa patul meu se aude bormasina.
32+
Christian
am mai dormit vreo ora, pana a sunat tel. era unul din fratii mei!
cred insa ca a fost deajuns de l-am auzit. tel era in alta camera!
Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Anto nu uita sa semnezi condica.
Simona33+
Matei Hisham
Crash test dummies
Semnat
Anto
37 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by oanabbb
LUNA merci!
da de ce?stii tu ca sunt mai grozave astea de la avent?
oana34+
IANIS BOGDAN
Hop si eu ca musca-n lapte, dar daca nu stiu, mai bine intreb: de ce ne trebuie biberoane? Nu mai bine asteptam sa vedem daca alaptam si daca nu putem alapta, luam dupa aceea? Aveti de gand sa mai folositi biberonul la altceva decat lapticul bebelushului?LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
Eu intentionez sa fac un stoc de laptic de mamica in congelator, pentru zile negre (daca tr sa iau antib, de exemplu) sau daca tr sa plec de acasa si nu pot lua si bebele.

Am inteles de la o mamica, ca mai bine pastrez lapticul in recipiente de urocultura ca sunt mai ieftine si le cumperi gata sterile.
Biberoane am trei, de la Avent. Le-am primit cu tot cu sterilizator cu aburi.

Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara
nma spune:
am reusit sa citesc tot din urma. mi-am propus ca dupa ce termin de citit sa o sun pe alina.a si tocmai aflu ca a nascut. jadi multumim de vesti.
Alina felicitari pt Elisa. Sa fie sanatoasa si mancacioasa. Refacere usoara si te asteptam cat mai repede acasa.
Jadi mi-ai facut o pofta de mare …. La sfarsitul lunii viitoare vreau sa-I trimit pe baieti la mare. S-ar putea sa fug si eu cu ei. … acum visez si eu ca n-am ce face.
Eles, Anyah, AndaGrig bine ati venit, sarcini usoare in continuare.
Greierash spor la invata si bafta la examen. Incerc sa invat si eu pt examenul din 29 dar nu prea ma lasa caldura.
Alex la bunici a fost intrebat de cateva personae ce ii adduce barza o surioara sau un fratior. Copilul foarte mitat le-a explicat ca barza isi adduce puii ei, iar surioara lui e scoasa din burtica de doctor la spital. Am uitat sa imi atentionez soacra ca stie copilul cum o sa nasc.
Miillyy multumim pt vestile despre alina. Imi pare rau ca si tu ai probleme. Sa speram ca totul va fi bine. Poate bb vrea sa iasa mai repede.
Jeni tu sti daca rezisti la un drum asa de lung. Eu din pacate mai mult de 10km nu mai pot sa stau in masina, indifferent de pozitia scaunului, temperature din masina si alte cele.
Karligutza ai reusit sa racesti pe caldura asta? Deci sa avem grija mare la AC. Sanatate multa si ai grija sa nu cumva sa nasti 6 iulie. Nu de alta dar sa apuci sa scapi de raceala.
Valen sanatate multa la Sarah. Pacat ca nu ai pe cineva sa te ajute. Pupic sa treaca oboseala.
Vio felicitari pt vestile bune de la medic. Inca putin si iti facem galerie si tie.
Aylin eu daca las geamul deschis toata noaptea dorm mai bine. Si eu am probleme cu caldura, asta e ca tot in decembrie sunt nascuta si ac inca nu l-am instalat. Incerc sa fac dus de cate ori e cazul si beau multa apa. Si cutia cu inghetata nu lipseste din congelator.
Simo acum e cam aglomerat la nasteri. Nu putem face galerie la prea multe asa ca te rog sa iti astepti gandul. Stai cumintica in pat si poate trec contractile. Te pup
nico
31+
21.07.2003
poze
siminoc spune:
quote:
Originally posted by BBlushaMe
Buna, fetelor!
Sunt si eu o viitoare mamica de iulie, mai precis 29 iulie. Ma bucur sa ma aflu printre voi.
Va pupacesc dulcik pe toate!
AndaGrig
Bine ai venit!
Acu' tr sa scrii repede vreo zece mesaje ca sa scapi de monitorizare!
Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara