Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Eu azi stau cu morcovul ca sotul e plecat din Brux (nu e departe, la juma de ora, dar e mai departe decat de obicei) si m-am cam stresat din cauza asta, "daca se intampla ceva tocmai azi". Dar sper ca a obosit barza la cat a muncit azi si o sa ma lase sa stau linistita macar pana maine cand ajung la dr.
Ma duc sa mai citesc din urma ca am citit pe sarite.¨
Pofta mare,
Pune morcovu' la frigider!
Asa ca azi nu ti se va intampla nimic!

Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
madabout2003 spune:
Anto, Luna
! Sunt bine! Eram deprimata ieri ca am fost la eco si mi_a spus ca m_am ingrasat prea tare (am +17) si ca trebuie neaparat sa fiu atenta ce mananc si in plus a mai pus si al meu paie peste foc.. Si nu stiu in perioada asta suntem asa sensibile, cel putin eu iti plang juma de ora in hohote daca ma deranjeaza ceva
! Acum mi_a mai trecut,dar pe al meu tot nu_l uit ca sunt ranchiunoasa
!
In rest vestile la eco sunt bune, bebika e in limitele normale, are capul in jos ... ma gazndeam eu ca e cu mana pe clanta poate vine mai repede, nu foarte repede dar asa pe la vreo 37 de sapt!
Ioana, Nico multumesc!
MADA
30+, cu
Emily
Noi doi+1
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Am ajuns si eu aproape lesinata de la medica de familie, care nici de data asta nu mi-a dat concediu. Am crezut ca imi explodeaza tensiunea ! Imi venea sa o
... Pana la urma, am mers din nou la gineco, si am luat concediu pana vineri. De luni tre sa vad ce fac.. Hai ca fug la un dush si revin .
32+
Christian
chiar ca merita
! stiu ca e greu sa te ocupi tocmai acu', da' io as schimba med fara sa clipesc!
imi pare foarte rau ca pe caldurile astea tr sa alergi sa rezolvi o chestie atat de simpla pt dr.
Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara
amameda spune:
Felicitari celor trei mamici curajoase ( Monica,Alina.a si Anya )care au trecut cu bine prin aceasta dulce-amara incercare si le doresc fetitelor lor sa fie normale, sanatoase si destul de puternice pentru lumea in care tocmai au sosit.

Cineva a tarat piciorul!!!!
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Agri
Confirm faptul ca azi e ZI SPECIALA si asa o si decretez. Nu doar ziua e speciala ci si persoanele nascute azi. Azi este ziua mamei mele deci stiu ce spun.
Viosi Eva (27.09.05)
Multi ani si buni pt mamica ta!

Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara
oaana spune:
ALINA.A,MONICA SI ALINA,FELICITARI PENTRU PRINTZESE.SA FIE CUMINTI,PAPACIOASE SI FARA COLICI.

BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTZE.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 35+
poze Iosua
MAI E UN PIC,UN PIC
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Am uitat.Simo,sanatate multa si te rog frumos nu te grabi,asteapta randul...
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 35+
poze Iosua
MAI E UN PIC,UN PIC
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ddanagh spune:
De 3 ori iuuuuuuppppppppppppiiiiiiiii 

Intotdeauna am considerat cifra 3 norocoasa. Fara sa ofensez pe nimeni dar parca chiar s-a spart gheata. Pana acum se auzea scartaitul, cum se crapa. Acum e clar. URMAM
Prevad o odisee cum nu s-a mai vazut, cu printi si printese pentru fiecare mamica.
Arina, Elisa si Monica sa fiti sanatoase, frumoase si destepte. Sa va bucurati parintii.
Sa
in cinstea lor. O bere fara alcool.
Dana
S35 + cu
Daria Stefania
siminoc spune:
quote:
Originally posted by ralucapio
Buna,
Tocmai am fost contrazisa de Anya 20 deoarece d-soara Arina s-a nascut la 11.45, are 3.300g si 50 cm si binenteles este foarte frumoasa. Mai multe o lasam pe Alina sa va povesteasca.
Noi suntem alaturi de ea si de micuta printesa si o asteptam cu vesti cat mai repede.28 si ....
Felicitari Alina, mamica de Arina, sa fiti sanatoase.

Sa veniti repejor acasa! Alina, abia astept sa revii pe forum! Sa ne povestesti, sa ne trimiti poze!

Doamne, fetelor ce fericire si ce emotii simt!!! Bebelina nu da nici un semn, asa ca nu mergem la sala de nasteri! Mai asteptam un pic... o saptamana, doua! Asa am discutat noi, ca intre fete! Fac cat mai putin efort, adica il dozez cat sa nu obosesc prea tare!
"Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!" Nici nu stiam in facultate cat adevar e in vorbele astea!
Simona
+37 mamica de
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Anto, oricand!
Mie imi place sa fiu optimista si sa dau din optimism si altora!
Asta nu inseamna ca n-am zile proaste!
Da' ce-ar fi sa avem toti fetele cenusii, sa ne tune si sa ne fulgere intr-una?
Nu mai bine niste fetzisoare zimbitoare? Mai ales intr-o zi speciala ca asta!![]()
Simona
+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

. Am crezut ca imi explodeaza tensiunea ! Imi venea sa o
Christian