*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Sobi spune:
andrada, multumim ca ne-ai spus de Kay, si ne
pentru ea in continuare! poate ai putea sa ne lamuresti un pic cand ai timp (si cand te lasa frumusetea aia de copil
) ce inseamna diagnosticul asta ca io una nu inteleg decat ca e o problema grava la inimioara.
si
pentru noile mamici care au venit mai tarziu alaturi de noi: Mariac_75 si mirelaionut!
Andreea 39
Vladut
POZE
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Ella, felicitari pt cele 2 luni ale lui David!
Vad ca vorbiti de pampers, ei bine noi deja am trecut la nr 3 pt ca nr 2 il strangeau pe piciorus!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
Liviana, ce inseamna numarul 3???
Eu mai am nenorocite din astea de nou-nascuti (pampers, pt 3-5 kg) o gramada, dar vad ca ii lasa o urma rosie la incheietura picioarelor...
Urmatorul ar fi marimea S, adica 4-8 kilograme.
Ce e 3? Marimea M? Adica pentru 8-14 kilograme?
Dolofanel e cam ca Bogdanel...sa iau direct din alea???

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
Paflo spune:
Mirela, de ce neaparat antibiotic?Ti-a fost facut un ex bacteriologic din secretie care a confirmat o infectie bacteriana?Caci o vaginita poate avea mai multe cauze posibile. Dar, indiferent de cauza, se poate alege un trat care sa permita alaptarea.Insista sa primesti un trat compatibil cu alaptarea!
Ella, ai incerat sa te mulgi cu pompa?Merge mult mai usor.
Ne gandim frumos la Kay si Sosonica! Cand urmeaza sa vina la Cluj?
Florina si Sofia (azi avem 6 saptamani!!!-)
Florina R.
andradap spune:
Intru pe fuga... Trebuie sa vina din minut in minut dr. sa-l vada pe ANTONIO...
Mariac75, bine-ai venit!!! Poate te inscrii si tu pe listuta cu gravidute... acum pe ultima suta de metri!
NASTERE USOARA!!! 
In Tetralogia Fallot exista o comunicare interventriculara (care in mod normal NU trebuie sa existe... doar intre atriu si ventricul), o hipertrofie ventriculara dreapta si o pozitie defectuoasa a aortei. Sangele neoxigenat poate astfel sa treaca in aorta. Tratamentul chirurgical se poate efectua in general dupa ce copilul atinge greutatea de 15 Kg.
Atrezia de artera pulmonara este o cardiopatie care necesita canal arterial (cu importanta si rol in circulatia fetala, dar care nu mai este de folos cand fatul se naste) deschis... care in mod normal se inchide si functional la 2 sapt. de la nastere...
Trunchiul arterial comun este o anomalie completa: de la baza inimii pleaca UN SINGUR vas mai mare. Din acest vas se depsrind ARTERA PULMONARA si crosa aortica
PS: Sper ca am explicat cat de cat clar... ca eu cam am obiceiul sa ma pierd in amanunte 
Gata.... am iesit!!! 
EDIT: ELTEKA, nr. 3 la PAMPERS este pt. 4-9 Kg... Si noi tot de-astea folosim! ![]()

GATA ACUM CHIAR AM IESIT!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
ancamari spune:
Elteka - Pampers nr 3 e pt 4-9 kg, scrie pe pachet MIDI, ACTIVE BABY.
Liviana - cate kg are Bogdanel acum?
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica
ELTEKA spune:
Andrada, ancamari
Aici nu este decat Nou-nascut, S, M si L...
Va sa zica daca ii cumpar S (4-8 kg) e ok...sper...ca am impresia ca le fac mai mici pentru japonicii astia...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
cecilia L spune:
Buna, sunt o mamica de septembrie, imi cer scuze ca am intrat peste voi, dar voiam sa va spun ca m-a cutremurat povestea lui Kay, sunt alturi de ea si Sonia, ma rog sa le dea Dumnezeu puterea necesara sa treaca peste aceasta grea incercare, in rest cred ca , cuvintele sunt de prisos.Sanatate si mult noroc.
cecilia,28+
Cristian
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by petit_angeCred ca s-au fisurat memebranele, ca apa a inceput sa curga... Ma duc la spital!!!! Sa-mi tine-ti pumnii!!!
Bebe Isabella creste39+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

pt Kay!!
. Fii tare pt Sosonica ta! Noi suntem alaturi de tine!Andrada nu cred ca-i o regula a culorilor, dar daca este, si eu o incalc cu brio
Lulu si
Alessia Ioana
ella_74 spune:
ok, am retinut, duminica la 18:00; stabilim si un loc in parc, ca e mare?
Venim cu sotii, da? ca io in weekend nu ies singura...
Andrada,
Antonio are niste ochi superbi; la tine vad ca peria de par e utila, noi i-am cumparat set cu perie si pieptan dar a iesit chel asa ca le tinem bine pentru mai incolo, poate ii mai dau si lui niste fire![]()
Carrie,
si al meu face des asa, suge cateva minute dupa care se smuceste cu tot cu san, de mi-l face prastie
; am tot incercat sa inteleg de ce face asa, l-am lasat putin sa se linisteasca si l-am pus iar; nu e o regula, uneori isi reia suptul alteori continua, spre diseperarea mea, sa se agite si in final sa urle acolo langa san.
Si io am probleme cu el, ca de ex, seara refuza categoric sanul, cred ca e prea obosit sa suga; aseara m-am enervat si nu m-am muls si i-am dat pentru prima oara formula, ca nu vroiam sa adoarma flamand.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
Sobi spune:
dna dr.andrada, merci de explicatii
.
fetelor, io zic ca am scapat de inducere, ca mi-a cazut si mie dopul ala gelatinos; nu prea are el decat niste firisoare subtiri de sange dar sigur asta e ca era mare. asa ca, astept acum.
Andreea 39
Vladut
POZE

Cred ca s-au fisurat memebranele, ca apa a inceput sa curga... Ma duc la spital!!!! Sa-mi tine-ti pumnii!!!
39+