Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Morning Lia. Beau si eu laptic cu tine, ca de la 3 bantui prin casa. Am tras ieri o super cearta cu medica de familie, am plans de nervi. Si nici nu am putut sa dorm
. Nu stie sa calculeze sarcina in saptamani, si ptr un kk de medical de 3 zile, m-a pus sa fac drumuri la gineco si sa-i aduc scrisoare "oficiala" cu cate luni am. Si pe caldurile de ieri, asta mai imi trebuia. Si tot nu mi-a dat concediu!!! Azi tre sa o iau iar de la captat, ca imi trebuie concediu incepand cu 19.. Of, of.. Medici incompetenti.
32+
Christian
Cum sa nu stie sa calculeze varsta sarcinii?! De fapt, ce ma mai mir... Orice pretext e bun ca sa pui bete in roate cuiva... Eu m-am obisnuit sa merg la medicul de familie (care e totusi un pic mai dezghetat decat ce povestesti tu) cu un intreg arsenal - calendar al sarcinii listat frumos pe saptamani si pe zile (de pe amazingpregnancy.com), toate notitele ginecologului - si la capitolul asta am noroc, fiindca gine a mea e extrem de minutioasa cu hartiile -, dosarul cu analize si eco etc. Efectiv nu ies de la medicul de familie pana nu rezolv ce-mi trebuie! O singura data m-am plimbat de doua ori, fiindca imi calculase aiurea data intrarii in prenatal. De atunci m-am invata minte!
Mi-e ciuda ca te-a facut sa plangi!
pentru medicul tau de familie!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
Ashera spune:
Mie mi-e cel mai ciuda ca azi tre sa merg din nou la ea, ca ieri nu mi-a dat concediu, ca, na, pana m-am intors eu de la gineco i se terminase ei programul
. Tu la cate saptamani ai intrat in prenatal?
32+
Christian
liadorian spune:
quote:
Mie mi-e cel mai ciuda ca azi tre sa merg din nou la ea, ca ieri nu mi-a dat concediu, ca, na, pana m-am intors eu de la gineco i se terminase ei programul. Tu la cate saptamani ai intrat in prenatal?
32+
Christian
Am intrat in prenatal la 31 de saptamani.
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
Ashera spune:
Eu asi vrea sa mai aman putin prenatalul (cam inca o luna). Exista vreo modalitate legala sa mai beneficiez de concediu medical normal si sa nu fiu obligata sa intru in prenatal? Orice.
32+
Christian
siminoc spune:
Buna dimineata!
Si io la un pahar de lapte, rece va rog!![]()
Io asa dorm, mai pe bucatele. Da' macar cat dorm, dorm bine!
S-ar putea pe la opt sa dispar ca mi se face dor de pat.
Daca m-or lasa vecinii sa mai motai un pic. Tot cartieru' e-n reparatii. Fiecare mai bocaneste cate juma de ora macar zilnic. Si de astea de pe scara n-am cum sa scap, decat daca ma mut.![]()
quote:
Eu asi vrea sa mai aman putin prenatalul (cam inca o luna). Exista vreo modalitate legala sa mai beneficiez de concediu medical normal si sa nu fiu obligata sa intru in prenatal? Orice.32+
Christian
Imi pare rau de ceea ce ai patit cu medicu' de fam. Iti urez bafta azi!
Bineinteles, poate sa-ti dea medicale, in limita legala (exista un nr total pe an), si poti beneficia de prenatal mai tarziu! Eu stiu pe cineva care a avut medical, cu toate ca, teoretic, putea sa beneficieze de prenatal.Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
oanabbb spune:
LUNA merci!
da de ce?stii tu ca sunt mai grozave astea de la avent?
oana
34+
IANIS BOGDAN
Ashera spune:
Oana, eu nu am cumparat inca, dar prietena mea care are bb mi-a recomandat NUK. Cred ca in wend o sa iau si eu.
Siminoc, sper sa te lase vecinii sa te odihnesti. Si la mine in bloc renoveaza cineva, si de la 10 parca langa patul meu se aude bormasina.
32+
Christian
aylin_tarcan spune:
neata! nu am mai scris de mult timp, mouse-ul wireless pierde semnalul si ma enerveaza, calculatorul face caldura si mor asfixiata...
anya, monica si fetele care se pregatesc de nastere 

alina.a tinem pumnii! ica u pic si GATAAAA!!
lia, oti, anto, ioana
in legatura cu gonitul sau primitul in mamicile de iulie-aug, cred ca unele fete nu au inteles prea bine ce am vrut sa spun (eu si alte mamici). era si este vorba (din toate punctele de vedere, si "matematic" si "nematematic") de DPN care a fost stabilita la inceput, calculata in functie de ULTIMA MENSTRUATIE. asta a fost criteriul dupa care mamicile se incsriu intr-o grupa sau alta. nu cand va avea loc nasterea. indiferent de cand va naste fiecare, fapt de altfel irelevant pt ca nu nastem la 40+0. nu prea am inteles ironiile inutile. ca doar nu izgoneste nimeni pe nimeni, ba dimpotriva, toata lumea e primita cu bratele deschise. doar ca nu mi s-a parut corect sa fie atacata mamica care a zis de "spartul ghetii", mai ales cand avea dreptate.
nu mai stiu cine intreba, herghelegiu masoara cisterna magna.
biberoane de la avent (zice lumea ca sunt cele mai bune)
daca imi mai aduc aminte de ceva de raspuns la ce am citi, revin.
inca o data 

fetelor de pe ultima suta!!!!
EDITEZ ca sa mai zic ceva: Nu va suparati pe mine acum ca sa ma izgoniti, dar chiar nu inteleg ce asa mare subiect de disputa, ca doar pana la urma nimeni nu e izgonit, toata lumea e primita....nu am inteles prea bine atacurile ironice!
Aylin,
31+ 
atat de mari suntem
andreea c spune:
Anya, Monica 

! Suntem cu gandul alaturi de voi. Sa va ajute DD sa fie totul perfect si pt. voi si pt. bebei.
Asteptam vesti...
AndraZ, daca am retinut bine, si pt. tine e o zi mare...
.
Andreea
saptamana 38
Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

. Beau si eu laptic cu tine, ca de la 3 bantui prin casa. Am tras ieri o super cearta cu medica de familie, am plans de nervi. Si nici nu am putut sa dorm
. Nu stie sa calculeze sarcina in saptamani, si ptr un kk de medical de 3 zile, m-a pus sa fac drumuri la gineco si sa-i aduc scrisoare "oficiala" cu cate luni am. Si pe caldurile de ieri, asta mai imi trebuia. Si tot nu mi-a dat concediu!!! Azi tre sa o iau iar de la captat, ca imi trebuie concediu incepand cu 19.. Of, of.. Medici incompetenti.