*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Petit_Ange BAFTA MULTA! Sa ai o nastere f.f.f. usoara! Un bebelus sanatos si mancacios, tu sa ai laptic si sa te refaci cat mai repede sa te intorci pe forum

Ioana_29 azi e ziua cea mare cand o sa-ti tii puiul in brate!!! FELICITARI!!! Si sa fiti amandoi sanatosi si sa te refaci repede

MirelaIonut, eu am avut alte probleme in timp ce alaptam, dar Dr. neonatolog, mi-a zis ca IN CAZ de NEVOIE POT LUA antibiotic si sa alaptez in continuare... Asa am si facut de altfel si am luat: SUMAMED (eritromicina).

Carrie, poate mananca des si ii ajung cele 5 min... Poate nu curge bine sanul si se enerveaza, poate curge prea mult.... sau poate o doare burtica... Nu stiu, cred ca sunt mai multe posibilitati... Asa cum ti-am si enumerat... al meu face la fel, numai ca la el cred ca e vorba de bulele de aer... pe care le inghite si care-l "satura" si il prost-dispun... Cum regurgiteaza cum se simte mai bine

A_da iti tin pumnii sa vina BEBE cand vrei tu! Si: o bila alba pt DR.!

Am primit mesaj de la KAY, legat de diagnostic, parerile impartite... Unii medici considera ca este vorba de TETRALOGIE FALLOT cu atrezie de artera pulmonara si canal arterial permeabil atipic. Altii zic ca ar fi TRUNCHI ARTERIAL COMUN tip 4. In continuare... in mesajul trimis de KAY, scrie: "...Acum au raspuns chirurgii de la BOSTON, si-au dat acordul pt operatie, iar mama e la CLUJ, vorbeste cu Dr. COTUL, pentru un shunt pt. ca e dependenta de prostaglandina si canal aretrial. Daca ii face suntarea stam pana la 3-4 luni si plecam la BOSTON unde face corectie totala"
KAY, ne gandim la tine si iti tinem pumnii si ne rugam sa decurga operatia bine si sa va intoarceti cu bine acasa!!!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Alynta, eu am senzatia ca nu nimereste iesirea :) Parca vrea sa iasa prin piele! Am cam exagerat cu fructele in ultima vreme si ma gandesc ca i-am cam dat dureri de burtica...

Sobi, la Tudor mi-au pus perfuzia dimineata si seara am nascut...Totul e sub control, incep contractiile, elimini dopul, ti se rup membranele si nasti - totul in cateva ore. La prima nastere la mine au fost vreo 14 ore de travaliu, pentru ca nu ma dilatam deloc cu toate medicamentele lor. Eu ma tot gandesc sa nu fie o metoda prea invaziva...dar daca nu vor si nu vor sa iasa, in definitiv e spre binele lor pentru ca de la un moment dat nu mai cresc in burtica si le e mai bine la mami in brate...

Chris, Carrie, Florentina... si eu ma numar printre mamicile care au deja un pui acasa si ma gandesc la crizele de gelozie... Tudor e foarte entuziasmat acum ca va avea o surioara si ma sperie tot ceea ce spune (e nerabdator sa-i dea de mancare, sa o dea in leagane, sa o plimbe cu caruciorul etc..) Are mititelul tot felul de scenarii in cap care nu se potrivesc cu viata unui nou-nascut, si incerc sa-i explic cat mai pe intelesul lui ce va putea si ce nu... Sunt sigura ca pana vine cea mica, uita tot...

Carrie, probabil e doar o perioada, nu au acelasi ritm de alaptare si sunt zile in care mananca mai mult, zile in care mananca mai putin... E posibil sa o doara burtica daca face cum spui tu - poate nu reuseste sa aiba scaun sau are colici... Incearca si cu putin ceai.
E si foarte cald... Nu dispera, e doar o faza. Tine-o cat mai mult la eructat chiar daca suge doar 5 minunte.

Andrada, e un scump Antonio. Poti sa-i pui orice culoare, are trasaturi de baietel si il prinde bine chiar si roz-ul! Pe la un an Tudor a descoperit culoarea rosie si ii placea foarte mult, motiv pentru care n-am ezitat sa-l imbrac in rosu si ii vine foarte bine.

Mirela, Gynozol nu ti-a recomandat? E un tratament de 3 zile, foarte eficient in cazul meu. Vaginitele sunt cat se poate de comune in timpul sarcinii, multe mamici se lupta cu ele. Nastere usoara! Sper sa nu iti recomande cezariana din cauza vaginitei ca ar fi pacat. Incearca sa o tratezi, chiar daca mai e putin putin.

Iri,

Petit Ange, Ioana_29, Pepsi, Mirelaionut - nasteri usoare! Voi urmati :)

Kay, ne rugam sa ajungeti cu bine la Cluj si sa faceti si operatia in Boston!

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Liviana... eu as fi de-acord... Sper si ANTONIO Eu inca nu m-am obisnuit sa alaptez in parc, dar ma voi mulge si imi voi lua la mine sa am in caz ca vrea sa manance... Dar poate am noroc si papa la 5

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada trebuie sa scriu ca spun ca ai un copil superb! sa fie sanatos!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariac75 spune:

Buna mamicutelor si gravidutelor
Sa va traiasca bebelusii si nastere usoarta burticilor! Ne rugam pentru Kay si fetita ei sa dea DD sa reuseasca operatiile si sa se bucure de fetita.

Sunt si eu o graviduta in 40sapt+4 zile ce va citeste de mai mult timp si care a invatat de la voi fff multe lucruri utile. Asteptam sa vina bebelina desi inca nu da semne. Problema mea este cat poate sa intarzie fara sa fie rau pentru ea? Am convenit ca ii dam termen pana luni, speram s ase hotarasca.

40+ Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Sobi, Chris, Ella, Andrada, Liviana - multumesc pt aprecieri, imi pare bine ca v-a placut blondutul meu, de fapt perisorul incepe sa i se inchida la culoare. Asa am fost si noi cand eram mici. Ella, seamana numai cu sotul meu (asa mi-am dorit eu, ca el e frumosul familiei) si cu bunicul, toata lumea zice ca e "mancabil". Nu reusesc eu sa-l pozez cand rade si zambeste, dar o sa-l "prind" pana la urma.
Andrada, Antonio sta ca o vedeta la frezat si pozat. Avem si noi hainute roz si lila dar face tati alergie la culorile astea, doar cu galben si portocaliu il mai pacalesc. Avem deja hainute in care nu mai intram.
Chris, eu am 30 ani, dar eram asa de obosita in pozele alea, era pranz si ne luptam de dimineata cu colicile.
Acum Petitul meu doarme pe mana mea stanga, iar am avut program de colici azi. De aseara ii dau si eu debridat, poate o fi bun de ceva, ca de restul picaturilor m-am lamurit, nu au nici un efect.
Liviana, am folosit mai multe aparate foto, ca suntem dotati la capitolul asta pt ca lucreaza sotul in domeniul electronicelor, ma uit la poze si iti spun exact care/cu ce au fost facute.

Petit_ange

Ioana

http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Fetelor va multumim pt. complimente... Deocamdata rosesc eu pt. ele... mai tarziu EL ... Sa speram ca vom fi si cuminti si ascultatori pe cat suntem de frumosi!

Poze Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare dragi mamici si viitoare mamici,
Eu nu prea am mai scris dar v-am citit din umbra asa cat am putut si cat m-a lasat bebita al meu.
M-a intristat foarte mult povestea lui KAY.Nu pot sa cred prin cate a trecut saraca si sper din toata inima sa se faca bine bebelusa ei.
Am vazut ca ati stabilit intalnire duminica in parc ,vreti sa mergeti si la Kay ca as vrea si eu sa merg cu voi.

KAY ITI DORESC din toata inima sa ai putere sa treci peste toate si sa ajungi acasa impreuna cu fetiata ta cu bine.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dar cand se preconizeaza sa aiba loc interventia de la Cluj?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mariac75 nastere usoara si o fetita sanatoasa!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput