Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo78 spune:
Am si eu o intrebare fireasca de altfel, referitor la chestia cu mamici de iul-aug si copii nascuti in iunie....nefericitele care sunt in coooada listei, la sfarsitul lui august, daca depasesc termenul si intra in septembrie, le alungam la mamici de sept-oct? Ca asa e matematic! Chiar daca am fost impreuna de la incepit...
Sa nu se simta nimeni atacat, e o intrebare retorica....
Simona
33+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
AndraZ spune:
Seara buna!
Am revnit si eu, acum cand s-a mai racorit afara si cand am mai prins putina viata ca sa pot scrie cateva randuri.....caldura asta ma termina si imi tine HTA in sah...eu cred ca mor de cad in casa pana nasc....![]()
Anya,eu si bebelina mea iti uram nastere usoara si fara de probleme! mai e atat de putin si iti vei tine bebelina in brate....ma apuca plansul de emotie...ce sa-i faciu cu hormonii astia ......te pupam dulce si asteptam sa va intoarceti acasa!
Miillyy, bafta multa la spital si transmite-i Alinei toate urarile noastre de bine si multa sanatate!
Jadi, ti-am vizionat pozele...superbe...ai o bomboana de copil...sa va traiasca si sa dea DD ca si al doilea sa iasa la fel de reusit!
Anto, felicitari pt cele 37 de sapt! Cand o sa trec si eu de ele voi sarbatori cu siguranta...dupa aia fie ce-o fi!
Karli, insanatosire grabnica!Ai grija de tine sa te faci bine pana la marea intalnire....
Andra
35s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
jeni71 spune:
Azi mi-a fost somn toata ziua, si m-am perpelit de pe-un pat pe altul de somn, de caldura, de de toate, si-am citit aproape o carte intreaga. O fi de la pastila aia de Diazepam luata azi noapte la 3.30?
Anya
tinem pumnii maine, nastere usoara, dureri putine, bebelash sanatos si mumos si Doamne ajutat-ti!
Ma duc sa incep alta carte, sotul meu e disperat cate carti citesc in ultima vreme, a zis ca si cand o sa nasc tot cu cartea in mana voi fi
.
Apropo de Bucuresti, cred ca aveti dreptate, nu se muta nici un magazin din loc, plus ca daca tot am ajuns aici, nu are rost sa risc nimic, desi...............inima mea bate tot acolo. Dar ma imbarbatez cu ideea ca voi avea un bebe sanatos, si la anul recuperez si concedii si Bucuresti si tot.
Seara buna tuturor, noapte linistita la toate burticile, povestim si ne citim dimineata
.
Jeni
32+
Graviduta spune:
Fetelor, nu v-am mai citit de mult si acum am mai recuperat. Apropo de ce spunea Simona, desi eu as fi mamica de iulie-august, o sa nasc mai mult ca sigur pana la sf lui iunie (fac cezariana saptamana viitoare, oricum pana pe 30, cand pleaca dr meu din tara). dar tot mamica de iulie-august raman, chiar daca mai trag cu ochiul la mamicile de mai-iunie. Asa ca si fetele care o sa depaseasca luna auguat si nasc in spet ar trebui sa ramana tot aici. Dupa cum punea Iosup, nu suntem suruburi facute la fabrica, deci nasterea propriu-zisa a bebeului poate sa fie inainte sau dupa DPN. Atat timp cat criteriul de incadrare in gasca e DPN-ul, cred ca e mai bine sa ramana asa.
Legat de alte p[ostari pe care le-am citit in cap asta, si eu am fost fana gheata vreo 2-3 saptamani, incepand din sapt 34-35, mai ales din cauza arsurilor gastrice. Bagajul mi l-am facut saptamana trecuta, dupa ce a stat imprastiat prin casa vreo sapt jumatate. MI l-am facut sub presiune, ca ma luasera niste dureri si m-am speriat ca naasc, mai ales ca eram si singura acasa. Durerile mi-au trecut, dar m-am ales cu bagajulfacut. ![]()
Am vazut ca discutati despre cosmetice pt bebei. Eu una nu i-as lua Johnson baby. Probabil ca reactiile fiecarui bebe difera, in functie de piele, dar eu mi-am dat cu Johnson pe picioare pt ca mi se uscase rau pielea si m-am ales cu niste pete rosii si mancarikmi de nu stiam de la ce sunt. Pana am citit pe forum ca au patit-o si unii bebei si nu mi-am mai dat. Am scapat de ele, deci de la asta erau. Intrasem in panica si vroiam sa merg la un dermatolog.
