*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 13

lulu26 spune:
quote:
Originally posted by Sobi
dna dr.andrada, merci de explicatii.
fetelor, io zic ca am scapat de inducere, ca mi-a cazut si mie dopul ala gelatinos; nu prea are el decat niste firisoare subtiri de sange dar sigur asta e ca era mare. asa ca, astept acum.
Andreea 39Vladut
POZE

Lulu si

poohy spune:
Sobi, Petit_Ange, Pepsi
Nu mai e mult! O sa va vedeti grasuneii in curand! Curaj!!
Sa nu va fie frica de inducere, mie mi s-a rupt apa dar nu am avut nici o contractie pana nu mi-au pus perfuzia. Dupa a fost totul rapid si frumos (si mai putin dureros :D)
Anca de
Manu
din burtica
asa cresc eu

alynta27 spune:
Sobi super!!!
Poohy multumesc de incurajare, in legatura cu inducerea!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele

florina spune:
SOBI!!!
Primul semn exact pe 20, cum am stabilit!;) In 2-3 zile nasti, nu fetelor?
Care e "regula"? In cat timp nasti dupa pierderea dopului? Ce-a zis doctorul?
Iti tin pumnii! Sa nasti usor un bb sanatos!
Eu am doar dureri ca la menstruatie deocamdata...Dar cred ca nasc si eu intr-o saptamana. Te asteptam pe tine, oricum

lavini spune:
Buna, fetelor!
Avem si noi un picut de timp liber, asa ca:
Petit_ange, bafta multa
Mult curaj fetelor care stau sa nasca!Nu va fie frica de inducere, eu am nascut asa si pot sa zic ca a fost ok.Dupa ce mi-au facut injectia si am baut niste ulei de ricin, intr-o ora s-au declansat contractiile, iar pana la epidurala nu pot sa zic ca am avut dureri ingrozitoare.Asa ca fruntea sus, totul va fi ok.
Noua nu ne-a cazut inca buricul.Pot sa trag un picut de el sa il ajut?
Va atasez si eu linkul cu pozele lui Andrei.Sper sa va placa, sunt foarte multe, asa ca puteti doar sa "rasfoiti".
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Addinel, ce iti face micuta?Mananca mai bine?
Va pup!
Lavinia, 38+,

chiquitita spune:
BRAVO SOBI!!!
Livianaeu nu auzisem de batista si nici nu atiu cum arata. O sa intreb la farmacie.
Chiqui + Livia

lavini spune:
Chiqui, legat de batista bebelusului si eu o recomand.A doua zi cand l-am adus acasa fornaia ingrozitor, am trimis sotu la farmacie(Donna), si am rezolvat problema.Acu iar respira greu, asa ca va mai urma o tura.
Sobi Naster usoara!
Ralucami, te asteptam cu vesti despre Maria Bucuria!
Lavinia, mamica de Radu Andrei

ankaa spune:
Buna fetelor.Am fost si noi la dr azi,dar mi-a spus sa merg sambata cand e de garda,ca azi era ocupat.
Petit_ange,Ioana29
pt voi.Nasteri usoare si bebei sanatosi.
Mariac75,Mirelaionut bine ati venit printre noi si nasteri usoare si voua,ca se apropie momentul.
Sobi pun
si pt tine sa vina bebe mai repede.
Alynta si bebe al meu e f activ zilele astea.Sper ca nu-mi face o surpriza pana sambata.

chris27 spune:
Am vesti de la kay,va rog cititi unde a fost mutat subiectul meu...plange asta mica si nu stiu cum sa aduc aici ce am postat de la Kay...Numai bine tuturor!Nastere usoara Sobi!
Album foto | Slideshow | Clip Albert

lbelciug spune:
chiquitita, vezi info despre batista aici: http://www.overland.com.ro/
Ella, hai sa ne intalnim la intrarea dinspre Mega Image, in fata la trenulet. Restul fetelor, ziceti si voi daca e ok momentul si locul ales. Si noi venim in formatie completa, adica cu sotul,M&B!
Sobi, bafta, mai ai f putin!
Ancamari, nu am cantar acasa si deci astept primul ctrl la dr ca sa aflu greutatea exacta a lui B!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze