Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
mioara2004 spune:
Si eu de la Avent am luat suzeta si biberon; am gasit o super oferta in Ungaria si le-am luat sa fie acolo. Sper sa le folosesc cat mai tarziu...
Mioara
38+
Doru Andrei
Ioana75 spune:
aylin, multumesc! Parerea mea despre doctori, de fapt despre orice profesie, e ca nimeni nu e perfect si toti fac greseli, si de aia merg la 2-3-4 ... N-as putea sa am incredere in opinia unui singur om, cind e in joc ceva atit de important. Eu stiu caz concret si la Herghe, ca nu a vazut o malformatie la inima; asa ca am mers la toti ecografistii de 'top'
.
Ile, tetinele sint destul de diferite intre toate firmele; eu am avut si Nuk, copilul a baut din amindoua, dar clar mi-au placut mai mult Avent (chiar si pentru faptul ca sticla are gura mare-mare si nu dadeam laptele praf pe jos cind puneam cu masura).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:

Eu asta noapte am zis ca sar randul intr-un mod grosolan si nasc...dureri cumplite de burta....of! Asa ca nici ridicata pe perne nu mai stau, ci doar perfect la orizontala.
Daca am fost ironica, imi cer scuze. incerc de fiecare data sa fiu cat mai clara, sa nu fie loc de interpretari.
Anto nu uita sa semnezi condica.
Simona
33+
Matei Hisham
Crash test dummies
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
aylin, multumesc! Parerea mea despre doctori, de fapt despre orice profesie, e ca nimeni nu e perfect si toti fac greseli, si de aia merg la 2-3-4 ... N-as putea sa am incredere in opinia unui singur om, cind e in joc ceva atit de important. Eu stiu caz concret si la Herghe, ca nu a vazut o malformatie la inima; asa ca am mers la toti ecografistii de 'top'.
Ile, tetinele sint destul de diferite intre toate firmele; eu am avut si Nuk, copilul a baut din amindoua, dar clar mi-au placut mai mult Avent (chiar si pentru faptul ca sticla are gura mare-mare si nu dadeam laptele praf pe jos cind puneam cu masura).
de acord cu tine!
Aylin,
31+ 
atat de mari suntem
brazuca25 spune:
Am fost ieri sa las prenatalul la servici, si fetele din birou, mamici cu experienta, mi-au admirat burtik. Toate au zis ca se vede ca nu nasc prea curand ca "nu s-a lasat burta". Ba chiar m-au si complimentat ca nu m-am ingrashat prea tare si din spate nici nu se vede ca sunt gravida.
Am zis sa nu le mai stric complimentele si sa le zic ca de fapt am pus 20kg!SI ma simt fff
.
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
oaana spune:

ANYA SI MONICA.
AM CITIT DIN URMA SI AM UITAT TOT.
KARLIGA sanatate multa multa,sa iei osccilo si ceai cu lamaie multa.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 35+
poze Iosua
MAI E UN PIC,UN PIC
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Ioana75 spune:
Simo, ai grija de tine! Nu sint permise sariri peste rind atit de mari
.
Eu practic inca nu am cumparat biberoanele; daca fetele din Bucuresti aud de o oferta Avent pe undeva, va rog sa-mi ziceti si mie.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
LUNA merci!
da de ce?stii tu ca sunt mai grozave astea de la avent?
oana34+
IANIS BOGDAN
Pentru ca aici sunt cele mai apreciate in sensul ca au niste tetine mai cu mot care sunt cica anticolici si aceleasi tetine cica nu ar dezvata bebele de san daca ii dai doar supliment. Plus a am luat sterilizator avent deci mi se pare ok sa iau si bibe la fel.
Luna
32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
mychydutza spune:
fetelor de ce luati beberoane? poate aia micii o sa suga. trebuie beberoane chiar daca bebele suge san?
+32 cu bebe baiat
mihaela
poze
Ioana75 spune:
AndaGrig, bine ai venit la noi in
! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
La mine miruna a stat in perfuzii primele 3 zile; asa ca m-am muls (cu pompa Avent
) si i-au dat asistentele laptele meu.