*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 9

petit_ange spune:
Ralucami te asteptam acasa cu vesti si poze cu Maria Bucuria!
Sobi despre faimosul dop: erau mai multe bucatele gelatinoase de culoare maro cu firicele de sange.
Chris , Daphne e o luptatoare!, ma bucur ca a iesit bine la eco.
Bebe Isabella creste38+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

ancamari spune:
Ce mi-e ciuda! Scrisesem un mesaj special pt Kay si l-am pierdut. De cand am aflat am tot vrut sa-i scriu, si cand am reusit s-a sters tot. Of, Kay- mamicuta noastra cea mai mica si micuta ei Sosonica, ma rog sa le fie bine si sa aibe puterea sa treaca peste incercarile astea. Parca e prea mult pentru doua fiinte atat de nevinovate cum sunt ele. Dar eu cred ca totul se va rezolva, nu se poate sa nu fie asa!
Cineva scria ca e o loterie pana la urma. Cred ca fiecare sarcina si copil nascut sunt un risc asumat pt mama si pt familie. Asa ca la intrebarea de deunazi daca mai vreau copii, deja imi e foarte greu sa raspund, mai ales ca nu mi-a fost usor nici cu sarcina si nici cu nasterea. Dar de la dificultatile mele si ale familiei mele si pana la drama pe care o traieste Kay, Sosonica si familia lor e mare diferenta. Asa ca probabil vor trece mai multi ani (asa de multi ca va fi prea tarziu) pana sa mai am curaj sa mai concep un copil.
Moko - eu am folosit 2 pachete avand fiecare cate 44 buc Pampers Newborn 1 (2-5 kg) in 20 zile. De cateva zile am trecut la nr. 2 (3-6 kg) pt ca bebelusul meu are deja in jur de 4,5 kg si nr.1 il strange de pulpite. Nr 2 sunt mai inalte si mai largi decat nr.1 si sunt si altfel ca material (inauntru). Eu stiu ca nr.1 sunt concepute special pt a absorbi eficient scaunele lichide ale bebelusului din [rimele lui zile/sapt. Eu zic sa-ti iei si nr 1, un pachet de 44 buc o sa-l folosesti precis, costa cam 37 ron in Cora, Carrefour.
Ralucami - Felicitari! Abia astept sa vad poze!
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

ancamari spune:
Am mai pierdut un mesaj! Rezumat:
Nastere usoara burticutelor nerabdatoare!
Mamicutelor - cu ce va ungeti burticile? Eu am mancarimi suparatoare pe burta si sani si nu stiu cu ce am voie sa dau. Mentionez ca Petitul meu papa exclusiv titi.
Cine vrea sa ne vada cum aratam la 3 saptamani e invitat sa acceseze http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

florina spune:
Chris, ma bucur mult ca intuitia ta de mama n-a dat gres si totul e bine cu fetita ta! Imi pare rau insa ca la doar 26 de ani ai probleme cu inima... Nu te ignora, continua investigatiile si ai grija de tine, pentru fetita ta si pentru a te bucura cat mai mult de ea!
Alynta, si eu astept cu nerabdare sa-mi strang fetita in brate, sa vad cine m-a tinut in suturi jumatate de an :) Mai avem atat de putin! Eu am DPN-ul pe 02.07 conform UM si pe 24.06 conform ultimei ecografii...Dar probabil vineri sau luni ma va interna. Dar asa am crezut si luni :)
Simt dureri ca la menstruatie si ma doare colul de mor cand ma loveste cea mica. A inceput sa ma sperie mai tare gandul ca se poate declansa travaliul oricand, decat ca ma internez si mi se induce nasterea...
Oare inducerea nasterii este periculoasa pentru copil?... Primul copil l-am nascut prin inducere, depasisem termenul. Nu stiu cum va fi acum si ma sperie neprevazutul :)...
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Sobi spune:
florina, mie mi-e frica de inducere de mor! cred ca prefer cezariana decat inducere... oricum sper ca asta mic sa vina naturel. apropo de dureri, mi-a zis doctora sa continui sa iau nospa cand simt ca am dureri mari pentru relaxarea musculaturii. oricum mi-a zis ca daca e travaliu real, nu se opreste de la 2 pastile de nospa. vom vedea.
chris te rog sa ne tii la curent despre kay si pe odiseea noastra, parca e mai usor de urmarit aici de noi, plus ca ea e o mamica de-a noastra.
ancamari, ti-am admirat pozele bebelusului.
noapte buna. pentru kay si sonia.
Andreea 38+ Vladut
POZE

chris27 spune:
Ancamari e un scump Andrei,iar tu,parca esti o fetita,nicidecum o mamica!sa iti traiasca!Sobi,am sa incerc sa scriu si aici...macar rezumatul...ca e greu cu 2 puiuti mici(Florina te inteleg prfect).Albert ieri o dragalea pe Daphne,si cand am iesit din camera,a apuct-o strans de guler!...Inca e gelos,inca ma tem sa-i las nesupravegheati chiar si cateva minute...Acum gelozia lui e mascata,ii face rau cand crede ca nu e observat...o pisca si apoi imi zice s-o las sa planga,tipa intentionat s-o trezeasca,sare pe pat cand ii dau sa pape cu biberonul si...nu am nici un cuvant de spus in fata lui....nu reprezint nici o autoritate si nu mai stiu ce sa fac.Cred ca nu l-am educat bine...tipa la mine ,ma cearta,nu mai stiu ce sa fac...Am fost cu el si cu Daphne,cu sotul meu in Real si a fugit de langa noi...L-a gasit al meu plangand...ca se pierduse...dar e cumplit de greu cand sunt singura cu ei....face numai prostii...Nu ma asteapta cand trece strada,urca la etajul 4 si se apleaca peste balustrada...pune scaune la geam...baga prostii in gura...toate astea de cand s-a nascut Daphne!Nu stiu ce sa fac...cred ca am sa-l bat ca ma omoara cu zile...Vrea si el sa-l sterg la fund(la5 ani)tocmai atunci cand ii schimb scutecul la Daphne...Si pofta de mancare are doar cand ii dau ei sa suga...Ce sa fac?Ca nu ma pot dedubla...Imi vine sa-iu incui in casa si sa fug!
Album foto | Slideshow | Clip Albert

ella_74 spune:
chris,
ma bucur ca fetita e bine; ce tanara mamica esti, io la 26 de ani eram tare aeriana, imi placeau copii dar sa fac unul atunci nici pomeneala; ai grija de tine si vorba lui paflo, posibil sa ai hiper dupa simptome; nu sta asa, fugi la doctor.
ancamari,
frumos baitel ati mai facut, ti-am vazut pozele, dar cu cine seamana asa blond?
Viu si io in parc cu bebe sambata/duminica; haideti sa stabilim exact ziua si ora.
Si noi azi implinim 8 saptamani si avem 5,1 kg.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Motannel spune:
Sosonica si Kay
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si Teodora Elena

Pepsi spune:
carrie, multumim ca te gindesti la noi, ii va creste din nou la 3 ore stai linistita, dar sa nu-i placa in carucior chiar ca e ciudat!
andrada, ai o mama f inteleapta, am sa retin cum a zis, ca-mi place!si multam fain de majorete!daca totul decurge conform planului pina la sfirsitul saptaminii il tinem in brate!
aelita, multam fain de majorete, se pare ca pina la sfirsitul saptaminii il vom tine in brate!am ramas f impresionata ca m-am vazut pe lista la voi la mamici de ianuarie-februarie 2007(fosta mea odisee) va multumesc din suflet, nu ma asteptam!imi doresc din suflet s-o vad si pe michelle cu un carucior la ea in fata!(si celelalte fete la fel sa aibe noroc)
alynta27, merci de majorete abia astept sa-l tin in brate sanatos!
ibelciug, merci de urari, sper si eu sa fie cit se poate de usoara!
kateryna, esti o draguta, merci mult, am zimbit la faza cu spionatul, mare figura esti! multam si de urarile ptr Dominic, e mult mai bine dupa tratament, si vom merge in iulie la urolog!
petitange, multumim de majorete!
sobi, multam fain de majorete!
didi, multam de majorete, va fi mai usor si la voi dupa ce intrati intr-o rutina!
ckristina, nu stiam merci ca mi-ai zis am sa intru si acolo sa le multumesc fetelor!am intrat si m-am vazut pe lista si nu-mi venea sa cred, desi nu am ramas decit 3 luni printe ele, fetele nu m-au uitat.....pup fetele sufletiste!
azi am fost la medic si daca nu nasc pina vineri sintem programati la provocare!(daca este loc, trebuie sa sun joi),deci il vom avea in brate saptamina asta, mi-e cam frica de provocare ca mie imi plac natural dar vreau sa-l am in brate odata!multumesc de toate majoretele si incurajarile!
Doamne acuma am citit despre micuta lui Kay, chiar ma gindeam la ele zilele astea, multa sanatate sa aibe micuta Sosonica, am sa ma rog ptr ea, nu are rost sa mai intreb de ce?!putere multa si multa sanatate micuto!
Flavia 40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

andradap spune:
Neatza!
Ooof, povestea cu KAY ma intristeaza mult!!! Din pacate, in afara de rugaciune si niste cuvinte de alinare nu prea avem ce face
Moko, noi am folosit doar un bax de NEW BORN, dupa care am luat marimea 2 de la PAMPERS... dar diferenta nu e mare si acum deja suntem pe marimea 3
Ancamari, ce mamik frumusica si ce Andreiutz frumusel si cumintel . Si cum doarme el pe burtik.... asa face si ANTONIO... imita pozitia din uter
Pepsi, nici acum nu ai nascut??? Credeam ca ai "absentat" din motive de nastere
Hai ca iti tinem pumnii sa decurga totul conform planului
Alyna24, Ella_74, sa va traiasca puiutii si felicitari pt. masuratori! ... La noi azi vine pt prima oara medicul de familie sa-l vada... nu De alta dar de-abia ieri l-am inscris....
Si... cine stie cand il inscriam daca nu se apropia vaccinul de 2 luni....
Pun si eu POZE NOI cu ANTONIO la 5 saptamani Ce-a trecut timpul... parca mai ieri muream de nerabdare sa nasc
Dar va rog sa nu-i criticati gusturile vestimentare ...
Ca vina e a lu' ma-sa
care nu suporta ca baieteii sa fie imbracati doar in bleu, alb si alte culori neutre...
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio