Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

spun si eu repede ultimele vesti de la monica apoi merg sa citesc din urma
a nascut azi noapte la ora 4. contractiile au inceput pe la ora 3.30. deja era streasata ca nu mai naste. pitica are 3kg si se numeste maria. la al doilea nume inca se mai gandesc.
mai multe o las pe ea sa ne povesteasca cand vine acasa ca asa e frumos.
nu pot sa mai spun decat felicitari mami monica! sper ca maria sa fie o fetita mancacioasa si cuminte si sanatoasa. si pe mami si pe piticuta.

nico31+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari ,Monica , mami de Maria !
Sa ai o fetita frumoasa si cuminte si muuuult laptic pt dinsa !

Anya , asteptam vesti despre tine si micuta Arina !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

felicitari monica!!!!

mihaela, asa, in necunoasterea mea pe care o recunosc deschis, ma gandesc ca e bun bibe de ex daca tre sa pleci undeva si ii lasi laptic in bibe. de ex noi o sa fim nasi in sept. si o sa las laptic in bibe in ziua si noaptea aia.

spun vreo prostie?

Aylin, 31+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Monica, felicitari! Maria, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si norocoasa!
aylin, si eu tot de aia iau biberoane, daca o apuca foamea pe Smaranda cind voi fi eu la aerobic. Vineri faci cumva 32s?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Asa...

Oficial va spun buna dimineatza desi sunt cea mai lenesa pe aici.

In primul rand Monica felicitari.

Sa traiasca Maria sa se faca mare frumoasa si in primul rand sanatoasa.

Apoi inca putina sustinere pt Anya speram ca Arina a iesit sau se indreapta spre iesire cu bine si mamica e bine sanatoasa.

Apoi Simo pai imi faci tu mie d'astea? Cum sa nasti acuma? Pai si eu? N-am vorbit ca strangem din dinti amandoua? Hai moralul sus mai baga o injectie, si tine-l pe Matei acolo inca o luna jumate. Poate ne si incuscrim cine stie dar sa n-aud ca sari randul ca ne suparam.

Apoi fetelor nu va speriati cu biberoanele, nu e neaparat obligatoriu sa cumparati, de fapt asa cum spunea si mami de Anya si Arina e mai bine sa nu, pentru ca asa stimulati lactatia daca il puneti pe bebe des la san si nu sunteti tentate de sticlute. Iar daca e chiar nevoie sunt farmacii deschise non stop pt un biberon.

Eu am luat pt ca am experienta de la prima sarcina fara laptic deloc si vreau sa fie just in case, in plus nu-mi strica la nimic caci oricum le voi folosi daca voi alapta, mai tarziu cand ma voi mulge si voi da asa (in sensul ca trebuie sa plec undeva si ramane tati cu ea). Insa clar daca alaptez sunt inutile la inceput.

Va pupesc pe toate.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari Monica si bb Maria!

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Monica, felicitari! Maria, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si norocoasa!
aylin, si eu tot de aia iau biberoane, daca o apuca foamea pe Smaranda cind voi fi eu la aerobic. Vineri faci cumva 32s?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

sambata fac. luni ma duc la doctor, si dupa aia, daca e totul ok, sunt apta de inghetata!

Aylin, 31+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum am terminat de vorbit cu alina.a.
Azi noapte a convenit cu doctorii ca nu mai face perfuzii cu tocolitice si totusi dupa ce a plecat dr. i-au facut asistentele o perfuzie si pentru ca avea contractii foarte mari , i s-a rupt apa, dilatatia nu a ajuns decat la 1 din cauza perfuziilor si in plus nu au putut sa ii faca cezariana pentru 3 ore din cauza unor urgente mult mai mari decat ea.
Ca atare micuta Elisa a venit pe lume in data de 20 iunie, la ora 3:30 si are 2.400 g, greutate excelenta pentru cele 35 de saptamani. Este in sectia de prematuri dar din cate am inteles sunt doua sectii, prematuri si prematuri cu probleme, Elisa se afla la prima sectie de prematuri simpli. I se fac toate testele pentru prematuri si se va intalni cu mami abia maine!
Felicitari pentru Alina si scumpa de Elisa refacere usoara si sa veniti foarte repede acasa!

Felicitari Monica pentru bb Maria, sa ai o fata frumoasa, desteapta si sanatoasa si sa bucure parintii! Refacere usoara si asteptam si alte amanunte!

Inca nu am nici o veste de la Alina, mama de A-uri dar vad ca azi se grabesc toate fetitele sa se nasca asa ca Simo nu e cazul de baieti .

Bine ai venit BBlushaMe si sarcina usoara in continuare!

Eu sunt la servici!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele sarumana de raspunsuri. deci o sa iau beberon daca o fi cazu'.
au inceput sa apara bebeii. nici nu-mi vine sa cred ca.......se apropie momentul "z". o sa fiu mama! nu pot inca sa compilez ideea, sincer. nu ma vad in postura asta.

+32 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Wow! Ce zi incarcata!

Alina sa traisca bebe Elisa sa fie fericita si sanatoasa! Of ce bine ca e mare, ai scapt de grija!

Felicitari inca o data.

Mai fetelor ce zi importanta, astazi s-au nascut doua printese iar inca una e pe drum. Trebuie sa fie ceva zi importanta daca au ales-o ele tocmai pe aceasta.

Jadi tu o sa nasti pe drum iti zic eu, intre gym, serviciu, casa, mare... Spune-i sefului ala al tau ca devine abuziv.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput