*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 8

Alyna24 spune:
Intreba cineva pe aici de un restaurant pe aici!
Noi am vorbit deja la rest Floreasca(incinta Apa Nova) si il recomand cu caldura daca or mai avea locuri!Ca sunt cam full!Dar merita incercat!Noi acolo am facut si nunta!
Referitor la intalnire....m-as baga si eu pt sambata sau duminica!deci...cum stabilim?
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

kid spune:
Ne rugam si noi pentru Kay si Sosonica, sa treaca cu bine peste aceste grele momente.
chiquitita Mie mi-a recomandat dr Sterimar su Marimer in loc de ser fiziologic pt nasuc, pentru ca are pulverizator si desfunda mai bine nasul si dupa sa-i scot musisorii cu o pompa manuala. Eu am una de la chicco, dar nu mi se pare deloc buna, mai mult il chinui si nu scot aproape nimic si ramane tot cu nasul infundat. I-am luat saptamana trecuta batisa bebelusului, dar mi-a spus dr sa nu o folosesc decat cand e racit, nu stiu de ce. Cred ca o sa o folosesc totusi, ca mi se pare ca respira cam greu.
ali24 Si eu sunt de parere ca ar fi mai bine daca ai putea sa te mulgi si sa-i lasi lapte bebelului decat sa-i dai lapte praf.
moko Eu am folosit Pampers, in prima saptamana newborn, apoi am trecut la 2 si nu mi s-a parut foarte mare diferenta intre marimile 1 si 2. Ai putea sa iei si newborn daca vrei, ca oricum o sa ai timp sa le folosesti si pe toate pe care le-ai primit.
carrie Cred ca e posibil sa ceara mai des lapte pt ca i se face si sete, nu neaparat foame.
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2780000" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Androix spune:
Eu am trimis un mesaj la moderatori sa-l mute ori la generale ori la sufletul credintei ca sa fie mai vizibil.
Si eu sunt foarte mahnita de vestile din ce in ce mai proaste.
Andreea, mama de Filip si Georgia

chiquitita spune:
Moko, eu am luat un pachet mic pt maternitate si tot cu ele am continuat. Si bebe e destul de grasunel.
Mica, cum e batista bebelusului?
Sobi, de abia astept sa te vad si pe tine cu bebe mic in brate! Bineinteles, cand vrea el sa vina!
Madi, cred ca asa fac si eu cu pompita dar nu iese nimic pe ea. Noaptea e chiar un chin, parca e tren biata fata!
Noi azi am avut un episod de constipatie, am bagat supozitor o bucatica care a iesit afara, fata urla, dar pana la urma a facut caca pe mami (ca nu mai avea pampers) si totul a fost ok!
In schimb mi se pare ca arata rau buricutul, crusta nu e total dezlipita si parca e o chestie de culoarae mustarului pe care pun pudra baneocin, ca cu spirt mi-e frica sa o dau. E normal sa arate asa?
Chiqui + Livia

ali24 spune:
va multumesc mult ptr raspunsuri.si eu ma gandesc ca e mai bine dar culmea e ca nu prea vrea sa vina laptele cand ma mulg.si altadata cand stau linistita imi curge siroaie.si azi am incercat sa ma mulg si am reusit doar 30 de grame.
oricum am reusit sa fug pana in oras si am rezolvat cu invitatiile si cu amenajatul salii.am avut noroc ca s a trezit chiar cand am ajuns acasa.

moko spune:
Paflo,kid,chiquitita multumesc mult pentru lamuriri!!
chris27 ma bucur ca totul e ok cu micuta ta luptatoare!!Ai grija de tine, chiar cu riscul de a urma un regim alimentar...minunile tale au nevoie de o mamica sanatoasa si puternica!!
alyna24, pitikul tau e deja flacau mare!!abia astept sa-l vad si eu pe al meu!!
alynta27- daca acum 3 saptamani ma rugam de bebelus sa mai stea un pic in burtica, sa pot termina pregatirile pentru el si sa mai ia si el putin in greutate, acumsimt ca nu mai trece odata timpul. Dnp-ul meu dupa UM este 22 iunie( vineri), in timp ce DNP-ul dupa morfologice a fost 18 iunie..iar bebe nu are niciun gand de...iesire e la fel de incapatanat ca mami si tati!!! dar daca noi stingem lumina la subiectul mamicilor de mai-iunie...asta sa fie baiul nostru!!Bebelusii stiu mai bine decat noi cand trebuie sa vina pe lume si chiar daca nu-mi convine, ma resemnez!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"39+ cu bebel baietel!
poze

florina spune:
Doamne... acum am vazut si eu ultimul tau mesaj, Chris... Ma rog ca cei din Cluj sa fie mai competenti si responsabili decat cei din Bucuresti si Sonia sa ajunga la operatie cu Smurd-ul...
Nu-mi vine sa cred... maine se implinesc 2 saptamani decand s-a nascut si au avut parte de suferinta cat altii intr-o viata...
Nici eu nu stiu cum am putea s-o ajutam pe Kay, as vrea sa existe o cale, as vrea ca gandurile si rugaciunile noastre sa le dea putere si sa o ajute pe Sosonica...
Doamne, ajuta-le!
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Androix spune:
Mai, fetelor, dar de Paula dideip, mai stie cineva ceva? Am dat peste un mesaj mai vechi de-al ei. Sper ca e bine.
Andreea, mama de Filip si Georgia

aelita spune:
Din partea mamicilor de ian-feb 2007, ii dorim Soniei ,micuta lui KAY ,multa sanatate !!!! Sa veniti cu bine acassa !Kay,multa putere si rabdare!
Sonia,lupta pt viata ta ! S.

alynta27 spune:
Moko se pare ca noi vom stinge aceasta odisee, ma rog copilasii nostri! Bebelonele nostru e foarte activ! Da intr-una din maini si picioare!
Chris ma bucur ca fetita e bine!
Florina mai avem foarte putin si ne tinem si noi minunile in brate! Eu una sunt tare emotionata!
Florentina copilul a fost tare entuziasmat cand vi l-a adus pe cel mic! Sa stii ca bebelusii sunt mult mai rezistenti decat credem noi!
Noi ne-am plimbat la greu azi! Poate,poate...
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele