Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Samurai-lady spune:
ANYA-mai putin si esti cu bebika in bratze.
Asteptam vestea maine
Samurai-lady
33 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
mamii spune:
Pheewww au inceput sa ma cuprinda emotiile azi!AM stat langa sala de nashteri cand au nascut 2 mamici...phewww...
Sper knd o sa ma duc la monitoraj sa nu mai fie asha
k ma inspaimanta!![]()
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Daca le voi face promit sa trimit la fiecare cate o bucata.
Oana34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Sa stii ca eu asa promisiune nu uit nici peste un an
!Anto
37 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
paticut spune:
Alina (Anya).. multumesc mult de raspuns... am citit pe forum (acu vreu an) ca pot fi probleme chiar foarte grave functie de acest titru.
Nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau acu in prag de 34 saptamani... dar nici bine nu imi este.. asa ca astept cu nerabdare raspunsul de la recoltarea a doua si sper sa nu fi crescut.
Medicul de familie - e o tipa super adevarata.. mi-a spus ca trebuie facut saptamanal intrucat daca creste sau scade brusc inseamna ca a afactat fatul si tre' de urgenta cezariana.. sper sa nu fie cazul intrucat eu inca visez la o nastere normala chiar daca sunt baba (maine poimaine 34 ani).. ca si jadi ca suntem in acelasi an...
Scuze Jadi.. nu am vrut sa te fac baba dar eu acusica asa ma simt.
sper ca totul sa fie OK.
va puip si nastere usoara aine.. cu Arina super sanatoasa si frumoasa cel putin ca Anya.
paticut 33+ cu bebe Rares
Antoanela23 spune:
Miillyy, bafta multa la spital, curaj si rabdare.
Multumim de vestile despre Alina.a, pup-o din partea mea.
Ma voi gandi la voi amandoua, sa treaca repede timpul si sa stea bb-ii la caldurica, sa creasca mari si vigurosi.
Am uitat sa va spun ca azi am implinit si eu 37 de sapt, ar fi trebuit sa ma imbat nu-i asa? Plus ca aseara am facut ultima injectie cu Clexanne
.
Au fost momente cand nu m-as fi vazut ajunsa aici si-mi imaginam cum o sa plesnesc de fericire ca am reusit; iar acum ca am reusit tot in groapa am moralul, am inlocuit un stres cu altul: mi-e frica de nastere, mi-e teama ca bb nu e sanatoasa si perfecta, Doamne fereste si tot felul de alte ganduri.
O fi de la hormoni? Eu asa sper.
Anyah, bine ai venit in gasca. Primele mesaje iti apar cu intarziere, asta nu inseamna ca nu te bagam in seama. Scrie-na mai des.
Anto
37 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Anto eu zic ca nasti la 40
. Oricum nu mai conteaza, ai fost o eroina, ai trecut de 37, joi de dezleaga, ce o fi o fi!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Paticut babe babe dar puitoare!
Ma duc sa dau liber la bona, de maine incep si eu numaratoarea inversa! Tot maine am zi de gym, servici si control la dr, daca scap maine, nasc peste 1 saptamana
. Bashca naste si Alina!
Deni &
Vlad & Tudor
ghinetz spune:
Anto, sper sa nu treaca chiar un an pana sa apuc sa fac tot ce mi-am propus (gastronomic, vorbind). Sa vedeti gabi ce harnicuta e! Gospodina lu'mama...! A facut mai zilele trecute o tarta de salivez si acum. Daca poate ea cu trei copii o sa pot si eu cu doi, nu?
Stiti ce fac? Listuta pentru bagaj. maine am zi de cumparaturi. O sa gloesc o farmacie, la cate am scris aici ca-mi trebuie. Plus alte maruntisuri. Am consultat lista scrisa de Deni pe forum. Plus ce mai aveam de la Gabi si Anya. Sper sa nu uit nimic.
Anya, maine pe la ce ora se intampla evenimentul? O sa ma gandesc la tine. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Sa fiti sanatoase. Habar n-am ce urari sa fac. Ma emotionez asa repede. Dar simti/stii tu ca ne gandim cu toatele la tine.
Oana
34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
karligutza spune:
Buna seara!
raspund la subiect, fara ca sa fiu cu ultimul post citit, dar va garantez ca pana la pag.5 am buchisit printre lacrimi tot! de ce lacrimi? pen'ca's racita taaaaaaaaaaaare! am patit-o ieri asa ca aseara si azi bolesc de zor! nasul imi curge fara voie, transpir prin orice por dublu fata de motivul caldurii (deh' sunt racita, nu?) si stranut si imi lacrimeaza ochii! de ce am racit? ei bine, trafic de influenta! influenta aerului cald asupra organismului meu, apoi influenta aerului conditionat tot asupra organismului meu! m-am plimbat ieri ca si cum eram in luna a 3-a, o usurica! si de bine ce m-am plimbat cu bebe in burtica de 37 de saptamani, mi-am facut rost de boala! acuma sufar! e' asta e.... daca inca mai pot face haz de necaz, nu-i chiar tragic, asa-i? imi trece azi maine, nu am voie pastile ca am intrebat persoane avizate, insa citrice si apa la greu! chiar simt nevoia! daca se uda si cearsaful de sub mine, nu doar tricoul! 

... o sa mai stiu eu daca mi se rupe apa? 

ca tare as vrea si asta!
de ce m-apuca si nascutul? pen'ca am vazut ca ati discutat nitel pe marginea nasterii induse inainte de termen. Da! eu sunt chemata la apel pe 6 iulie (cand voi avea 39 sapt.si 5 zile), dar eu vreau sa nu mi se induca nimic altceva, decat ideea ca voi fi o mamica excelenta
! sper sa reusesc sa aduc pe lume o fetita frumoasa pana atunci, caci zau nu as vrea sa risc nimic! si-asa natural, cum o zis si anya o nascut femeile pe camp! pe "chiluta" (cum zice mama mea care-i la Moldova) - a se intelege chiluta=pilota! - astfel incat si eu vreau sa-mi puna D-zeu mana-n cap si fetita in brate natural!
am vazut si eu cele 5 poze de la mare! si din ele e firesc ca am observat asa:
- una cu deniss si tudor!
- una cu tati si vladutz!
- una cu vladutz sofer de "pi jos"
- una cu vladutz "sofer" de topogan
- si inca una cu marea! (si cu toti cei care m-au ofticat ca erau cu picioarele in ea) ![]()
mi-au iesit socotelile? 5 or fo' asa-i? ![]()
si mai am un mesaj de trasmis! ffff.important!
Anya maine vine barza!!! uraaaaaaaaa.... bafta multa!
stii cumva incotro pleaca dupa aia?
imotiile cred ca-s mariii cat casa! iti doresc sa fii bine si inainte si in timpul si dupa "operatiunea-vine barza" iar arina sa nu care cumva sa te vada altfel decat ZAMBINNNNDDD LAAAARG si cu tzatzicile pregatite pt.guritza ei din prima zi! se vede ca nu stiu nimic despre cezariana, dar eu sper sa te recuperezi rapid! si sa nu fie greul asa de greu..
promiti? 

asta-i tot! pt.moment... am nitica treb'soara si apoi mai vedem de ce sunt in stare!
karligutza
sapt.37 cu
la purtator
otim spune:
buna seara tuturor
Mai fetele ce faceti ??? pai eu stiu ca inca suntem in luna iunie si ca facem parte din categoria mamicilor iulie-august ???? ![]()
![]()
![]()
Tinem pumnii tuturor fetelor care se pregatesc asa repede sa devina mamici si multe
bebeilor .
Otilia
inceput 33+
Laurentiu