Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tin pumnii tuturor fetelor care se pregatesc sa nasca in zilele urmatoare.
cristina-ana intreaba-l pe Filipescu daca nu poti sta la rezerve, alea au sigur aer conditionat. Mai stiu sigur ca la reanimare este aer conditionat (am beneficiat din plin de el). Si eu imi facusem trasee cum sa ajung mai repede la Elias si am ajuns in zece minute, era sapte jumatate dimineata deci nu mai fi stresata totul va fi perfect.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
nu mi-a mers internetul toata ziua. din pacate nu am citit din urma decat foarte putin, dar promit sa recuperez maine.

anya multumesc mult pt raspuns. situ ca nu esti de acord cu cezariana la rece si ai motive serioase sa o faci. din ce am citit s-ar putea sa nu fie chiar la rece.
am vrut sa stiu care sunt riscurile pt a nu accepta o cezariana programata de medic daca ne e cazul.
tin pumnii pe maine sa fie totul bine. doamne ajuta sa ai o pitica sanatoasa si frumoasa, iar tu sa te refaci repede si sa vi sa ne povestesti cum a fost.

pe la pranz am vorbit cu monica, se internase si avea dilatatie 6. are toate sansele sa nasca azi. i-a facut medicul un calciu si spunea ca mai tarziu poate ii pune o perfuzie. azi e medicul ei de garda, deci e convinsa ca o sa nasca cat de repede. inca nu stiu ce a mai facut intre timp caci a ramas ca suna ea ca sa nu o stresez in timpul travaliului. sper sa fie totul bine. ii tin pumnii pt un travaliu usor si un bb sanatos.

cam atat pe azi, mai multe maine caci ma streseaza sotul sa mergem la nani.
va pup.

nico31+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Monica ....nastere usoara si bb sanatos!

Simona 33+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

vai...fetele...cum a trecut timpul!!!!!
parca ieri incepeam odiseea si acu ne facem galerie!!!!!!!!!!

tin si eu pumnii pt fetele care il asteapta pe bb zilele astea!!!!

as mai avea o intrebare....voi ce biberoane ati cumparat..???????
chicco sau nuk?ca eu sunt pierduta intre atatea opinii.....

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Simona, spor la calcat!
Eu am avut acum o sapt o astfel de experienta si nu mai repet!

Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

merci oana! am avut! am terminat! uraaaaaaa! sa nu cumva sa credeti ca se va repeta curand. nu sunt adepta calcatului. daca s-ar putea mi-as cump doar haine care nu tr calcate! am vrut ca lucrusoarele bebelinei sa fie spalate, calcate si puse la loc. acu' urmeaza sa fac bagaju'. era programat pt asta seara, da' a venit jumatatea mea de la serviciu si m-a invitat la o plimbare pe Copou. bineinteles, bagaju' s-a amanat pt maine! numai dupa asta si va puteti da seama ce bine stau cu optimismul, daca la cele 37 sapt si o zi nu ma agit sa-mi fac bagaju'!
in timpul zilei, cand eram pe forum, m-au dat afara fortat, si n-am mai putut intra. am incercat de cateva ori in urm jumatate de ora. pe desprecopii puteam intra, dar nu pe forum. voua vi s-a intamplat? sau scriam eu prostii si mi-a dat cineva cu sutu'n !

Simona+37 mamica de Miruna

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Monica

Anya

Alina si Milly succes si sa tineti bebeii in burtica cat mai mult si mai exact cat de mult va doriti voi.

Mada care-i baiul?

Hook imi pare rau ca ai racit tocmai acum. Ai girja de tine.

Va pup pe toate.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miillyy

Buna ziua, gravidutze!

Am intrat si eu putzin ca sa va mai dau vesti despre Alina.a ... si despre mine. Alina nu a nascut inca ; cum o apuca contactiile, cum primeste medicamente care sa i le stopeze. In rest e bine, doar psihic zicea ca nu mai rezista.
Eu o sa ma alatur ei, urmeaza sa ma internez si eu maine(cred ca a o sa fiu vecina Alinei). Se pare ca nu am rezultate prea bune la tocograf si Dr. vrea sa ne tzina sub supraveghere(pulsul lui bebe iarasi nu a fost ok,a avut la un moment dat o mica variatie, ceea ce indica ca nu o duce prea bine "inside" datorita probabil placentei care e cam "imbatranita").Am avut o cadere nervoasa cand mi-a zis sa raman in spital, dar asta e, pana la urma poate e mai bine. Singura mea dorintza este ca baietelul sa fie bine, in rest....nimic nu are importantza.

A, si acum sunt in saptamana 36, nu am mai avut timp(si chef) sa schimb la semnatura.
Va doresc numai bine la toate!

M. 34+ babyboy

va tin pumnii si tie si alinei! sa dea DD sa fie totul bine!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jeni71

Siminoc, pai simplu-mi-a dat dr de fam pt durerile de burta noaptea cd mi se strange burta pietroi sa iau diazepam si no spa. IN prima seara a mers, apoi nu a mai mers, drept pt care am schimbat tactica, mi-am luat medicamentele la pat si azi noapte pe la 3.30 cand am simtit ca ma apuca durerile am luat 1 no spa si un diazepam. Probabil de la diazepam am dormit asa bustean. Insa si acum sunt cam turmentata de la el. Abea astept maine la 3 cand merg la control sa ii spun la medic de noptile mele cu burta tare si dureri cand in stanga cand in dreapta.

Pup toate burticile de pe site, Jeni32+

jeni! eu stau cat mai tarziu seara, fara nici un efort, la drept vorbind! pe forumul DC, bineinteles. cineva tr sa stinga lumina la sf zilei .

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ALINA A . iti tinem sa ai muuuuuulta rabdare si un bb grasun si sanatos!

eu cam raman la coada!programarea mea e intre 20 si 23 iulie in functie de ce zodie vreau sa.l fac!sper sa o pot duce pana atunci!

imi spuneti va rog ce firme de biberoane v.ati luat??????plssssssss

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

ATAT AM DE ZIS!

MONICA SI ANYA. VA ASTEPTAM CU VESTI FOARTE FOARTE BUNE SI CU POZE

Blueiris
30+ Alexandra

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput