Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by liadorian
[Siminoc, atat harnicie e molipsitoare! Pazea, ca va ajung din urma! Ni s-au adunat si noua aproape 2 saci de hainutze primite de la prieteni. Multe noi, multe purtate de finutza mea... Cred ca saptamana asta imi fac si eu curaj sa le sortez si sa le spal cum trebuie. De calcat cred ca o sa calc numai strictul necesar si o sa ma ocup de restul dupa ce nasc. Intrebare de incepatoare: ati folosit detergenti speciali pentru hainutzele copilului sau balsam?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

dupa ce am discutat cu toate mamicile de pitici pe care le cunosc am decis sa le spal (si le-am spalat) cu detergentu nostru obisnuit (Ariel) si am optat la masina pt clatire suplimentara. am folosit in plus napisan, care este o pulbere, echivalentul clorului, speciala pt bebei. da' am primit, de peste mari si tari (a se citi UK). habar nu am daca se gaseste pe aici.

Simona+37 mamica de Miruna

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

[green]feteleee, am intrat si noi in saptamana 34!!! yeeees!!!

[font=Comic Sans MS]AndraSapt34 cu Horia Andrei si[b]Dragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

felicitari! mult a fost, putin mai este!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Muuh, multumesc pentru ideea cu rezervele! O sa il intreb pe Filipescu cum sta treaba pe acolo, dar in mod sigur rezervele trebuie sa aiba aer conditionat. Mai rau e ca nu stiu cind nasc, deci ar trebui sa se nimereasca atunci una libera. O sa vad atunci ce fac, desi eu as prefera sa mai stau si cu alte mamici in camera, ca sa mai am si eu cu cine ma sfatui una-alta. Si daca chiar nu o sa mai pot de caldura, imi aduc ventilatorul de acasa! (offf, ce probleme am si eu )
Anya, nastere usoara, refacere rapida si o bebelusa cel putin la fel de reusita ca prima!

Cristina, 33+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Antoanela23
Am uitat sa va spun ca azi am implinit si eu 37 de sapt, ar fi trebuit sa ma imbat nu-i asa? Plus ca aseara am facut ultima injectie cu Clexanne .
Au fost momente cand nu m-as fi vazut ajunsa aici si-mi imaginam cum o sa plesnesc de fericire ca am reusit; iar acum ca am reusit tot in groapa am moralul, am inlocuit un stres cu altul: mi-e frica de nastere, mi-e teama ca bb nu e sanatoasa si perfecta, Doamne fereste si tot felul de alte ganduri.
O fi de la hormoni? Eu asa sper.

Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)

pai ce faci? te inneci ca rromu' la mal?
tr sa fii optimista, macar de dragul copilului! ai incredere! tr sa fie bine! la ce-ti ajuta toate gandurile astea negre? la nimic! asa ca "put a smile on your face... and don't worry, be happy" vorba cantecului!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

karligutza, ai grija de tine!
of, e groaznica o raceala, da' pe caldurile astea e tortura!
insanatosire grabnica!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

pupici pe burtici si somn dulce!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by oanabbb
as mai avea o intrebare....voi ce biberoane ati cumparat..???????
chicco sau nuk?ca eu sunt pierduta intre atatea opinii.....

oana34+IANIS BOGDAN

Avent

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

!

Vine cineva la un lapte rece la ora asta?
Hmmm, ma gandeam eu ca inca va faceti somnul de frumusete! Numai sotul meu bantuia pe la 3.30 prin oras sa-mi cumpere lapte , sa potolesc nitel arsurile astea; cred ca azi adoarme saracu' cu capul pe birou. Eu insa, nesimtita, am inviat si-s fresh ca o floricica! Pai cum sa nu am emotii cand se apropie atatea evenimente fericite! Mai avem putin si o cunoastem pe Arina, maine Anto isi scoate cerclajul... He, he si cate o sa mai vina! De-abia astept! Parca-s la premiere in clasele mici si ascult numele celorlalti inainte sa vina si randul meu! Na, eu am fost dintr-aia cu coronita in fiecare an .

Karligutzo, insanatosire grabnica! Scoate nasul din batiste si razi la soare ca acusi, acusi vine 6 iulie peste noi!
Simona, multumim de lamuriri! Cred ca noi ramanem la Vanish in loc de Napisan (o sa-l cautam oricum si pe asta, cine stie, poate e chiar sub nasul nostru si eu nu stiu). Clatim bine, bine si sper sa nu fie probleme.
Anto, inca un pic de curaj si iesim la liman! Sa ai o zi buna!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Anya noastra cred ca e pe punctul de a pleca la intalnire. Asteptam vesti si-i tinem pumnii. Eu sunt tare pleostita: ieri, sarah a facut febra, iar mai devreme a vomat; este tot ce ne lipsea, mai ales ca maine n-o mai las la gradinita in conditiile astea si singura acasa cu amandoua...Ultima data cand am dormit mai mult de 3 ore a fost acum mai bine de 2 saptamani...si mai naste si Anya...si am o stare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Morning Lia . Beau si eu laptic cu tine, ca de la 3 bantui prin casa. Am tras ieri o super cearta cu medica de familie, am plans de nervi. Si nici nu am putut sa dorm . Nu stie sa calculeze sarcina in saptamani, si ptr un kk de medical de 3 zile, m-a pus sa fac drumuri la gineco si sa-i aduc scrisoare "oficiala" cu cate luni am. Si pe caldurile de ieri, asta mai imi trebuia. Si tot nu mi-a dat concediu!!! Azi tre sa o iau iar de la captat, ca imi trebuie concediu incepand cu 19.. Of, of.. Medici incompetenti.

32+

Christian

Mergi la inceput