Nu in ultimul rand, nu stiu daca am voie, dar va recomand produsele de imbracat de la Rombaby. Mi se par f bune calitativ (bumbac bun) si ca pret. Eu le-am comandat online de la reclamamascata.
Toate cele bune si nastere usoara tuturor.
38+
madabout2003 spune:
Hola! V-am tot citit zilele astea dar nu am prea postat ca am moralul in galosi
! Nu e nimic grav, prostii de femeie gravida! Intru maine sa ma plang..
Am intrat sa ii urez nastere usoara Alinei cred ca toate o sa ne gandim la tine maine! Arina sa fie frumoasa, sanatoasa si iubicioasa ca si surioara eu!
MADA
29+, cu
Emily
Noi doi+1
karligutza spune:
mai raspund la un 'subect!
treaba asta cu masuratorile bebelushului... cu kilogramele si gramele lui... v-as intreba si eu de ce va faceti griji? ca e mai mare sau mai mic... cum adica la 3,200 kg corespunde la nush cate saptamani, sau la 3,500 e ca de 40 saptamani... cei care se nasc la 4,300 kg sau aproape de 5 kg (ca sunt cazuri), n-au stat in burta mamei 50 de saptamani, fiti convinse! deci eu as zice sa nu mai bagam la cap atatea masuratori cu kilogramele ca nu-si au rost grijile astea.
andutzy felicitari pt.saptamana incheiata! parca te zaresc mai optimista? ![]()
paticut sanatate multa si tie! nu-ti fa griji acum, Rares e baiat cuminte si sanatos, iar daca tu te simti bine, o sa fie totul bine! dar din nou, ce stiu eu? te pup si te imbratisez! eu sunt pe aici, dar lipsita de chef, am zis mai sus de ce 
AndraZ multumesc. Si tie sanatate multa ca doar ai de supravegheat o HPA!
dar cu optimism si putin ajutor de la Doamne-Doamne, trecem peste toate! 
karligutza
sapt.37 cu
la purtator
AndraZ spune:
karligutza scumpa ca bine zici!
tre sa fim optimiste in tot ceea ce ne priveste!am ajuns la 30 si ceva de saptamani asa ca nimic rau nu se poate intampla! suntem pe ultima suta de m....si nu tre' sa ne inecam ca tziganu' la mal! capul sus! si noi si bebeii nostri suntem ok si tre' sa fim ok!unii sunt mai grasutzi, altii mai slabutzi. important este ca suntem sanatosi!
Andra
35s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
karligutza spune:
am actualizat semnatura... trebuia sa fac asta de ieri, dar niciodata nu e prea tarziu!
ma duc la nani si va pup fetelor... macar cand dorm nu mai stiu nimic, de nici o durere! sau neplacere! mie mi-e tareeeeeeeeee rau, simt presiune in creieri, ma dor tamplele, mi-e greata, m-am schimbat inca o data de tricou (l-am dat jos ud ud!
), am nasul infundat, mi-s ochii grei... ce sa fac? vreau sa imi revin pe loc! se poate? 

ce ma bucur e ca mai am cate o contractie dureroasa... asta-mi place!
zzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sapt.38 cu
la purtator
AndraZ spune:
karli, baga si tu niste oscillococcinum...la mine trece raceala imediat cu asta...
Andra
35s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Simo78 spune:
Karligutza, of! Raceala iti mai lipsea! 
Iar de contractii, ce sa zic...la cat mai multe si mai dese 
Simona
33+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.