Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Cu cafelutza la computer asteptam si noi vesti de la fetele care nasc azi.SA FIE INTR=UN CEAS BUN !!!

Samurai-lady 33 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! De ieri nu mai am lapte la serviciu si sufar, il pindesc pe tipul care trebuie sa vina cu 'marfa'.

Anya, Monica, bafta si nastere usoara!
Milly, bafta! Sa-i transmiti si Alinei urarile noastre de bine.
Anto, nici n-am avut putere sa caut mult pe net despre analiza aia (de nervi ca mi-a iesit pozitiva). Astept sa merg luni la eco morfo si joia viitoare la dr sa-mi zica ce e in neregula. Bafta miine la dr!
anyah, bine ai venit!
Aylin, esti foarte scumpa la vedere. Nu mai da vina pe mausul fara fir, ca un maus cu fir e 10 lei, mai ieftin ca o cutie cu inghetata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ziua buna !
Ashera, ca sa mai amani prenatalul, poti sa iti iei concedii de 5 zile de la medicul de familie si eventual cu diagnostice de urgenta daca te intelegi bine cu ea. Daca nu, iti poti lua concediu de risc de sarcina. Eu asa am facut. Avand in vedere ca nu voi beneficia de cei 8 milioane dupa ce nasc, prelungesc cat pot sa iau prenatalul. Concediul de risc de sarcina se ia de la medicul de medicina muncii al societatii unde lucrezi, atat pe baza celor scrise in caietul de gravida cat si pe baza unei anchete facute de medicina muncii referitoare la modul tau de lucru (la birou, la calculator, pozitie sezanda, etc). Daca mai doresti lamuriri, vorbim. Succes .
Siminoc, si eu incerc sa stau seara oricat de tarziu ca sa dorm bine noaptea, insa nu mereu pot. O sa vorbesc azi cu ginecologul sa-i spun despre cum ma doare burta noptile si cum mi se face pietroi. Am un singur stres sa nu ma interneze in spital pt asta ca mi-e o silaaaaaaaaaaaaaaaa de zile mari. In fine, oi vedea.

Jeni32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

LUNA merci!
da de ce?stii tu ca sunt mai grozave astea de la avent?
oana34+IANIS BOGDAN

Hop si eu ca musca-n lapte, dar daca nu stiu, mai bine intreb: de ce ne trebuie biberoane? Nu mai bine asteptam sa vedem daca alaptam si daca nu putem alapta, luam dupa aceea? Aveti de gand sa mai folositi biberonul la altceva decat lapticul bebelushului?

Ashera, teoretic, un medic de familie intelegator ar avea "resurse" sa te tina acasa in medical. Dar daca nu vrea, nu vrea. Poti sa-ti mai iei si concediul de odihna pe anul in curs si tot mai amani prenatalul.

Aylin, si pe mine ma usuca toata caldura asta. Plus ca-mi huruie calcu' mai rau decat un tractor - avem 2 coolere, amandoua "silentioase" ca un supersonic!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna dimineata.
ANYA bafta!!! sa te refaci repede, sa ai mult timp laptic si bebelina sa fie sanatoasa, papacioasa si sa doarma bine.. Asteptam vesti.

In alta ordine de idei. Tot ce a zis Anya despre inducere este perfect adevarat(nu ca as fi contestat vreodata parerea ei). Va spun ca sa stiti si sa nu aveti si voi idei ca mine. Deci si parerea medicului meu este urmatoarea: inducerea din sapt. 39 si nu o recomanda din aceleasi motive ca si Anya.

Despre mine ca de fusai ieri la control si nu am dat raportul.Totul se pare ca e bine(a fost doar control pe masa). Colul este scurtat si bb jos. I-am spus dr ca tin mortis sa nasc cu el, dar mai e o problema trebuie sa stau cumintica saptamana asta ptr ca este inchis Elias-ul din cauza de sanepid, nu au gasit nici o problema in urma multor controale din ultima vreme dar asa s-a decis...dezinfectie totala. I-am zis medicului ca am un dulap mare pe care m-am gandit sa il mut din loc daca nu este de acord cu inducerea asa ca am convenit in felul urmator: il sun duminica daca totul este ok la maternitate oprim medicatia si imi da dezlegare la ce ma bucur ca am un cef nebun , mai ales ca dupa aia pana ma refac, oboseala alea alea o sa treaca ceva vreme pana mai pot sa prestez.El a sugerat metoda zicandu-mi ca este mult mai placuta decat sa mut dulapul si nu este periculoasa ptr mine si bb. Mai trebuie sa repet anticorpi de grup sanguin sapt. viitoare, ieri am recoltat secretie ptr streptococ si sper sa fi dat rezultate tratamentul ca daca nu trebuie in timpul travaliului sa imi faca antibiotic iar lui bb imediat cum se naste vreo 4 zile si asta ma cam sperie. Mai vreau sa fac si o eco dar la medicul meu nu sunt locuri asa ca o sa vad unde.
Mama ce mult am scris ...hai ca revin mai tarziu fug la bucatarie ca azi trebuie sa gatesc.
Apropo sunt si io in 37+3.
Va pup.

HAI ALINA.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Buna dimineata! De ieri nu mai am lapte la serviciu si sufar, il pindesc pe tipul care trebuie sa vina cu 'marfa'.

Anya, Monica, bafta si nastere usoara!
Milly, bafta! Sa-i transmiti si Alinei urarile noastre de bine.
Anto, nici n-am avut putere sa caut mult pe net despre analiza aia (de nervi ca mi-a iesit pozitiva). Astept sa merg luni la eco morfo si joia viitoare la dr sa-mi zica ce e in neregula. Bafta miine la dr!
anyah, bine ai venit!
Aylin, esti foarte scumpa la vedere. Nu mai da vina pe mausul fara fir, ca un maus cu fir e 10 lei, mai ieftin ca o cutie cu inghetata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ioana

nu e motiv scornit, dar ma scoate din minti. am si vreo 10 mouse-uri cu fir, dar nu ajung in pat, de unde scriu eu. cateodata trec si 10 min pana merge un refresh, nu vrea sa scroll down, nu vrea sa ma lase sa ii dau pagina urmatoare...mouse cu persoanalitate, ce mai!
si in plus eu si cu caldura suntem certate din nascare. ma gandesc sa iau un calculator cu racire pe apa

bafta la eco morfo de luni! o sa vezi cate zice herghe acolo la eco! mai multe ca iosup!

io am facut analizele de sange si pipilic. se pare ca e calciul mic. in rest, ok. am facut si streptococul grupa B, si cam atat. astept sa vad cat a mai crescut piticania. luni merg sa vad.

Aylin, 31+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Anya ! Monica !

Nasteri usoare, refaceri rapide si bb-lusi sanatosi si mancaciosi!!!! Numai bine!!! Va asteptam cu vesti super!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia ....eu mor cu caldura asta. nu stiu ce sa mai fac. nascuta in decembrie, sunt cu caldura inamica de moarte. cand oamenilor le e bine mie mi-e cald, toti ma certau ca umblu dezbracata "pe frigul asta", asa ca ce sa mai zic la temperaturile astea.

in rest, demoralizata ca mai am asa de mult, ca se opereaza sotul meu la inceputul lui iulie, ca ai mei pleca la londra la sfarsitul lui iulie (si raman sa nasc singura), ca...., ca..., ca...

si nu pot dormi noaptea, sau daca dorm, dorm ingrozitor si atunci am moralul scazut in ziua urmatoare...si tot asa

si mai sunt si hormoneii la mijloc

Aylin, 31+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Neata,

Ce fac fetele in dimineata asta? Am vorbit acum cateva momente cu sotul Domnei Anya si inca nu intrase in operatie. Este la terapie intensiva si se pregateste de marea intalnire, asa ca ii tinem pumnii. Cum am alte vesti de la ea va anunt.

pup

28 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

RALUCAPIO-multumim de stirile despre Anya.
Sa ne tii la curent,plizzzzzzzz

Samurai-lady 33 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput