Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata la cafea cu lapte!

Bibe cei de la nuk au niste bibe mai late decat cele obisnite si cu tetina mai lata, f. bune pt. primele luni, in sensul ca seamana mai mult cu ...tzatza mamei!

Valencum e bb?doarme, mananca?a luat in greutate?cum te descurci cu amandoua?

Monica si Anya

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata

Ma simt k o balena kre transpira ...off deja mor de cald si e deabea 9 juma

anya si monica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, succes sotului la operatie! Eu am mai fost la Herghe la 20s. Sa-mi zici ce fac cind intru in Euroclinic, la ce etaj ma duc.

Nu stiu cum sint sinii vostri, dar tetinele Avent sint facute dupa modelul 'meu', asa ca eu de-alea cumpar.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am lipsit si eu ieri si acum am avut destul de recuperat!
Am fost la pensionarea sefului meu, mi-a placut petrecerea, mancare multa si toata lumea mi-a laudat burtica. Si nici nu m-am simtit obosita.
Eu azi am facut 38 de saptamani, deci de acum ar fi normal sa apara bebele; dar nu am contractii, dorm foarte bine noaptea, si am chef de plimbare. Si aici e cald dar fetele din Bucuresti cred ca nici nu pot iesi pe strada!
Anya, Monica, nastere usoara!

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la Cta!

Azi facem galerie pt in curand mamicile ALINA (Anya) si MONICA :

Nastere usoara si bebei sanatosi! sa veniti acasa repede si refacute!

SI eu tot AVENT am cumparat la biberoane (pe cine-am intrebat mi-au spus ca sunt cele mai bune; de ce, inca nu stiu sa va zic). Si le-am luat-sa fie!

Numai bine tuturor! deocamdata mai mult nu scriu, ca mi-e tare cald si-s cam pleostita!

Andicu sapt.37Filip Gabriel
AMR 8 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Buna, fetelor!
Sunt si eu o viitoare mamica de iulie, mai precis 29 iulie. Ma bucur sa ma aflu printre voi.
Va pupacesc dulcik pe toate!

AndaGrig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Nu stiu cum sint sinii vostri, dar tetinele Avent sint facute dupa modelul 'meu', asa ca eu de-alea cumpar.

O sa ma uit azi la unele intr-un magazin - ca n-am avut curiozitatea pana acum!

Azi de dimineata m-am trezit cu cantecelul ala de la povestea "capra cu trei iezi" dar tot ce mi-am adus aminte este : "ca v-aduce mama lapte-n tzatze.."[:_)))]

Ile 35 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

aylin, succes sotului la operatie! Eu am mai fost la Herghe la 20s. Sa-mi zici ce fac cind intru in Euroclinic, la ce etaj ma duc.

intri la parter, te duci la tanti de la receptie, ii dai boletinul, te introduce in calculator, dupa care iti zice sa urci la etajul 1 (parca). liftul e in dreapta receptiei. la etajul 1 cand ajungi, liftul te lasa chiar unde tre sa astepti. iese asistenta si intreaba ca la mihalache si te cheama apoi. dupa care te duci si platesti la mezanin (parca). oricum, iti zic ei ce si cum. eu ma felicit ca am fost si la herghe, mai ales dupa ce am auzit ce a patit Kay (ma rog pentru ea si Sosonica ei )

Aylin, 31+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Jadi am vazut pozele de la mare!!
Mi-a venit un dor de duca; sa vina bebele ca asa ma calmez!

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici! Devine un cosmar somnul noaptea! Deloc nu ma pot odihni! O sa ma topesc de la atata caldura cred. Ieri am stat la ai mei care au AC si chiar pot sa zic ca incepe sa mi se infunde nasul...e periculos rau aerul asta.
In rest...noaptea ma sucesc de colo colo si ma trezesc uda de sus pana jos. Si ma duc si de o mie de ori la pipi.

Asteptam vesti de la Anya si tinem pumnii. Sunt sigura ca totul o sa fie bine si o sa tina bebelina in brate acush - acush!

Eu am asteptat cu biberoanele si cu suzetele pt moment. Daca alaptez nu cred ca o sa fie nevoie chiar imediat de biberon, asa ca mai asteptam sa vedem poate avem noroc de laptic.

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput