*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 10
mirelaionut spune:
Buna, mamicilor si viitoare mamici!
Sunt o gravidutza in 39sapt, ieri la fost la dr si mi-a zis ca in 2-3zile o sa nasc, insa exista o problema. Pe perioada sarcinii am avut o scurgere, am incercat sa o tratam cu ovule Flagyl, insa fara nici un rezultat, dna dr. ieri a zis ca e cam urata vaginita dar a zis ca nu avem ce sa-i facem acum, ci doar dupa ce nasc.Probabil o sa o tratam cu un antibiotic, insa ma gandesc ca nu o sa pot sa-mi alaptez baietelul, v-ati confruntat cumva cu asemenea problema...daca da, va rog sa-mi spuneti si mie cum ati rezolvat-o, sunt asa de ingrijorata...
Multumesc mule si doresc sanatate piticilor nou-nascuti si nasteri usoare mamicilor care urmeaza sa-mi intalneasca bebelusii!
39+ Mihnea
spanu.mirela
petit_ange spune:
Cred ca s-au fisurat memebranele, ca apa a inceput sa curga... Ma duc la spital!!!! Sa-mi tine-ti pumnii!!!
Bebe Isabella creste
39+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Sobi spune:
petit_ange 

! sa ai nastere usoara si sa-ti vezi bebele sanatos!!!
fetelor, sa nu o uitam nici pe Ioana_29 care vad ca azi e programata pentru cezariana!

si pentru ea!
Andreea 39
Vladut
POZE
alynta27 spune:
Petit_Ange curaj,mamico! Esti atat de aproape!

Ioana_29 si pentru tine cateva majorete de incurajare:

Florina si am aceleasi simptome ca si tine! Copilul meu e foarte foarte activ! Se zbate de numai numai... Toata lumea ma intreaba: "Tu nu mai ai de gand sa nasti?"
Sobi nu trebuie sa-ti fie frica de inducere! E mai "sanatoasa" decat cezariana! Si pana la urma ramai cu "produsul finit"-bebelusul!
Cred ca daca nu se intampla nimic pana luni, marti ma interneaza si pe mine- atunci e de garda doctorita mea! Dar eu cred ca intr-o saptamana se pot intampla multe, multe! Vineri dimineata vedem mai bine care e planul de atac!
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
piticasigogosica spune:
neata
va scriu cu o mana fiindca de cealalta ma tine cosmin![]()
e extrem rasfatat,vrea numai cu mama\lui ![]()

florina si sobi e am nascut de 2 ori cu inducere.nu a fost nici o problema pt copii,care nu putea fi si intr-o nastere neprovocata.
andrada
pt antonio.si eu il imbrac pe cosmin in rosu,turcoaz.cea mai tare e faza cu frezele
eu nu pot sa-i fac fiindca noi avem freza lui base'![]()
kay ne rugam pt voi!
chiquitita spune:
Petit_Ange 

andrada, sa iti triasca frumusete de Antonio. Stai linistita ca il prind de minune culorile! 
mirelaionut, nu cred ca secretia se va trata cu antibiotic. Eu am avut secretie si desi am facut tratament, bebe a facut o usoara infectie la ochi. Avem picaturi, deci nu antibiotic.
Chiqui +
Livia
carrie spune:
neata fetelor,
Chris toata noaptea numai la kay mi-a fost gandul, astept cu sufletul la gura vesti si sa stiu daca ma pot face utila, sigur va avea nevoie de una alta in spital.
ma bucur din suflet ca voi sunteti bine.
legat de gelozie am inceput si noi s-o experimentam si e tare greu sa stii cum sa procedezi.Theodora n-a avut nimik o luna dar de doua zile ma trezesc ca dupa ce o pupa si ii spune ca o iubeste, o strange de mana, o trage de picior, ma trezesc ca strig la ea si ca apoi ma doare rau ca am strigat...
sunt fericita de de doua zile de cand e la program lung la gradi a mancat si dormit si ii place.
Fetelor va rog eu nu fiti asa stressate de inducere.mie mi-a cazut dopul numai cand m-am dus la spital , nu aveam dureri deci nasterea putea incepe si dupa doua zile, dar fiindca imi pleca medicul m-am dus la spital.eram terifiata de ideea de provocare\mi-a pus perfuzie si in jumate de ora aveam contractii si in 5 ore nasteam.
dr care ne e prieten f bun sunt sigura ca nu mi-ar fi pereclitat sarcina, mi-a zis ca pentru copil e mai putin traumatizant ptr ca travaliul e mai scurt.
am si eu o problema si simt ca ma nevrozez:de doua zile asta mica incepe sa suga cu pofta, dupa 5 min se apuca de plans, scuipa sanul si plange.ea care manca jumate de ora pe nerasuflate si apoi se culca acum e f agitata dupa.nu cred ca nu se satura ca mie imi ramane lapte in sani.ce poate fi ca-s tare necajita?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
alynta27 spune:
Andrada ti-am zis ca va fi vedeta, Antonio?!
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
a_da spune:
Salutare burtici si mamici cu bebici!
Mai suntem cateva de nascut printre care ma numar si eu.
A venit dr din concediu. Bebelina a stat cuminte in burtica; aseara l-am sunat si i-a zis ca fara niciun semn de nastere mai amanam cezariana. Abia maine merg la control, dar in principiu " asteptam".
Are el o teorie prin care declansarea naturala a contractiilor contribuie favorabil la declansarea lactatiei, asa ca asteptam si apoi opereaza.

pt burticile care se pregatesc sa nasca.
a_da
39 s +
lbelciug spune:
Chris27, multumim ca ai deschis subiectul pt Kay. Dumnezeu s-o ocroteasca pe Sonia si sa-i dea putere mamei.
Fetele, si eu sunt de acord s-o vizitam pe Kay, daca va mai fi la instititutul cu pricina si in week-end. Deci pt intalnirea din Tineretului pana acum s-au inscris: Alyna24, Mica, Ella, Andrada, eu. Cel mai bine cred ca ar fi sa ne vedem duminica pe la ora 18. Ce ziceti?
Chris27, sa stii ca si Matei al meu e obraznic, seamana mult cu baiatul tau la comportament, desi al meu are numai 2 ani. Lucky me ca in timpul saptamanii merge la cresa, altfel innebuneam cu amandoi acasa.
Ancamari, sa-ti traiasca blondutul, e tare scumpic. Cu ce aparata foto ai facut pozele caci sunt f clare!
Ella, felicitari pt cele 2 luni ale lui David!
Vad ca vorbiti de pampers, ei bine noi deja am trecut la nr 3 pt ca nr 2 il strangeau pe piciorus!
petit_ange, Ioana_29 nastere usoara!
Andrada, flacaul tau e un star, ce sa mai cometam! Frumos foc si cu ochii mari deschis catre lume! Ii sta f bine rozaliu! De bretonul filat ce sa mai zic! 
chiquitita, si eu folosesc batista bebelusului, insa n-am avut nevoie pana acum la B, doar la M. Ideea e ca folosind-o cureti f bine nasucul de muci si eviti pericolul infectarii pt ca neputand sa-si sufle nasul micutii inghit mucozitatile.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze